logo

Kara Para Aşk 1. Bölüm izle

Özet: Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir. Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir. Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.
nazrin demiş ki;
guzel dizi.begendim ben
05.04.2014 - 15:32
0   0

naz demiş ki;
Harika bir ikili , zevkle izliyoruz . Umarim benimle hemfikir olanlar cogunluktadir da bu guzel dizi de aniden final yapmaz
23.03.2014 - 00:27
0   0

rüzgar demiş ki;
belki sevenler kızacak ama ... izlemeye başladım daha ilk sahnede figüran polislerin duruşuna kahkahayı bastım :) sanki hazırolda izleme yapar gibiler :) hadibu kadar inceleme belki düzelir dedim. yazılar başladı .... aman Allahım o ne. acaba yanlışmı gördüm dedim geria aldım. "öykü - senrayo " :D hani belki bilmediğim bir dildir. ama eğer o senrayo , senaryo demekse ben bu diziyi izleyemem. yokmudur bunu tekrar izleyen düzeltme yapan. ha diyorlarsaki bu insanlara ne göstersek izler veya aman o kadarda önemli değil, o başka.
21.03.2014 - 01:06
0   0

sezzy demiş ki;
Merhaba Sanem. Araf Zamaninda yazan butun yorumcular harika bir aile olmustuk. Senaryo hatalarini, diziyle ilgili tahminlerimizi paylasip fikir alisverisi yapiyorduk. Galiba dizi ekibi yorumlarimizi okuyordu. Cunku neyi tahmin etsek veya elestirsek senaryo ona gore uyarlaniyor gibiydi:)))) Erken bitirdiler. Galiba basroldeki kiz (doktor), burda da polisin nisanlisi idi, Araf Zamaninda cok kapris yapmis, diger oyuncularla arasinda surekli huzursuzluk cikmis o nedenle sonunda erken bitirmek zorunda kalmislar. Insallah bu dizide seninle daha cok yorumlasip fikirlerimizi paylasiriz. Isin icinde cinayet de olunca epey fikir uretip tahminlerde bulunacagimizi tahmin ediyorum. Herkese keyifli izlemeler.
18.03.2014 - 03:49
0   0

Sanem demiş ki;
SEZZY, ne guzel hatirliyorsun bravo, ARAF zamami diziyi izliyordum sevmistim ama yeni oldugum icin yazmiyordum, demek sizi sinir eden seyler bu dizide benide etmisti ,Hakanin karisi da vardi, o kiz sadece aglamak icin rol almist. Sen dusta agliyordu dedin guldum zavalli artik aglamak icin sudan baska caresi yoktu. Demek siz yazdiniz onu oldurduler sesi kesti kurtulduk dedim. Orda kismet olmadi insallah baska dizilerde fikirlerimizi paylasiriz.
17.03.2014 - 15:36
0   0

varim21 demiş ki;
senaryo güzel oyuncular iyi secilmis. bakilmaya deger cok güzel bir dizi olmus. herkesin emeklerine saglik.
16.03.2014 - 22:56
0   0

sezzy demiş ki;
Sanem, Araf Zamaninda birinin daha aglamasi cok sinir bozucuydu. Ustelik her agladiginda dus sahnesinde goruluyordu:)))) Hakan.in esi. Bukizi cikarsinlar artik bu diziden de kurtulsak diyorduk. Son ra sanki yorumlari okumuslar gibi kadini oldurup diziden cikardilar. Hakanin pembe, yesil pantolonlarini da cok elestirmistik. O a da artik o renkleri giydirmiyorlardi. Berguzar Korel konusunda ben de ayni dusunuyordum. Binbir gecede cok donuktu. Agliyormu guluyormu belli degildi. Karadayidaise cok basarili. Hele kardesinin oldugunu ogrendiginde superdi. Gercek olsa ancak bu kadar olurdu. Tuba.nin aglarken konusmasi da komik. Ama o kadar tatli ve oyle duru bir guzelligi var ki her halini kabul ediyoruz:)) Dizi ilk bolumden hayli ilgi topladi. Insallah devami gelir.
16.03.2014 - 03:14
0   0

sanem demiş ki;
Sezzy,evet ya o kizin kaslari beni mahv ediyordu, dizinin adini hatirlamiyordum,sagol,ama onun da daha cok yolu var o dizide o kadar sinirbozucuydu ki nasil oynuyor hic ilgilenmiyordum,burda'da sadece bagarmasini duyduk biraz da kendini zorladi aglamak icin Elif'le konusurken.bakalim umarim basarili olur. bazi oyuncular cok cabuk yukseliyorlar hic unutmiyorum Berguzar Koreli ilk defa " Bin Bir Gece" dezisinde gormustum hatirliyorum bir sahne vardi cok aglamasi gerekiyordu:)) o kadar zorladi ki bir damla goz yasi doksun bir damla geldi sonunda, yani simdi bu kiz " Karadayi" dizisinde o kadar guzel oynuyor ki inanamiyorum simdi de allahim bu kadar goz yasi nerden geliyor diyorum kendime:)))) o kadar icten oynuyor ki nerdeyse onun ustune kadin oyuncu yok diyecem, Tuba ilerlemis ama hala tam olmamis mesela onu aglarken konusmasini sevmiyorum, bazen bazi dizilerde duyguyu geciremiyordu,ama yinede onu seviyorum.
15.03.2014 - 07:31
0   0

sezzy demiş ki;
Sanem, Elif.in kucuk kizkardesi de Araf Zamaninda oynuyordu ve gercekten o donuk bskislarina, orman gibi kaslarina sinir oluyorduk. Hatirlayamadinsa soyleyim, Araf.in annesinin komsu kizi. Surekli Araf.a yapmaya calisiyordu, su mubarek Haci Dedenin torunu. Arafin burnuna girmeye calisiyordu surekli ve sevdigi kizi cok kiskaniyordu. Bu dizide baya degismis. O zaman hicbirimiz de onu begenmiyor, sinir oluyorduk. Epey ilerleme yapmis:)))Daha kucuk gorunuyor. Roza, MSFIGO. Ikiniz de haklisiniz. Nebahat Cehre hep ayni rollerde. Ama yine de ben o kadini yeniden bir dizide gordugum icin cok mutlu oldum. Ona hayranim:)))
15.03.2014 - 00:15
0   0

Sanem demiş ki;
Nebahat Cehre'ye ancak cadi bir kadin rolu yakisir asla bir duygulu anne rolu ona yakismiyor cunku beceremiyor. Omerin abisinden bende biraz kuskulanmistim ama dosyayi ondan aldilar bilemedim.
14.03.2014 - 23:52
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler