logo

Saklı Kalan 2. Bölüm izle

Özet: Gülce, iki yıldır kayıp olan kardeşine ne olduğunu bulmak için Amerika'dan İstanbul’a dönmüştür. Planı, ikiz kardeşi Defne’nin yerine geçerek Cevher Ailesi’ne yaklaşmaktır. Sevdiği kadını bir kez daha kaybetmek istemeyen Murat ise Gülce’nin işini kolaylaştırır. Sitare, Onur’un doğum günü için evde bir kutlama partisi düzenler. Ancak onu ve Tarık’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Cevher Ailesi’nin en karanlık sırrı karşılarında durmaktadır. Bütün bunlar da Ece için kâbus dolu günlerin yalnızca başlangıcıdır...
samet asgari demiş ki;
bence cok iyi ve basarli bir calsma.ama bu milet bu filime pirim vermez.galiba aziz nesin gine hakli.bizim memlekete ancak kucuk aga ya da sahanin bu sacma sapan filimleri pirm goruyor.miletce iyi filmler hanuz alsamadik,cunki zekamiz yetmiyor....
09.04.2014 - 13:58
0   0

banu kara demiş ki;
Simdi olmus iste..ama yeniden basladiginin reklamini yapin ziyan olmasin bu guclu ve iyi oyuncular..guzel begendim
19.03.2014 - 16:17
0   0

dilber demiş ki;
MÜKEMMEL.Melis Birkan'a bayiliyorum
17.03.2014 - 23:42
0   0

MSFIGO demiş ki;
Bencede böyle iyi olmus. Böylelikle sadece Gökceyi degil, Demetide taniyacagiz. Ilk bölümde sanki Muratin karisi tamamiyle sucsuz olan bir kadindi ve normal evlilikleri sürüyordu ve Murat asik oldugu icin karisindan ayrilip karisi intihar ediyordu. Burda karisi pekde masum gibi degil. Adam hayatinin askini bulmus ve hazir karisiyla ayri yasarken bosanmak istiyor karisi sanki birseyler sezmis gibi bosanmaktan vaz gectigini söylüyor. Böylelikle bu durumda ben ne Murati nede Defneyi suclarim, cünkü Murat icin evliligi bitmis ve karisi istemiyor. Herhalde Murat ve Defneyi daha masum bir duruma sokmak istiyorlar. Ilk bölümde karisi kocasi ayriliyor diye intihar ediyor ve bu gölge Murat ve Defneye düsüyor ve Defne birdenbire cilgin bir halde evi basmaya gidiyor. Ama eger evlilik bitmis, adam baska birine asik olmussa karisida inat icin ayrilmiyorsa o zaman o kadina kolay kolay acinmaz.
17.03.2014 - 15:12
0   0

sanem demiş ki;
bu bolum sanki ilk bolum.en bastan yazmaya karar vermisler,iyi yaptilar zaten,ilk bolum'de her sey o kadar hizli gecti ki bir suru soru isaretleri kaldi aklimda.belki onlari'da duzeltmisler bakalim gorecez. Defneyle ikinci kes karsilastigi bar'da olmus ,ilk bolumde Defne ve Muratin sahneleri cok azdi, kart visiti degistirdiler bakalim bu iki bolumu nasil birbirine kilitlicekler. bende fragman'da Muratin karisini gorunce olu donmus dedim:))),bu bolum tamamen gecmisi gosteriyor. sarkici kiz Irmak iyi kiz ama onu beyenmedim keske baska bir oyuncu olsaydi onlari yakistiramadim. Muratin kizinda da bir kiz zerafeti yok onuda sevmedim. bende oyunculari sevmeyince biraz izlemekte zorluk cekiyorum ama simdilik devam.
17.03.2014 - 11:16
0   0

Roza demiş ki;
Ilk bölümünden sonra 3 AY ara verip tekrar ekrana 2 bölümüyle gelen dizi reytinglerde 70. SIRADA! Yorum yapmaya bile degmez esasinda... Ben ilk bölümde elestirmistim görsellik var ama duygu yok,fon müzigi rahatsiz edici. Simdi dizi daha sicak olmus,müzikler türkü tadinda. Ama yetmez. Bence izliyeci artik bu kanalda ki dizileri pek kaileye almaz.... Kanalin dizileri PAT diye final bile yapmadan ortadan kayboluyor yada 3 ay beklemeye cekiliyor. Simdi sakli kalan tekrardan mi 3 ay beklemeye cekilecek:))
17.03.2014 - 10:54
0   0

Sanem demiş ki;
Cok merak ediyorum neden uc ay sonra yine dondu bu dizi. Ikinci bolumu izlemedim ama birinci bolumu izlemistim ve bazi konular bana cok sacma gelmisti, mesela Defne Muratin evli oldugunu biliyordu ruh hastasi bir kadina benzemiyordu hatta cok neseli ve okumus bir kiz bize gosterdiler, sonra ablasiyla konusurken agliyor ve evli oldugunu bilmiyordum diyor bunun hesabini soracam diyor, eger ablasina yalan soylemek istiyordu neden agliyordu? Neden Muratin evini basti ? Yani gercek bir kizginlik gorduk oyle boyle degil yani.Sonra ablasi Defnenin son konusma halini bile bile iki yil uzaktan nasil bekledi, iki yil :O hem Muratin karisi intihar etmemismiydi? Murat yas tutmustu, fragmanda kizi annem geri dondu bizimle kalacak diyor, annesi'de bosanmaktan vazgestim diyor. Eee karisi olseydi nasil entrika yaratacaktilar? Bence senarist yanlis yazdigini anlamis, baska konu bulmuyor, ara vermis en bastan yazmis. Ben kiz oyuncuyu tanimiyorum, Murati seviyorum ama bas rol olmasi icime otururmu bilmiyorum. Defne ve Murati yakistiramamistim yas farklari var zaten konusu bu ama ilk bolumde elektirik yakalamadim, kac bolum daha izliyecem bakalim nasil olur.
17.03.2014 - 03:21
0   0

beza demiş ki;
Dizinin geri gelmesine sevindim. Zaten degislik yapicaz demisti yapimci firma. Daha ayrintili anlatiyor simdi hikayeyi. Bu haliyle gayet guzel olmus. Kamera cekimleri cok kaliteli, Melis Birkan i da secerim. Cok iyi oldu basladigi.
17.03.2014 - 01:26
0   0

[email protected] demiş ki;
kanalın bu durumlara düşmesinin nedeni belli.....sen diziyi bir bölüm oynat...kafasızlar gurubu diziyi yayından kaldır...sonra...kafalarına saksı düşmüş herhaldeki...yeniden yayına sok...bana bakın...kafasızlar gurubu...milleti oyuncak gibi kullanamazsınız..bırakında beğendiklerimizi karşımızda görelim....egonuzu tatmin etmek...ekranlar olmasın...lafım bu diziyi yeniden yayına sokanlara değil....
16.03.2014 - 23:28
0   0

MSFIGO demiş ki;
Bu bölümün basi biraz degismis. Cünkü 1. bölümde Defneye Murat kartvisitini vermisti. Birde ikinci bölüm fragmaninda Gülce ortaya cikip Cevher ailesine karisicakti ama simdi daha cok gecmisi gösteriyorlar.
16.03.2014 - 22:02
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler