logo

Kara Para Aşk 3. Bölüm izle

Özet: Roma uçağında Ömer’le burun buruna gelen Elif’in korktuğu başına gelmiştir. Roma’ya vardıklarında bir valiz dolusu parayı yakalanmadan gümrükten geçirmek ve bunu yaparken de Ömer’i atlatmak zorundadır. Ömer ise Elif’in tavırlarından başının ciddi bir şekilde belada olduğunu anlamıştır. Bütün karşı koymalarına rağmen Elif’e yardım etmeye, aynı zamanda elmasları bulmaya çalışır. Roma sokaklarında, elmasların peşinde iz sürerlerken karşılarına çıkan gerçekler Elif’i derinden sarsar. Elif, sonunda babasının büyük bir kara para aklama tezgahının içinde olduğunu öğrenir. Üstelik babası, kara paraları aklarken biricik kızını da gözünü kırpmadan kullanmıştır.Nilüfer’e bir türlü ulaşamayan Zerrin, Tayyar’ın yanlış adres olduğundan habersiz, kapısını çalar ve onunla dertleşip endişelerini anlatır. Tayyar profesyonelce Zerrin’i sakinleştirir. Zerrin dost bildiği Tayyar’ı akşam yemeğine davet eder. Tayyar sevgilisi Pınar’ı da alıp, yemeğe gidecektir. Akşam yemeği Pınar ve Zerrin’in damadı Taner için hiç de kolay geçmeyecektir.
MSFIGO demiş ki;
Nebahat Cevre burda biraz daha sempatik geliyor bana. Zengin bir kadini yine oynuyor ama daha ilimli birine benziyor. Tugbanin saclari iyi olmamis bu dizide. Sürekli saci gözünü kapatiyor, saclarini arkaya atmak zorunda. Ayrica gezdigi zaman manken manken gezmeside komik. Yillarin oyuncusu, biraz daha gezmesine dikkat etmeli. Senaryo harika.
01.04.2014 - 00:54
0   0

Sanem demiş ki;
Elifin kizkardesi sevimsiz cirkin yazmisim ama hangisi?tabi ki buyuk kizkardesi, Niluferi de sevmedim ama buyuk'ten cok daha iyi. Mert manyak diye yazmistim, bu bolum'de kesinlesti. Sadece bir fark var, Mert kiriyor dokuyor yerinde durmayan bir manyak ama babasi efendi rahat manyak. Allah Niluferi korusun. Bi bakmisiz Metin Elife asik olmus nasil?? Bahtsiz Pinar, yanlis adama carpmis Tayyar onun kalbini sokecek damada yedirecek:))
27.03.2014 - 22:45
0   0

ada demiş ki;
Tuba-Engin süpersiniz
27.03.2014 - 18:32
0   0

sevin demiş ki;
ben bu bölüm fikrimi degistirdim galiba sibel ahmetin kizi degil .yani sibelin annesi bu kadar rahat olamazdi herhalde. o saatte kizini herkezden gizli disari gönderip,öldügü halde herkezten sakliyorsa bu kendisiyle ilgili bir sir olabilir. yani hangi anne cocugunun katilerinin bulunmasi icin polisie yardim etmezde susar?ben burda metinin oyunculugunuda cok begendim sanki bana daha sonra tayyara ihanet edecekmis gibi geliyor .bu bölümde özelikle bize gösterilen dövme elmaslarla ilgili olabilir bir sifremiki acaba?elifi takip eden metinin ömeri bilmemmesi biraz garipti.ömer ile elif cok hoslar. cok yakisiyorlar ama su her bagrimaslarinda birbirilerini öpecek kadar cok yaklasip birbirlerine "ahh kendimi tutamayim simdi seni öpücem" bakislar biraz fazla:))
27.03.2014 - 17:23
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Selamlar. Omerle Elif, atesle barut gibi:))) Sibel Tayyar.in kara para aklayicisiydi galiba. Cunku Omer Sibel.in Roma.ya geldigini soyledi. Tayyar Elif.i oyle bir pisligin icine cekti ki nasil kurtulacak. Ama ona kara para aklatacak diye su cirtlak kizkardesini daha ne kadar tutacak??!! Tayyar.in oglu ile onun iliskisini gecen bolum farketmistim. Acaba Tayyar oglu ile iliskisi oldugunu bilmiyor mu?? Pinar da nihayet Lale Devrinden buraya transfer oldu:))) damatla da onceden sevgililer. Belli ki ablayla evlenip zengin olmak sonra da ondan ayrilip Pinarla yeniden beraber olmak istiyor. Abla da cok suratsiz ama aralarinda sadece kagit ustunde evlilik olmadigi belli. Ablada oyle goz var mi:))) Nebahat Cevrenin giyinisi ve sosyal hayati hic de esi yeni olmus, matemli bir bayana uymuyor bence. Tayyar Pinar.in yaninda yururken cok komikti. Ama super bir sanatci. Bayiliyorum.
27.03.2014 - 15:15
0   0

Roza demiş ki;
Reytingler cok iyi gelmis. 2. sirada dizimiz. Reklamsiz vernek ise yaradi:)). Bu Tayyarin sonu kendi genlerini bolca tasiyan oglu Mertten olacak,benden söylemesi:)). Metin de acaba Tayyarin gizli oglumu? Neden isimler biri Metin digeri Mert? Sibelin baglantisi Metin ve Tayyar ileymis. Ancak bu ikisinin Sibelin nisanlisinin polis oldugundan haberdar olmamalari ve kim oldugunu bilmemeleri bana hala ANLAMSIZ geliyor. Ya Ömeri bilincli olarak olaylarin icine cekmeye calisiyorlar ya da bir senaryo boslugu... Ömerin babasi,Baharin ailesi,Tayyarin hikayesi,Ahmetin hikayesi, hepsi gecmisle alakali. Tam olarak ne oldu henüz kestirmek zor,ama gecmis cok önemli bir yerde duruyor hikaye acisindan. Bütün karekterleri birbirlerine baglayan olay / lar gecmiste yasanmis...
27.03.2014 - 11:30
0   0

Sanem demiş ki;
Oncelikle bunu soyliyim icimde kalmasin Elifin kardesi sevimsiz ve cirkin nerden buldular bu oyuncuyu ya. Tayyar rolunu harika oynuyor ne kadar efendi nerdeyse sevecem adami:))) ama Pinara bi bakti gozlerini oyle acti ki ben korktum tam bir manyak bakisi. Damat ve Pinarin iliskisi ne merak ediyorum, damat evliligimiz kaat uzerinde dedi dokunmuyorum, nasil olur??? Bir seyi kafama taktim, Tayyar Metine " Sibeli desseler ucu bize dokunmaz degil mi" dedi, ne demek istedi acaba. Bi de Metin Elifi aradi " eve gelmemissin" sordu, demek onu izliyorlar o zaman Omeri neden sormadi? Nasil anlamadi? Boyle bir is icin Elifi tek basina birakmazlar, her yerde onu izlediler boyle bir zamanda kesin izlemeleri lazim. Elif artik her seyi anlatsin Omerime. Omer kara para isini Elife anlatti belki Elif imzasini degistirdi ,sanki bir seyler yapti bilmiyorum. Bana mi oyle geliyor Omer sanki yataktan kalkmis cekime gelmis, saclari sakkali per perisan , ceki duzen verin ona yazik cok yakisikli Elifle cok yakisiyorlar
27.03.2014 - 10:56
0   0

Asi demiş ki;
Roza tesekkurler cay icinBayıldım Elif ve ömer harıkasınız.Omer ve Elif sahneleri super.En cok sevdıyım dızılerden bintanesi.İnsallah sonu diyer dizilere benzemez.Gerçekdan Sibel Elifin kardesımı ajaba.Emeyı geçen harkese tessekurlar..
27.03.2014 - 08:15
0   0

meryem demiş ki;
bade ayni sinsiligiyle rolune devam ediyor yer gok askatan beri hic degismemis ayni bade tugbaninda dinlemeden bagirmalari cok sinir bozucu her dizide ayni karakter
27.03.2014 - 03:34
0   0

Roza demiş ki;
Bütün yorumculara benden cay hemde karadeniz:)) Elif ve Ömere bayiliyorum. Vahsiler,tutkulular,eglenceliler,atarlilar,hüzünlüler,tatlilar,sevimliler ve karizmatikler. Uzarda uzar,daha ne olsun:). Ben Tubanin dövmesi yok biliyordum. O dövmede bir sey var,yoksa ne diye gösterip dursunlar?Valla paranoyak oldum:). Bir seyin farkina vardim,Ömerin Elifle ilgilenmesi sadece biz izliyecileri degil Elifi de bayagi etkiliyor♥. Kara para aklama isini Tayyar Elifin üzerinden artik devam ettirir,Nilüfer de uzun zaman esir kalir artik:). Hadi Elif her seyi Ömere anlat artik. Bu ikilinin aski guzel olacak. Sosyetik kacakci Elif ile kacakcilik ve organize subede görevli polis memuru Ömerin aśk i:). Tayyarin metresi ve o sevimsiz damadin bu olaylarla ilgili bir payi var midir yok mudur acaba? Sadece bir seye kafayi taktim. Metinin adamlari her yerde var. O yüzden kesinlikle Elifin pesinde Ömerin oldugunu biliyorlardir. Yoksa benim icin koca bir hata olacaktir. Umarim senaristler kesinlikle böyle sacma bir hareket yapmazlar. Haftaya bunun aciklamasi olacaktir... Bu dizide kilit nokta kesin Bahar. Zerrin hanima söyledigi bu sözü bosveremeyiz. "Kim kimin yatagina girmis hic belli olmaz zerrin hanim" .
27.03.2014 - 00:00
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler