logo

Fatih Harbiye 44. Bölüm izle

Özet: Macit, ailesiyle ve şirketle arasındaki tüm köprüleri yıkmış, kendi ayakları üstünde durarak Faiz’e Neriman için her şeyi yapabileceğini ispatlamaya karar vermiştir. Macit’in bu kararı, onu sürekli takip ettiren Nadir için bir fırsattır. Neriman’ın babası ile arasının açık olduğunu bilen Şinasi, tüm olanlara karşın Neriman’a destek olur. Aras’ın mahalleye taşınması, bir sürprize daha vesile olacaktır. Macit’in eve dönmesini isteyen İnci, oğlunu ikna etmesi için Neriman ile konuşmaya karar verir. Ancak İnci ile buluşmaya gelen Neriman, hayatının en büyük sürpriziyle karşılaşır.
janset demiş ki;
Bu kadar namusuna düşkün baba kızına eve gelme der mi ? Bu nasıl dizi senaryoyu yazan aydan geldi galiba komik. Saçmalıklar dizisiiii
23.10.2014 - 07:06
0   0

nurcan demiş ki;
BUGÜNÜN SARAYLISINI BITIRDILER BU KAPLUMBAGA TEMPOSUNDA DEVAMLI DEJAVÜLÜ DIZI DEVAM EDIYOR.AZ GITTIK UZ GITTIK,DERE TEPE DÜZ GITTIK 44 HAFTADIR ,BIR ARPA BOYU YOL GITTIK:-(((((((( SIKTIIIIII...ARTIK FINAL YAPILSIN!!!!!
22.10.2014 - 21:37
0   0

Nurka demiş ki;
Yaa Nezahetin ayagi ne agirmiş kardəşim.. fragmandada Aslıya bi şeyler oluyoo.. evlenemedi gitdi ya bu Nezahat.kaski evlense mutluda olsa cihani unutacağını umuyorum ben. Çok seviyorum bu diziyi. İnci hanımında Nerimana işi düştü nasılda yalvarıyooo. oh olsun hiç anlamiyordu Macitle Nerimanin bir -birlerini na kadar çoook sevdiklerini.
22.10.2014 - 15:52
0   0

WonderWoman demiş ki;
Sahika cok kilo aldi ve seksi hareketler ona yakismiyor. Bu dizi hic bir yere gitmiyor; gercek bir gelisme yok.
21.10.2014 - 00:58
0   0

secil demiş ki;
Bu Diziye birsey yazilmaz zira sürekli basa dönerek dizi yapmislar.Neriman ve Macit 44 bölümden beri PAPAGAN gibi heü ayni replikler A$Klari ve Faiz beyin DEVE inadi SIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...Halanin herseye "MAYDANOZ" olmasi dibindeki hafif kizini görmeyip Nerimana "ahlak bekciligi" yapmasi......:-> Peki kendisi Sahikayi nasil meydana getirmis:-() ve diger kötü insanlar....:-(((
20.10.2014 - 04:20
0   0

Sule demiş ki;
44 bölüm oldu ve dizide hala birsey yok,Sinasinin yüzsüzlügü,Pelinin igrencligi,babanin sacma sapan inadi diger igrenc karakterler her hafta ayni. Seni seviyorum Macit seni seviyorum Neriman asacagiz herseyi ya neyi asacak bunlar ? Ne bekliyorlar hahah Faiz beyle Kerim bey kankami olacak?
19.10.2014 - 18:13
0   0

MSFIGO demiş ki;
Ben Sahikayi hic sevmiyorum. Hele nefret etmeye bile basladim. Ona Pelinden daha cok gicik oluyorum. Nerimanin ne hala kiziyla nede dayi kiziyla sansi var. Böyle akraba olmaz olsun. Bu arada Sahika kilomu almis? Kizda ahlak diye birsey yok. Hem Cihani kullansin hem Pelinin babasina göz koysun.
19.10.2014 - 14:57
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler