logo

Kurt Seyit ve Şura 2. Bölüm izle

Özet: Kurt Seyit’in ilgisinin bir bahisten ibaret olduğunu öğrenmek, Şura’ya hayatındaki ilk aşk acısını tattırır. Şura’nın kırgınlığını hisseden Seyit ne yanlış yaptığını bilmeden sesini Şura’ya ulaştırmaya çalışır. Şura yarasını tek başına sarmaya çalışırken, Petro Barones Lola ile başladığı oyununu ustalıkla noktalar. Şura babasının hastalığıyla ilgili gerçeklerle yüzleştiği, en çaresiz anında Kurt Seyit’i yanında bulur. Kurt Seyit cepheye gitmeden önce, ikisini bir araya getiren kaderleri aşkları için ikinci bir şans olur. Ancak Seyit, aklında babasının vasiyeti, geleceğinde kendisini bekleyen büyük bir savaş varken, Şura’ya tutamayacağı sözler vermez
meryem demiş ki;
çok güzel bir dizi. kıvanç tatlıtuğun kırım tatarlarına benzemediği yorumuna katılmıyorum, kesinlikle benziyor.
14.03.2014 - 23:05
1   0

ismilazimdegil demiş ki;
Harika bir dizi, yalniz Kurt Seyit nedense ne uzaktan nede yakindan ne Kirimli ya nede bir Tatara, nede bir Turk e benziyor, cok tipik bir Cerkes erkegine benziyor! Cecen de olabilir, ama Turke hic benzemiyor, Turke daha cok Petro ve digerleri benziyor!
13.03.2014 - 19:21
0   1

ella demiş ki;
Kirk yil dusunsem Kivanc Talitug'un bulundugu bir projeyi begenmiyecegim aklima gelmezdi ama maalesef olmamis, o kadar reklam, abartmalar, yok olmamis, ne oldugunu anlayamadigim oturmamis birseyler var.Birinci bolumu yarisina kadar izleyebildim, belki ikincide severim dedim ama yok, bitiremedim izlemeyi. Kivan'c keske Kara para askta Engin Akyurek yerine Tugbay'la sen oynasaydin :)) Farah'ta Engin'le bu dizide veya baska modern bir dizide oynasaydiniz. Farah'a deli dolu cilgin kiz rolleri daha yakisiyor, birde biraz daha kilolu olsa, cok degil czicik daha. oyle bir gecer zamanki deki, ve dogal sac rengi.
13.03.2014 - 17:14
0   2

Sanem demiş ki;
Ben bu diziyi ve KARA PARA ASK dizisini merakla bekliyordum. Bir yorumcu ikinci kitabin ozetini koymustu, Sura yok, Kurt Seyit var ve karisi cocuklari oluyor sonuna kadar birlikte olucaklar, kendi kendime dedim ki sonu belli bu dizide entrikalar izlicem sinir olucam bunun icin hic izlemedim sogudum acikcasi. Umarim ikinci merak ettigim dizi guzel olur. Tugbayi cok seviyorum ama ona cok iyi bir oyuncuymus diyemedim umarim bu dizide kendini gelistirmisdir.
12.03.2014 - 21:41
0   0

sevin demiş ki;
diziyi iki bölümünü birden ancak bakabildim.ben tarihi filimleri sevdigim icin bakmaya karar vermistim ama simdi bilmiyorum.sanirim tarih agirlikli gelismeyecek.görsel olarak cok güzel, oyuncularda cok güzel oynuyor ama bulamadigim bir nedenden dolayi sönük kalmis sanki .acaba basroldekilerin kimyasimi uymadi bilmiyorum .ama yinede bu kadar büyük bir emek verilmis umarim kaldirmazlar.
12.03.2014 - 21:16
0   0

füs demiş ki;
sanırım ılerleyen bolumlerde hıkaye acıldıkca eleştırıler de azalacaktır,bence çekimler ,kıyafetler ,oyuncu seçimleri harika ,konuya gelince kitaptan bu kadar derınden etkılenmıs bır okur olarak beğendiğimi söylemek isterim ,sevgiler
12.03.2014 - 20:47
0   0

keti demiş ki;
Cok guzel bir bolumdu.cok dugulandim izletken.yeni bolumleri heyecanla bekliyiorum.
12.03.2014 - 18:38
0   0

Roza demiş ki;
Yigidi öldür hakkini yeme demisler. Seyit ve Suranin yakinlasmasi muhtesem tablo gibi olmustu. O kanepede sere serpe uzanmis Sura ile basucundaki düsünceli,hüzünlü yari ciplak bir ilah gibi duran Kurt Seyit cok güzel bir tabloydu. Öpüsme sahneleri türk dizilerine göre biraz fazla olmus olabilir. Ama unutmayalim ki burda türk geleneginden uzak iki kisiyi izliyoruz,biri rus digeri ne kadar türk asili olsada rus gelenegini görerek büyümüs bir adam. Haftaya mac yüzünden dizi yokmus galiba. Bu iyi olmadi iste. Millet tam isinamadan:)
12.03.2014 - 15:58
0   0

Roza demiş ki;
Ben bir Kivanc hayrani olarak üzgünüm,bu proje ne bir Ask-i memnu nede bir Kuzey Güney kadar ses gerirmiyecek gibi görünüyor. Bu dizi 2 saati kaldirmaz. Dizinin süresi mutlaka kisaltilmali. Esneye esneye bir hal oldum:))) Dizi yayindan kaldirilirsa Kivanca bir sey olmaz.Yeni bir diziye imza atar. Olanlar kamera arkasinda ki emekcilere oluyor. Ohh ohhh ilk bölümde öpüsme,ikinci bölümde beraber olma. Bizim bünye bu kadarina alisik degil,kaldiramaz:)))). Sanirsam bunlarin cabuk olmasi direk romana sadik kalinan bir durum. Gece cekimleri cok kalitesizdi. Hadi ilk bölüm dönemin olaylarina fazla deginmediler ama ikinci bölümde savasin ortasinda bile Sura lafi geciyor.Askerlere sesleniyor hopp birden Sura dan bahsedilmesi sacma olmus. Takilmislar bir ask hikayesine. Replikler döneme uygun degil. 2,5 saatlik dizide bu kadar az reklamin olmasi bence tehlike canlarinin caliyor olmasi demek. Celali oynayan oyuncuyu mahsus secmisler anlasilan. Kivanc yaninda cok yakisikli kalsin diye düsünmüs Ece ve Hilal hanimlar:)) Bu dizinin sorunu bence bu konsept,zaten türk halkinin cok yabanci oldugu bir durum.Yabanci dizi konseptlerinin Türkiye ye uyarlanmis halleri bile tutmuyor, birer birer kaldiriliyorlar. Burda bize tamamen yabanci bir konseptten bahsediyoruz. Önce oturup bir düsünmeleri gerekiyordu bu konsepti nasil sevdiririz diye. Insanlar anlamadiklari seylere ilgi duymazlar. O dönem hakkinda hic okumamis olsam, bu bölüm benim hic ilgimi cekmezdi. Ben okudugum halde ilgimi cekmedi o ayri bir konu... Farahin da Kivancinda ellerinden gelenin en iyisini yaptiklarini düsünüyorum. Is senarist ve yönetmende biter. Bana,bize Seyiti ve Surayi derinden tanitmalari gerekiyordu. Karekerleri taniyamadigim icin öpüstüklerinde heyecanlanmadim,ayrildiklarinda üzülemedim. Empati kurabilmeliyiz. Ha tabiki bu empatiyi aramizda kuranlarda olacaktir süphesiz. Lafin kisasi malzeme var,un var,seker var. Ama HELVA yapicak senarist ve yönetmen olmayinca olmuyor iste....
12.03.2014 - 11:52
0   0

sezzy demiş ki;
Petro cok adi ve serefsiz biri. Hem Kurt Seyit.in en yakin arkadasi gorunup arkasindan onu kotuleyip madamla isler ceviriyor, hem de onun sevdigi kiza goz koyuyor. Ustelik kendini saglama almak icin Bolseviklerle bir olup Cari devirmek istiyor. Bolsevikler idareyi ele alinca Kurt Seyit.in olum emrini verecek ve Seyit Istanbula kacmak zorunda kalacak. Shura.ya bayiliyorum. Kalbinin pir pir edisini, onbes yasindaki bir genc kizin ask heyecanlarini oyle guzel anlatiyor ki. Kivanc da her zamankinden daha da cekici gorunuyor. Yalniz, Karadayi.da nefret ettigim savcinin karisini burda da yine igrenc bir rolde gormek sinir bozucu. Belli ki Petro.yla ikisi dizinin entrika ve kotuluklerinin yaraticilari olacaklar.
12.03.2014 - 02:30
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler