logo

Kurt Seyit ve Şura 6. Bölüm izle

Özet: Petro’nun silahından çıkan kurşun peşinden getirdiği isyancıları harekete geçirir. Kurt Seyit Celil’le omuz omuza kendilerini öldürmek isteyen isyancılarla mücadele ederken; Petro Kurt Seyit’in hayat damarlarını birer birer koparmaya başlar. Mirza Mehmet Eminof’la tanışmasından sonra Şura, Kurt Seyit’in ailesiyle bir araya gelememesinin altında yatan sebebi acı bir şekilde öğrenir. Kurt Seyit dört bir yanı saran ateşin içinden ...
ulker demiş ki;
super dizi.cok kaliteli.oyucular da cok basarili.melekle ecenin cekdiyi diziler kotu ve ya kalitesiz olamaz.hele Kivancin bas rol aldigi dizi kesinlikle...tesekkurler boyle bir farkli dizi icin.zevkle seyr ediyoruz...
06.08.2014 - 10:51
0   0

ROZA demiş ki;
Ayrica bende hürriyette ki gercek adi Alexandra Julianovna Verjenskaya Surayi gördüm ve bizim Türk oglu Türk kizimiz Farah Zeynep Abdullah i cok daha güzel buluyorum. Gercekten zevkler ve renkler tartisilmaz:))
27.04.2014 - 18:44
0   0

ROZA demiş ki;
Kirk yil düsunsem Zerrin Tekindoru Kivancin torunu olarak diziye gelecegi aklima gelmezdi. Dadisi oldu,kaynanasi oldu,simdide torunu:))))))) Bu diziye bu saatten sonra Brad/Angelina ciftini soksalar bile tutmayacak. Cok yakinda final yapar düsüncesindeyim.
27.04.2014 - 15:41
0   0

melis demiş ki;
hürriyet gazeesinde simdi shuranin gercek fotografini yayinlamis nerde oyuncu kiz nerde gercek gercek shura gercekten gözlerinin ici gülen muhtesem güzelligi var ama oyuncu makyajiyla sac rengiyle acik renk giysisiyle hayalet gibi birde hastalikli gibi bakislari yanlis seci olmus yada makyajla düzeltmeleri lazim hem asil shura cokta acik sarisin degil bu ne böyle "merhamet"te bi kiz vardi kötü rolde yasemin allen di sanirim o kiz tam uygundu bence.neyse hikaye mükemmel agir degil böyle diziler böyle olmali ben cok begeniyrum gelecek bölüm zerrin tekindorda oymniyacakmis sevdigim oyuncu
27.04.2014 - 12:25
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Selin ve Lalem, sizlerle ayni fikirdeyim. Bir arkadasla dizi hakkinda konusurken ikimiz de Kivancin Kuzey Guney.deki performansini bu dizide gosteremedigini dusunuyorduk. Celil.le sevgilisinin asklari cok daha inandirici. Pedro silahlari alip o gemi ile karsiya gecmek istiyordu. Ama ormanda olaylar karisinca o Osman.in pesi de kosarken Sura.yi kahya gemiye yetistirdi. Sura da icerde gizlenip Seyit.i bekledi. Pedro rolundeki genc daha once Kucuk kadinlarda oynuyordu. Orda daha yakisikli idi. Burda burma biyiklarla cok degismis. Tubanin dizisini de begeniyorum ama iki hafta kacirdim. Insallah yeni bolumden once izleyip yetisirim. Selincim, oglunla hasret gidermene cok sevindim. Benim oglum da uzakta. SIk sIk goremiyorum. Fazla dizi izlemiyorum. En cok begendigim dizi O hayat benim (Keremcem oynuyor) Karagul ve Bugunun Saraylisi. Karadayi da haziran ayinda final yapabilir. Nihayet Kara ailesinin yuzu guldu. Insallah yorumlarimiz devam eder. Eski arkadaslari yeniden gormek cok guzel. Ikinize de (degerli admin size de) iyi geceler diliyorum.
21.04.2014 - 04:35
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Selin ve sezzy ses verdiğiniz için ayrıca teşekkürler. Haklısın selin sana yorum yap diyorum kendim yapmıyorum. Al sana yorumum. Kıvanç konusunda haklısın senin bir yorumunda da dediğin gibi şuraya çok aşık bir adam rolünde pek inandırıcı değil. Ayrıca diğer dizilerdeki gibi yakışıklı da görünmüyor gözüme. Çok zayıflamış yüzü çökmüş ondan herhalde. Zaten saç modellerini de çok kötü yapıyorlar ona hiç yakışmıyor. Petro rolünü oynayan oyuncu çok daha yakışıklı görünüyor gözüme. Çatışmaların neden çıktığı iyi anlatılmıyor. Seyircilere tarihi olayları daha iyi anlatabilirlerdi. Delille tatyana aşkı beni de çok etkiliyordu. Tatyanayı oynayan oyuncu rus galiba . Çok hoş biri ve iyi bir oyuncu. Keşke daha uzun bir süre dizide kalsaydı. Celil’e aşık olan türk kızı da çok hoş. Herhalde yolları bir yerde Celil’le yine birleşecek, tabii dizinin ömrü buna yeterse. Bende Petro şurayı kaçırırı falan sanıyordum. Hiç olmazsa onları ayırır diye düşünüyordum. Mutlaka bir yanlışlık oldu. Petro şuaranın o teknede olduğunu bilseydi seyiti o tekneye bindirmezdi. Benden de bu kadar olsun. Biraz da tuğbanın dizisine yazmak istiyorum. Esen kalın.
20.04.2014 - 10:47
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. Sevgili LaLem ve sevgili SEZZY sizleri tekrar görmek çok güzel. LaLem’cim ben bu diziye yorum yapmaya başladım ve hemen bıraktım çünki uzun bir süre yurtdışındaydım (çok uzakta olan oğlumun yanında) dönüncede baktım kimse sitede kalmamış. Birde SEZZY’cimin dediği gibi final yapacak söylentileri olunca insanın canı pek istemiyor. Ayrıca Kıvanç beni bu dizide biraz hayal kırıklığına uğrattı. Sanki bir türlü kendini rolüne veremiyor. Zaten galiba sağlık sorunlarıda varmış ve psikolojik destek görüyormuş (tükenmişlik sendromu nedeniyle). Ama diğer oyuncular çok iyi. Bilhassa, SEZZY’cimin dediği gibi çok kötü birini canlandırmasına rağmen Petro çok başarılı (gerçi ben o oyuncuyu daha romantik bir rolde görmek isterdim). Celil’le Tatyana’nın aşkı beni Şura’yla Seyit’in aşkından daha fazla etkiliyordu ve maalesef Tatyana öldü. Zaten bu son bölüm katliam gibiydi. Ölenlere üzüldüğüm kadar Petro’nun fütürsuzca bütün kötü emellerine ulaşmasına da üzüldüm. Aynı gerçek hayatta olduğu gibi hep kötüler kazanıyor. SEZZY’cimin dediği gibi Seyit’in anne ve babasının ölümü de çok acıydı. Mahmut ve karısı ne oldu pek anlıyamadım, inşallah onlar da ölmez ve inşallah Osman’da bir umut kurtulur. Petro nasıl oldu da Seyit’i Şura’nın bindiği tekneye bindirdi. Yoksa Şura’nın teknede olduğunu bilmiyor muydu? Bölüm heyecanlı bitti. Müzik çekimler, kostümler yine çok güzeldi ama tarihi olaylar üstünkörü işlenmişti. Ben bakmaya devam edeceğim ve LaLem’cim eğer sende yorum yaparsan sevinirim. Tuğba’nın dizisine gelince: ben onuda başından beri seyrediyorum ama şu ana kadar yorum yapmaya vaktim olmadı ama vaktim olduğu müddetçe yapmaya çalışırım. Tabii seni ve SEZZY’cim senide orada görürsem sevinirim. Şimdilik bu kadar herkese sevgiler.
20.04.2014 - 01:35
0   0

sezzy demiş ki;
Merhaba Lalem. Reytingler dustukce burda yorum yazanlar da kayboldu. Yaza kadar idare edebilirlerse saniyorum final yaparlar. Dizinin ilk bolumleri cok guzeldi. Sonra bu dizinin romaniyla ilgili bklgileri okudum. Hele ikinci kitap hakkinda birseyler okuyunca diziye karsi hissettigim o buyu bozuldu. Kurt Seyit.in hayati zorluklarla gececek. Ger cekler o kadar kotu ki Kurt Seyit.in romantizme ayiracak hali kalmayacak. Neyse soylemeyim. O nedenle ben de artik keyifle izleyemiyorum. Petro cok kotu biri. Seyit.in gercek arkadasini hain olarak soyleyince Seyit de Osman.i vurdu diye onu oldurdu. Ama Osman kendine gelince gercegi soylegecek. Balerin kiza da Seyit.in anne ve babasinin oldurulmelerine de cok uzuldum. Serdar Gokhan.i cok begeniyorum. Daha uzun sure diziden cikmamaliydi.
19.04.2014 - 03:41
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Bu diziye yorum yapılmamasını çok üzücü buluyorum. Bazı hata ve eksikliklerine rağmen şu anda oynayan bir çok diziden daha kaliteli ve görsel değeri yüksek bir dizi. Sevgili Selin sen yorum yapmaya başlamıştın ve birden bıraktın nerelerdesin? Seni bu diziye ve Tuba’nın dizisine yoruma davet ediyorum. Herkese selam.
18.04.2014 - 23:38
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler