logo

Fatih Harbiye 46. Bölüm izle

Özet: Fatih Harbiye’nin 46. Bölümünde; Neriman, babası ondan yüz çevirdikçe kahroluyordur. Bu yetmezmiş gibi bir de İnci’ye söz verdiği için Nadir ile ilgili gerçekleri Macit’ten saklamak zorunda kalması, Neriman’ın zor günler yaşamasına neden olur. Onun bu durgun haline üzülen Macit, hayatını yoluna koymaya başlamasından da güç alarak, Neriman’a büyük bir sürpriz yapmaya karar verir. Şahika, Selim ile arasını düzeltip tam her şeyi yoluna koymuşken, geçmişin gölgesi karşısına çıkar. İnci, yüzleşmek üzere Nadir’in yanına gider. Fakat onun garip hallerinden kuşkulanan Kerim’in planından habersizdir. Yoksa otuz yıllık sır ortaya mı çıkacak?
MSFIGO demiş ki;
Nurcan arkadasim, ben siddete karsi olsamda, SAHIKAYA iyi olacak ;) Agzina saglik ;) Tamam anladik, cocuklugu kötü gecmis. AMA BUNDA NERIMANIN NE SUCU VAR?? Feride, yazdigin sey güzelmis. Yani Hz. Alinin dedigi.
09.11.2014 - 20:27
0   0

nurcan demiş ki;
Kizini dövmeyen dizini dövermis.Tam Sahika icinmis..En nihayet Bbasu aklini basina getiriyor.Babasinin eline saglik
07.11.2014 - 17:37
0   0

feride demiş ki;
Bu bölüm bayagi güzeldi.Degisik ve aksiyonlu.Takintili psikopat Pelin ne zamn Klinige yatacak????Hala sevenlele ugrasiyor. Faiz bey cok GICIK bir Baba!!! Örümcek kafalilardan.Aymi sekilde Güllerin Savasindaki Baba vE OHB deki psiirik BABA cocuklarina biraz olsun anlayis göstermiyorlar.Ama kendileri kaybediyorlar...Böyle Babalari modasi coktan gecti artik!!!!!"ZAMAN SANA UYMUYORSA; SEN ZAMANA UYDURaCAKSIN KENDINI..... "COCUKLARINIZI KENDINIZE BENZETMEYE CALISMAYIN;ZIRA ONLAR SIZIN ZAMANINIZA BEN ZEMEYEN BIR ZAMANDA YARATILMISLARDIR.Hz.Ali
05.11.2014 - 19:05
0   0

gul demiş ki;
shaikadan nefret ediyorum .Faiz beyde cok gecmise aid biri.Macitle Nerimana mutlu olmalarini engelliyor Faiz bey.
05.11.2014 - 11:34
0   0

Aynur demiş ki;
Ben cokkkkkk seviyorum bu diziyi yayindan kaldirirsaniz krize giricem
04.11.2014 - 00:37
0   0

MSFIGO demiş ki;
Bu bölüm hosuma gitti. Bazi seyler biraz gercek disi olsada hosuma gitti. Mesela tasarim yapmayan Neriman hem cizdi, hem kordinatörlügünü yapti hemde tasarimin mankeni oldu. Iykide Neriman endami, fizigi yerinde olan bir kizmista, kurtardilar ;) Baska tuhafima giden sey, nasil ayni günde cizildi, elbiseler yapildi ve bu isi almak icin Nerimanla Macit sadece bir elbise yapmadilar. Ihaleyi kazanirken Neriman cünkü ayni beyaz elbiseyle cikti kapidan. Ama olsun yinede güzel bölümdü. Nerimanla Macitin isi almalari güzeldi, Neriman kendine ceki düzen vermis, hos bir bayan olmaya basladi. Sahika ve Pelin nefretlik insanlar. Sahikanin o sahtekar yüzüne görmekten insana gina geliyor. Hele dayisina söyledigi laflar. Neriman gibi erkek arkadasiyla mahallede gezmiyormus. vay vay. Neriman basi dik geziyor hic olmassa mahallede. Sahika gibi evli bir erkekle, otel odalarinda, ofiste, orda burda saklanip fingirdemiyor. Neyse babasi cikti ortaya ve Sahikayla biraz ugrassinki, Nerimanla Macit biraz rahat birakilsinlar. Öyle görünüyorki, Inci yavas yavas Nerimani kabul edecek ister istemez. Nadir zaten Macitle Nerimani kabul ediyor gibi. Neyse bu bölüm hosuma gitti. Biraz yüzümüz gülsün. Aslininda ablasi kocasindan kacip duruyor. E belliydi, insan sevmedigi insanla evlenirse olmuyor.
03.11.2014 - 18:46
0   0

neslihan demiş ki;
Bu dizi lutfen yayindan kakdirilmasin lutfen Boyle BI hat yapmayin Cook yazik olur neolur bitirmeyin bu diziyi coook guzel
02.11.2014 - 23:59
0   0

babek demiş ki;
super bir dizi, oyuncularda masallah
02.11.2014 - 22:02
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler