logo

Fatih Harbiye 32. Bölüm izle

Özet: Neriman ve Şinasi’yi birlikte gören Macit, kıskançlık krizine girer. Macit’le aynı duyguları paylaşan bir diğer kişi ise Rüya’dır. Rüya, kendi deyimi ile iş arkadaşının kafasının karışmasından son derece rahatsızlık duymaya başlar ve bu duruma bir son verebilmek için harekete geçer. Nezahat ile Asım, birlikte verdikleri sözü artık resmileştirme kararı alırlar. Duygu, Pelin’in gerçek planlarını öğrenince Özgür’e haksızlık ettiğinin farkına varır. Şahika, Duygu’nun üzgün halini fırsata çevirme çabasındayken, Neriman’ı sürprizler beklemektedir.
guler demiş ki;
saatlerce suusup bakismalar....cin carpmisa donmeler ....
23.04.2014 - 15:41
0   0

MSFIGO demiş ki;
Bende Sahikayi simarik, terbiyesiz buluyorum. Evet cok seyler yasamis ve anliyorumda. AMA. bu onun ona kucak acan ailenin arkasindan is cevirmesini hakli göstermiyor. Nerimanin arkasindan ona karsi oyun oynamasi, ayrica babasi yasinda adama yanasmasi igrenc. Bir yandan Cihan, bir yandan Nerimanin dayisi. Bunu yapan bir insan ahlaksiz. Ne kadar birseyler yasamis olursa olsun, onu hakli cikarmiyor. Hele giydikleri elbiseler. Cok abartili. Hic giymesin daha iyi. Buda is yerinde. Bir baska gicik Rüya. Ona ne, hep Sinasinin agziyla konusuyor. Pelin, Aslinin kayinvalidesi vs. onlar zaten igrencler.
20.04.2014 - 16:49
0   0

Melis demiş ki;
Berrin sana katiliyorum bu dizi icin uzun bi yoruma gerek yok ellerimize yazik sen benim demek istediklerimi demissin sagol :)) ayça sende haksizlik yapma dizi biseye yaramaz bakmicam artik cok sacmalasti yaa kendileri baksinlar artik reytîngi bayaa bi dustu zaten !! :d
20.04.2014 - 02:30
0   0

Ayça demiş ki;
Nerimanın başına gelenlerden kırılmış olmasıyla aşk arasındaki çaresizliği, pelinin maciti bi başkasıyla kabulenememe, gurursuz tavırları, faiz beyin kendisiyle uygun olmayan biriyle yaşadıkları hayatlarıyla ölçülmez, kalpleri uygundur, şahikanın nankörlüğü ise gayet normal yaşadıklarına bakıldığında, macit ise aşkının peşinde, yaptığı ergenlikten değil, herkezin yaşam şartları farklı olduğundan alışılması zor durumlar bi o kadar farklıdır berrin hanım. Bana sorulursa dizi ve replikler çok iyi, oyuncularda güzel bağzılarının negativ yanları olsada ..
20.04.2014 - 00:41
0   0

nurcan demiş ki;
gercekten sürekli kavgalarindan küsüp barismlardan biktik.-Biz gerilmek degil keyifli bir aksam gecirmek istixoruz!!Böyle devam ederse oturur kendiniz seyredersiniz:)))......
20.04.2014 - 00:21
0   0

berrin demiş ki;
nedir bu yaw...sürekli didisiyorlar??? Sen bunu dedin..ben bunu dedim..Nerimanin sürekli Macite contra sözleri ve akabinde sevdigini kendi kendine itiraf etmesi..Pelinin psikopat duygulari hep ben merkezli...Halanin mazisini unutup kizini göz ardi edip ahlak savunuculugu yapmasi..Faiz beyde ayni sekilde mazide kendinin kendine uygun olmayan biriyle yasadiklari...Sahikanin terbiyesizlikleri ve nankörlügü...Burda en mantikli Pelinin kizkardesi ve Fahriye!!! Sinasi,Cihan ve Hayal icin konusmaya degmez...Hele Anneler:(( Macitte henüz ergenlikten cikmamis:)))))Kaos bir Dizi ve replikler facia..oyunculukta vasatin altinda ve sürekli basa dönüyor ve yerinde sayiyor Puan 10 üzerinden "4"
19.04.2014 - 23:48
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler