logo

Fatih Harbiye 39. Bölüm izle

Özet: Macit, Neriman’ı ailesinin karşısına çıkarmaya hazırdır. Neriman, göreceği tavrı bildiği için biraz çekingen davransa da bu teklifi kabul edecek gibi gözüküyor. Pelin, yaşadıklarının intikamını almaya karar verir. Hedefinde ise Neriman vardır. Şinasi, yaşadıklarından sonra iyice hırslanır ve bazı kararlar almaya başlar. Neriman, kendi kültürünü Macit’e en iyi yaşayarak anlatacağına karar verir.
MSFIGO demiş ki;
Ferd, dediklerinin coguna katiliyorum AMA suna degil. Peline acinmaz demene katilmiyorum. Evet, Pelin cok gicik ve cok kötü ruhlu biri. Hasta oldugundan ona acirim. J´Kiz resmen saplantili.
15.06.2014 - 18:16
0   1

ferd demiş ki;
Peline acinmaz.Zira o hasta.Tam kliniklik olay.Esasinda intihar olaxyindan sonra bir Akil ve ruh hastaliklari Kliniginde Psikiyatris destegi ve ilacla tedavi edilmeliydi. Ona ASK denmez.O sadece saplanti ve sahip olma histerisdi.Macit defalarca istemedigini ve sevmedigini söyledi.Hala Kapidan kovsa Bacadan giriyor. Insanda biraz gurur olur.Hicmi kendine saygin yok???.Bir Nerimana bak birde kendine.Sen kendin gururunu bu kadar ayaklar altina alirsan baskalarindan nasil sevgi saygi bekleyebilirsin.Kim sana deger verirki??? Bu sevgi itirafindanda önemli. Birde Yalanlar, iftiralar ve entrikalar.Simdide CINAYETE tesebbüs.Bu kadar kötü ruhlu bir Insana isterse CILGIN GIBI sevsin hic degeri yok:(((((((( Kendi sonunu hazirliyoir.
15.06.2014 - 15:51
0   0

sahin demiş ki;
Yaaa bu peline çok üzülüyorum çok ask acisi çekiyor allah kimseye öyle vermesin ask acisi
15.06.2014 - 15:03
0   0

nurcan demiş ki;
Aynennn....ve ailesi
15.06.2014 - 09:36
0   0

??? demiş ki;
Neriman kadar salak birini gormedim su dizide
14.06.2014 - 21:50
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler