logo

Bugünün Saraylısı 20. Bölüm izle

Özet: Savaş Nostalji serisinin reklam yüzü olarak Ayşen'in fotoğrafının kullanılması nedeniyle öfkelidir, hesap soracağı kişinin annesi Rezzan olduğunu bilmektedir. Rezzan'ın büyük sırrı öğrenmesi Savaş'ın karşısında daha dik durmasına ve bu gerçeği yüzüne vurmasına neden olur. Ayşen'in Ata Katipoğlunun kızı olduğunu öğrenen Savaş'ı bu durum bile amacından vazgeçiremeyecektir. Ata da Rezzan da bu evliliği engelleyemeyeceklerini düşünmeye başlar. Fatih ise kabullenmekten başka seçeneği olmadığının farkındadır. Feride, Ayşen'in iş teklifini değerlendirerek Kayseri'de çalışmaya başlar. Feride için farklı bir dünyanın kapısı aralanmaktadır. Ayşen'in Savaş için bankaya kefil olduğunu öğrenen Ata, Savaş'ın üzerine yüklenir. Fakat Ata'nın büyük bir hata yaptığını anlaması gecikmeyecektir. Bu durum Savaş'ı Ayşen'in gözünde daha değerli hale getirirken Ayşen ve Ata arasındaki dengeyi sarsar. Ayşen ve Savaş'ın nişan gecesi ise kimsenin tahmin edemeyeceği anlara gebedir. Oysa saklanan gerçekler içinde başka sırları da barındırmaktadır.
ayla demiş ki;
insalla savas intikamin pesini birakir ve aysene gercekten asik olur Boylede olucana inaniyorum
03.09.2014 - 19:58
0   0

seda24 demiş ki;
ewt ya beni bile kandırdı savaş bende inandım ayşeni sevdiğine meğer ise intikam için miş halen ama savaş ayşene aşık ssdece farkında değil.
02.04.2014 - 01:40
0   0

HAYAL demiş ki;
BENDE BAYA İNANMIŞTIM AYŞENE AŞIK OLDUĞUNU ZANNETİM AMA BELKİ İLERİDE AŞIK TA OLUR NEDEN OLMASIN Kİ SAVAŞ BİRAZ İNTİKAMDAN BAŞKA ŞEYLERİ YANİ AŞKI DÜŞÜNMELİ AMA BENCE BELKİDE AŞIK AMA ŞUANDA İNTİKAM VAR AMA AŞKTA KESİN VAR KESİN SAVAŞ BU ..
01.04.2014 - 15:52
0   0

elif demiş ki;
ben savasın aysenı gercekten sevdigini düsünüyodum ama ileriki bolumlerde savas aysen gercekten asık olucak cunku hicbirsey aska engel olmaz umarım savas bunun farkına varır onu gercekten sever ıntıkam duygusu bıter cunku bız buna ınanınyoruz savas ayseni uzdugunde askın degerını anlar
01.04.2014 - 15:34
0   0

ateş demiş ki;
SAVAS İŞİ GUCU İNTİKAMMMMMMMMMMM
31.03.2014 - 21:52
0   0

ateş demiş ki;
demek hersey oyunmus biz bile savasın aysene asık opldunu sanmıstık.ama ilerıkı bolumlerde savas aysene gercekten asık olacak o zaman işler değişecek
31.03.2014 - 21:49
0   0

gunel demiş ki;
savas ne kadar kotu ve acimasiz ya aysenin hisleriyle cok oynadi yazik aysene.cok uzuldum simdi.ama bence sonra aysene deli gibi asik olucak etdikleri icin cok pisman olucak.aysen cok saf onu cok seviyorum bu intikam oyununu hic hak etmiyor.insalllah dizi devam eder de guzel-guzel boumler izleriz.
31.03.2014 - 12:02
0   0

Sanem demiş ki;
Savasin sonu babasi gibi olucak.bu cocuk seytanin pabucunu ters giydirir. Ben biliyordum bundan adam cikmaz. Aysenin her seyini alacak ve onu Ata bey ve ailesine kotuluk yapmaya mecbur burakacak bence intikamini boyle alacak. Neslihanin is yerinde gigdiyi elbiseler sinirlerimi bozuyor. Acaba ona bacaklarin cok guzelmi demisler? Aysenin nisan gecesinde giydiyi elbise cok kotuydu, sanki Feridenin nisani, sanki ailesi onun oyuncu olmasi icin sart koymus, acik elbise yok , sanki evin calisani. Umarim Neslihan bu nisana engel olur.
30.03.2014 - 23:24
0   0

akram demiş ki;
bu ne ya.dizi cok kotu oldu .savash ve ayshn cok bir birin yakisherdilar . keshke sonra dizida savash ayshnin ashkini gucune iyileshsen
30.03.2014 - 18:29
0   0

fahriye demiş ki;
böyle olacagi belliydi.Ancak kim dogruyu söylüyor? Ata bey Savasin Babasi HIRSIZ di diyor!!!!! DIYOR ONLARDA Ana-OGUL ATA beyin HIRSIZ OLDUGUNU SÖYLÜYOR.hANGISI DOGRU SÖYLÜYOR!!!!!!
30.03.2014 - 16:43
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler