logo

Fatih Harbiye 45. Bölüm izle

Özet: Neriman, İnci’nin ve Nadir’in konuşmalarını duymuştur. Öğrendiklerini Macit’e anlatmak ister ve İnci ile restleşir. Ancak böyle bir şeyi Macit’e nasıl anlatacaktır? Pelin ise, kurduğu tuzakların bu sefer kendi başını ağrıtacağından habersizdir. İnci ve Kerim ise, birbirinden habersizce Nadir’in gölgesinden kurtulmaya çalışmaktadırlar. Macit, yeni hayatına alışmaya başlamış, hem Neriman’a kavuşma arzusu hem de tek başına neler yapabileceğini ispatlama isteği, onu azimle çalışmaya teşvik etmiştir. Macit’in mahallede tanık olduğu talihsiz olay sonrası Şinasi ve Macit bir kez daha karşı karşıya gelecektir.
Emma demiş ki;
3 part son aahneye dogru neriman macitle konusuyor ama fake oldugu belli her bi dizi fake deye vuldunuz bunu niye bulmadiniz
06.11.2014 - 23:19
0   0

Burcu demiş ki;
MSFIGO Katiliyorum Saikaya kilo hic yakismamis,bütün seksiligi gitmis.
27.10.2014 - 18:47
0   0

MSFIGO demiş ki;
Cihana bende uyuz oluyorum. Hala iyi kadinda ama bir kendi kizini görse ne güzel olur. Neriman kendi yasinda bekar olan tahsil görmüs babayigit bir Macitle beraber. Ya Sahika? Evli barkli, babasi yasinda adamla metres hayati sürmek yolunda. Gerci öncedende saglam papuc degildi. Birde dayiyi Nerimana karsi nasilda dolduruyor. Igrenc ötesi bir kiz. Hele bu sezon dahada itici. Eski alimli halleri yok oldu. Yeni imaji berbat. Pelin bile bu sezon güzellesti.
27.10.2014 - 00:00
0   0

dora demiş ki;
Aslinin Dükkaninin saldiriya ugradigi sahneyi ve dügünden kareler ve Cihanin ukalaligini göstermek icin BÖLÜM yapmislar:(((((((( Cihanin AGIR ABI ligi SIKTI .....Kendisi Mahallenin Kizina asilirken...Hala kendi kizinin ahlaksizligini ne zaman gorecek??? SAKIZ gibi uzata uzata nereye kadar????
26.10.2014 - 08:10
0   0

celavie demiş ki;
DIZIYI BURDAN SEYRETMEK COK IYI OLUYOR........kADER SINASININ ANNESI VE cihan sahnelerini atliyorum
25.10.2014 - 23:58
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler