logo

Fatih Harbiye 37. Bölüm izle

Özet: Neriman ve Macit birbirlerine kavuşmuşken Pelin, asla kabul etmediği bu aşk için tehlikeli planlar yapmaktadır. Şinasi, Neriman’ın kendisinden şüphelenmiş olmasını bir türlü kabul edemez. Macit, Neriman’la yarım kalanları tamamlamaya güzel bir sürprizle başlar. Birlikte bir gelecek kurmak, onlar için artık kaçınılmazdır. Fatih’e yapılan yerli yersiz ziyaretlere karşılık, bu sefer kapı Harbiye’de çalacaktır.
dora demiş ki;
ben bu dizideki kadar bir kadinin bu derece onursuz ve suursuz olabildigine sahit olmadim. Nedir su Pelinin gurursuzliugu???? Insanda birasz izan olur haysiyet olur.Bunlarin hicbirisi yok bu kadinda...Ayni sekilde Sinaside gurursuz ve oda saplantili.Böyle ASK olmaz.Bu sahiplenme, saplanti ve inat hatta kiskanlik dugulari.Ask bir yerde vazgecmektir....Kendisinden cok bskasini sevdigine inanip saygi göstermektir...AMAAAA nerdeeeee...Ayrica tüm Anne ve Babalarda baska bir sinir torpüsü..Burunlarini sokmasalar cok iyi olacak...Sanki kendileri cok basarmislar gibi......
06.06.2014 - 20:33
1   0

yagmur demiş ki;
macittt ve nerimani mutlu gormeye bayiliyorummm cok yakisiyorlar gercek hayatda sevgilililer.allah mutlu etsin
02.06.2014 - 09:38
1   0

berrin demiş ki;
Dizilerdeki saplantili ve hastalikli (Pelininki) ASK lar asap bozuyor ve SIKIYOR:((((((( yapimcilarin isine geliyor sakiz gibi uzatmak icin.HICBIR SANATSAL EDEBI DEGERI YOK.Zaten sadece topla paslastilar adeta..sonra uzun-uzun bakismalar.Veeeeeeeeeee...Ailelerin anormal hatta manyaklik derecesi müdahele etmeleri. Son bölüme HALA damgayi vurdu.O kendini "sütten cikmis ak kasik zannediyorAnasina bak kizini al !!! Kizina karisamiyor.Kiz resmen hafif bir karakter..Evli adamlara asilan bir tip ve maziside karanlik ve cetrefilli:(( Ayni sekilde SINASI de paranoyak.Onun Ailesi ve CADI KADER hatta TIRAN....bu insan olamaz coook igrenc biri...karakter SIFIR!!!Zehrada cok burnunu sokuyor.
01.06.2014 - 16:48
0   0

Nermn demiş ki;
2. bölümden sonrası boş. ızleyemıyoruz.
31.05.2014 - 22:57
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler