logo

Karagül 65. Bölüm izle

Özet: Kendal, Mehdi bebek uğruna elini kana bulamaktan vazgeçmez. Her ne kadar, iz bırakmadan işini bitirdiğini düşünse de, kader bu kez Kendal’ı beklemediği bir yerden gözetlemekte ve ona bir sürpriz hazırlamaktadır. Ebru ve Baran, Fırat’ın kendilerini çağırması üzerine atölyeye giderler. Ancak gördükleri karşısında ikisi de şok olur. Ebru, bunun peşini bırakmamaya kararlıdır. Bu durum Baran ve Ebru’yu gün geçtikte yakınlaştırırken, Narin ve Kendal’ın endişe ve paniklerinin artmasına neden olacaktır. Melek, Sabri ile arasında geçenleri bir sır gibi saklamaktadır. Dedikoduların alıp başını gitmesi Kendal’ın namus damarını yeniden kabartır. Kendal hiç kimsenin beklemediği bir adım atar. Bu, en başta Kadriye ve konak kadınlarını yeniden ayağa kaldırır. Ancak Kendal bu kez Baran’ı da karşısında bulur. Ada ile Emre’nin sürpriz bir şekilde yeniden karşılaşmaları ve Serdar’ın bu karşılaşmaya verdiği tepki hiç birinin hesap edemeyeceği kadar büyür. İşin içine Ebru, Oğuz ve Elif de karışır. Üzerindeki baskıya dayanamayan ve Maya ile Serdar’ın arasına sıkışıp kalan Ada, çareyi İstanbul’a kaçmakta bulur.
anne demiş ki;
Melek yüzünden iyice diziden sogudum adeta sabriye dokunulmazlik ilan etti, sabrinin kendaldan farki yok al birini vur ötekine ayni fabrikanin mamülü. Neyazikki sistem böyle kardesim, reytingler her hafta tavan yapınca senarist mantık tanimiyor
04.01.2015 - 23:00
0   0

Hezal demiş ki;
ne sacma konuyu hazirana kadar uzatacaklar ya bula bula en sacma konuyu buldular melek ve sabriyi asik edecekler ki hazirana kadar konu olsun ..;)))))))))))cok zorluyorsun senaristtt yolun sonuna geldin Arkadas artik noktayi koysan diyorum ;)
03.01.2015 - 07:20
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler