logo

Kızılelma 4. Bölüm izle

Özet: Milli İstihbarat’ın hiç anlatılmayan hikayesi; “KIZILELMA”yla TRT ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor! Meryem’in hamlesiyle Zeynep’e ulaşan Murad, onu sağ kurtarmak için son kozunu oynar. Diğer taraftan Velid ve Uzi, attıkları her adımda karşılarında Türk istihbaratını bulur ve bu durum onların bütün planlarını suya düşürür; ancak devreye uluslararası bir gücün girmesiyle Milli İstihbarat Teşkilatı’na büyük bir tuzak kurulur. Bu tuzakta, Irak’taki iç savaşı körükleyecek uluslararası bir cinayette oklar, teşkilatı göstermektedir. Teşkilatın İstanbul biriminde bu tuzağın şifrelerini çözmek için ekip geceli gündüzlü çalışırken, Zeynep’in sürpriz tanıklığı Meryem’i önemli bir karar almaya zorlar. Bu kararda Murad’ın gözü karalığı, zekası ve sorunları çözmekteki pratikliği etkili olur. Şimdi Murad, Hasan ve Zeynep’i çok önemli ve tehlikeli bir görev beklemektedir... Türkiye’de ilk kez, istihbarat savaşlarını ekranlara taşıyan, Türkiye’nin yeni heyecanı “KIZILELMA”; nefes nefese bir bölümle daha 5 Şubat Çarşamba akşamı saat 19:50’de TRT 1 ekranında!
sinan demiş ki;
çok amatöce yapılmış bi dizi.
09.02.2014 - 19:35
0   0

tatlianne demiş ki;
ben aynurun yorumuna katiliyorum.bekleyelim bakalim yemek piser belki
09.02.2014 - 08:31
0   0

romano demiş ki;
Alperen cevabına teşekkürler.yaşasın Bre eller aya biz yaya.. Bu dizi en fazla 10 bölümde biter,bak kaçak dizisi,arka sokaklar dizisi, muhteşem yüzyıl dizisi süper.Pembe dizi filanda değil. Umut sanada teşekkürler,gördünmü seyredenler varmış...(10 bölüm daha sabır)
08.02.2014 - 02:47
0   0

Alperen demiş ki;
Romano sen uzaydami yaşyorsun,böyle yazdiğna göre düşüncelerin belli,sikildiysan izlmeme seni zorlayanmi var.10 numara dizi yol al başka sitelerde pembe dizi seyret sen..Yaşasin turan yasasin davamiz yaşasin kizilelme ülküsü..
07.02.2014 - 21:20
0   0

umut demiş ki;
Bende aynen senin gibi dusunuyorum Romano . Beynimde kocamaan bir soru isareti var. Bu dizi ne icin yapilir? Ne gibi bir amaca hizmet eder ? Seven var midir? Ben merak etmistim 10 dakikadan fazla seyredemedim . Ama galiba yaniliyorum, demek ki seven , zevk alan birileri var. Var ki hala devam ediyor. Cok yazik
07.02.2014 - 01:38
0   0

ESVET ÖZER demiş ki;
hayret!bu bölümde delikanlının üssüne bulunduğu serzeniş doğru yazılmış..bende aynı dertten muzdaribim..ama böyle çetrefilli yerlerde çalışanların ev dışı ve ev içi kameraları mutlaka vardır..burada yok..
06.02.2014 - 18:33
0   0

romano demiş ki;
BU DİZİ DERHAL YAYINDAN KALDIRILMALI.Osman Sınav Dizi eğlenmwk için seyredilir.Bunu artık öğren.MİT senin oyuncağın değil.Komşu ülkelere MİT ADINA OPERASYON UYDURMALARI İLE,HEM ONLARLA,HEMDE MİT İLE CİDDİ SORUNLAR ÇIKARTABİLİRSİN. Bu dizi ülkeyi sıkıntıya sokar,kötü örnek olur,bölücülere,sanki onlara yol gösteriyor gibisin...Al o yarım dünya müdürünü çarşamba pazarında kızıl elma sat. adam gibi dizi yap midemizi bulandırıp ortalığı karıştırma.Kafatascılık,Turancılık devri bitti.Bu dizi çok sıkıcı,bunalttı beni,varsa seven söylesin arkadaş...
06.02.2014 - 10:02
0   0

aynur demiş ki;
Aslında güzel düşünülmüş bir proje ama sanki birşeyler eksik. Ham gibi... Tüm malzeme konulduğu halde iyi pişmemiş yemek gibi mi desemm, yoksa birtakım baharatın verdiği lezzet eksikliğimi desem bilemiyorum. Biraz yavan ama yenilesi. Acaba biraz daha mı pişirmek gerekiyordu ?.bilmem anlatabiliyormuyum.
06.02.2014 - 01:51
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler