logo

Bugünün Saraylısı 21. Bölüm izle

Özet: Her hamlesini intikam duygusuyla ustaca planlayan Savaş Ataman, Rezzan'ın öfkesi ve Neslihan'ın kıskançlık hamleleri ile mücadele etmek zorunda kalır. Neslihan'ın elindeki silah patladığında, kazanan ve kaybedenin dengelerini sarsacağı gibi nişan törenine de kan bulaştıracaktır. Neslihan yaşadıklarının şoku ile ne düşüneceğini bilmemekte, korkmakta ve suçluluk hissetmektedir. Aklına gelen tek çözüm ise teslim olmaktır. Feride şirkette kendisini kanıtlamak için mücadele ederken Atıf, yakınlaştığı kadın ile gönül eğlendirmektedir. Atıf bu sorumsuz davranışlarının, başına ne büyük bir bela açacağının farkında bile değildir. Fatih ve Ata, Savaş'a tüm olanlara rağmen güvenmemekte ve çıkış yolu aramaktadırlar. Süreyya'nın atölyede çalışmaya başlaması Ata'nın hoşuna gitse de Savaş'ın parmağı olduğu düşüncesinden kurtulamamaktadır. Savaş nişan günü yaşanan talihsizliği anılarından silmek için Ayşen ile geçirecekleri özel anlar yaratmaya çalışır ve sonunda tüm çabalarının karşılığını alır. Ayşen artık, gözleri kapalı Savaş'a güvenmektedir.
selvi demiş ki;
bence deyil savas annesine babasini sevmedigini bildigi icin bukadar ofkeli ata beye gelince savasin babasindan daha iyi isler yaptigi icin iste babasindan daha cok basarili oldugu icin ve rezanin kalbi ata bey icin atigini bildigi icin bukadar ofkeli ikisinede ki burda atabeyin hic ama hic sucu yok ata rezani istemedi duygularina karsi cikti ve savasin babasinin savasin yaptiginin daha oncede babasi yapmis yine ayni sekilde ata nin tasarladigi muceverleri calmis kiskanslik yuzunde savasin babasi atabeyi dusmani olarak gosterdi savasa hem is hemde rezani kiskandigi icin savasi ofkeyle intikam hirsiyla doldurmus...
06.04.2014 - 22:52
0   0

selvi demiş ki;
dizi cok guzel ama ata beyin hep kaybetmesi biraz uzucu .. savasin her turlu kalibiyet kazanmasi biraz fazla.... hakli olan taraf kaybedip duruyor :( bir taraftan kizlari,bir tarafta atif , bir taraftan uftade, ve simdi ise oglu kotu islere bulasmasi cok uzucun hep hirsizlik hemde yine atif gibi pis bir aile icine dusmesi kizi hamile burakmasi hangi babanin yuregi dayanir ki buna? ata bey agzini acmada suclu oluyor hep haksiz bulunuyor ve bu biraz uzucu oluyor evet dizi guzel ilerliyor gelecek bolumleri merakla bekliyorum ama ata beyede uzulmuyor deyilim gelecek bolumlerde umarim ki savas hata ypmaya baslicak ki biraz ata bey galibiyet kazansin ki tahmin ediyorum oglede olacak cunku dizi gercekten guzel her bolumleri heycan dolu ... savasi anliyorum o bir intikam icin ata beye bukadar yukleniyor ne kadar dogru veya yanlis orasi tartisilir adi ustu dizi ilaki bir konu olacak ama uftadeyi hic anlamiyorum evlenmeden once ata beyin durumunu biliyordu tamam bir kocanin karisini sevmemesi hic guzel deyilidir ama her turlu ata beyin ustune varmasi onu her konuda desteklememesi hic bir sozune saygi duymamasi ata beyi tabiki uzaklastirmasina sebep oluyor bukadar ustune dusersen adam sana nasil baglansin saygi denen hic bir sey yok hep asalamak hep ters konusmasi ata beyi uzaklastirmaktan baska ise yaramiyor tabiki bu durum uzucu ... fatihte baskasi ata beyi destekleyen kimse yok adam davasinda hakli ama kimse ona inanmiyor tek basina bu yukun altinda nasil cikacak merakla bekliyorum ... herkese iyi seyirler basarili bir boglum du gelecek bolumleri merakla bekliyorum saygilarimla ...
06.04.2014 - 22:39
0   0

muazzez demiş ki;
Sürreyya ata beyin kızı olduğunu dűşűnűyorum. Resim yappa yeteneyi de var. Şavaş Bence annesine ve ata beye bu yűzden dűşman.
06.04.2014 - 17:38
0   0

peri demiş ki;
savas dizinin basindan beri hic inandirici gelmemisti haklida ciktim aysenin safligi iyice baydi bir insanda kotu karakterlerin hepsimi bulunur ornek savas ataman.
06.04.2014 - 08:58
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler