logo

Aramızda Kalsın 27. Bölüm izle

Özet: Hüsne o sabah nefes nefese yatağından fırlar: Bahattin'in annesi Gülnaz ana rüyasına girmiş, ona yıllar önce ettiği bedduayı hatırlatmıştır: Eğer yalan söylersen evin başına yıkılsın, kızların kurusun! Bahattin karısını uyarır, Hüsne yalan söylemedim der, konu Hüsne dışındakiler için kapanır. Ama Hüsne'yi bir telaştır alır. Çünkü o gün Hatçik'in nişanı günüdür ve aksilikler daha sabahtan başlamıştır. Hüsne o gece kıyametin kopmasından korkarak hazırlıklara girişir. Gülnaz anaya yalvarır: Affet Gülnaz anam, yalan demedim, yanlış olabilir!
mina demiş ki;
sut kardeslerin evlenmesinde sakinca gormeyen bi din kardesimle ilk kez karsilasiyorum biraz dini konularda eger inanciniz varsa arastirmanizi ve oyle yorumlar yapmanizi tavsiye ederim bu konular dizilerden ogrenilmez din bunu begendim aliyim bunu begenmedim cikarayim isi degildir tam teslimiyettir.
13.04.2014 - 05:51
3   1

blacboard demiş ki;
Berrin hanim, islami kurallardan ve ilmihalden bihabersiniz sanirim. Sut kardesler evlemezler, cunku islama gore kardestirler. Uvey kardesler de evlenemezler. Islamin koydugu kural budur, islam kelime anlami itibariyle teslim olmak demektir, her musluman da Allah'in gonderdigi dinin kurallarini sorgulamaksizin kabul etmelidir.
12.04.2014 - 07:02
1   1

berrin demiş ki;
Bu Dizide sIkmaya basladi;(( Devamli KAOS INATCI BIR SEKILDE ISRARLAR; CEYLAN,-ALI-DEFNE, YAREN-CIVAN -SAHIN , ARIFE - MAHIR CIKMAZI ( SÜT KARDES NE ZAMANDAN BERI ENSEST KABUL EDILIYOR??ÜVEY KARDESLE BILE EVLENIYORLAR, RABIA ISARETIYLE DAYANISMA YAPTIGIMIZ ÜLKE ,VE IRAKTA KIZLARDA EVLENME YASI 9(dokuz) KABUL EDILDI KANUNLA.Bana göre bu daha KORKUNC HATTA FACIA.;(((((((((((((((((( HATCIK TE KABAK TADI VERDI:((( SIZE IYI SEYIRLER....
11.04.2014 - 10:20
1   2

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler