logo

Karadayı 61. Bölüm izle

Özet: Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.
Roza demiş ki;
MSFIGO sagol,dostlar sag olsun. Bana yakinimi bir kazada kaybetmek daha cok ACI vermisti. Hastalik oldugunda alisiyorsun,biliyorsun,sonunda zorda olsa kabulleniyorsun. Ama kaza ansizin...
09.03.2014 - 17:44
0   0

Necdet demiş ki;
mahirin sevdası herkesin sebebi oluyor evlenin artık bu ne yaw feridenin babasının piyonları ortaya cıksaydıı ne qüzel olurduu ağ bee :))
09.03.2014 - 03:39
0   0

Nejdet demiş ki;
Nejdet Barutt helal sna
09.03.2014 - 03:24
0   0

MSFIGO demiş ki;
Arkadaslar, ben galiba okuyamadim. Basiniz sagolsun.
08.03.2014 - 23:59
0   0

Roza demiş ki;
Sagol SEZZY. Seninde basin sag olsun. Yeni fragmandan anladigim, Mahir yavas yavas silkinip Ali kiran bas kesen olusunu seyredecegiz anlasilan. Görünen o ki yine kendi yöntemlerine dönmüs. M.Saim iblisinin adami ortaliklarda dolasiyor. Kesin Mahirin hakimle konustugunu görür ve kalem kiran hakimi öldürmesin!
06.03.2014 - 19:48
0   0

sezzy demiş ki;
Roza ve Sureyya. Basiniz sagolsun. Sizi cok iyi anliyorum. Bir sabah uzaklardan bir telefon geliyor ve cok sevdiginiz birinin oldugunu dolayli yollarla size anlatmaya calisiyorlar. Annemde, babamda, buyuk ablamda ve son olarak da yegenimde bunlari yasadim. Allah hicbirimize baska acilar yasatmasin. Sevgili MSFIGO. Hosgeldin. Yorumlarini ozlemistim. Gercekten Karadayi hala bir cm yol almamis gibi. Nazif Kara teslim olunca nolcak diye merak ediyoruz. Icimde bir ses onun asilmayacagini soyluyor. Ama nasil olacak. Babasini kacirdigi icin Mahir de hatta butun aile de suc ortakligindan hapise girebilir. Belki Feride kardesinin mektubunu bulunca orda savciyla ilgili bilgilerle Kara ailesi icin umitler dogabilir. Savcinin hapuste bile mahkemedeki gibi herkesi emrine sokmasi sinir bozuyor. Orhan ilk defa gozume girdi. Helal oglum dedim. Olesiye dayak yedi ama babasini ele vermedi. Neyse parmaklarimdaki agri dayanilmaz hale geldi. Herkese iyi geceler diliyorum.
06.03.2014 - 01:03
0   0

Süreyya demiş ki;
Roza, dikkatine göre çok teşekkür ediyorum. Senin da başın sağ olsun. Okuyunca hem sana, hem de kendime gore çok duyqulandım. Acını anlıyorum. Bazen hayat, kismet deyib barışmak zorunda kalırız, ama artik ne sevinmek, ne gülmek eskisi kibi olmuyor. Allah bundan böyle bizi sevdiklerimizden ayırmasın, bizi onlarla sınağa çekmesin. Amin.
05.03.2014 - 08:53
0   0

MSFIGO demiş ki;
selam arkadaslar, baktim beni cagiriyorsunuz, geldim ;) Sanemin yorumu beni öyle güldürdükü, gözlerimden yas geliyor resmen ;)))))))))) fazla yorum yapmiyorum cünkü sevdigim cogu dizi kaldirildi. Kivanc Tatlitugun yeni dizisine bakicam. Kücük Aga güzel, orda Birce Akalay cok güzel rol yapiyor. Zeytin Tepeside güzel, günesi beklerken vs. Ama arada sirada burda yazarim. Ama icim sisti. Hep basa dönüyoruz cünkü.
04.03.2014 - 21:27
0   0

Nurten demiş ki;
bu hafta Sanem hanimin yazdiklarina bayildim ki o kadar guzel dile getirmi$siniz ki tam bizler seyircilerin hayal ettigi sahnelerden yazmi$siniz tabiki ben kendi adima soyluyorum, ke$ke de oyle olsada bizlerde sevinsek iyi olur, gulmek iyi geldik yazdiklariniz için te$ekur ediyorum, ama nede olsa biz ne du$unsek du$unelim editorlersenaristler farkli drama sunmakta dizini boyutunu iyice deyi$tirdiler bu iyi olmadi bazi $eylmer olabilir ama bu kadarda uzatmaya ne gerek var ki, delirlele hiç orali bir $eyler yazmami$siniz hep bizlerin duygusu ile oynasin bakalim senarist ancak elimizden yazmak geliyor, evet Roza hanim Berguzar korelin oyunculugu bu hafta her sahneden ba$ari idi ve Nazif babanin matikla kon$masi ve teslim olmasi, senaristler ama çok ta saçmalamayin derim, hepinize ho$cakal
04.03.2014 - 16:50
0   0

Roza demiş ki;
Hepimizde biliyoruz ki bu dizide mantik hatalari cok. Simdi gercekten MANTIK hatasi olsun istiyorum. Olsun ki Mahir adam kacirmaktan,sahte pasaporttan dolayi iceri girmesin. Yoksa baba iki ogul hapiste olur. Ehh dizinin ismi karadayi degil hapishane olmali o zaman:)). Artik iyilerde kazansin diziye bir denge gelsin. Yoksa burada ki yorumculardan da görüyoruz bazilarimiz stresten hüpp diye gidecek animallah:))) Dünki bölümün kahramani Orhandi. En az Mahir kadar cesur yürek oldugunu gösterdi. Benim gözüme girdi bu cocuk:)) Yag tulumuna sormak isterim ( kilolular alinmasin lütfen) Ulen sen kendine bakamiyorsun, kücük bir oglana nasil sahip cikacan be hey berdus !!! Bu dizide söyle bir gercek var ki Diziyi 3 bölüm izleme , sonra ac izle aynen devam edersin. Cünkü hic bir mesafe kat edilmiyor !!!
04.03.2014 - 16:04
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler