logo

Karagül 68. Bölüm izle

Özet: Oğuz’un nehirden çıkan cesedin Fırat’a ait olduğunu görmesiyle birlikte, Şamverdi ailesinin yüreğine yeniden bir ateş düşer. Ancak bu ateş herkesten çok Narin’i yakar. Narin, dünyayla ve gerçeklikle bağını koparır. Fırat, Narin için sadece bir ağabey değil, her şeydir. Bundan sonra Narin için hiç bir şey aynı olmayacaktır. Oğuz, Fırat’ın ölümünden şüphelense de elinde bir delil olmadığı için, harekete geçmemektedir. Ancak Oğuz bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Fırat’ın ölümü sadece Narin’i değil, Kadriye Ana’yı da hayattan tamamen koparır. Kadriye Ana, günlerce odasından çıkmaz... Konak tam anlamıyla bir sessizliğe bürünür... Mehdi bebeğin hastaneden çıkıp konağa gelmesiyle birlikte, konak yeniden hayat bulacakken, gerçeklikten tamamen kopan Narin, şuurunu kaybeder. Her şeyin müsebbibinin Ebru olduğuna inanmaktadır. Narin, tüm konağı alt üst edecek bir hamle ile Ebru’yu bıçaklar. Böylece Şamverdi konağının durulmak bilmeyen suları, yeni bir dalga ile aile fertlerinin hepsini altına alır.
sefa demiş ki;
su narin ne kadar ezik biri ya....baskasinin evladini calip menimsemis bide bicakliyomus...onuru olan kadin narin yapanlari yapmaz.kocan birakmis seni getmis sende git seni oyle seven oguz komtana..narinden annede olmaz o hatayi en basda yapmis baskasinin cocugunu calmis..bi anneni gozuyasli birakmnis...zaten dizide melek emine ebru ve cocuklarindan baska heps yai yalanci ya hirsizve ya da katil ...su ozlem karakteri narinden iyiymis..kendal gibi adama abi dersen sonun boyle olur narin hanim..bence artik baran ve ebru gerceyi bilmeli zamani geldi uzatipda diziden soyutmayin adami...
04.02.2015 - 17:46
0   0

Hezal demiş ki;
Admin herkesin yorumlarini nedense yayinlamiyor sanki kuralmis gibi surekli yazanlarim yorumlari haric tabiki :( dun yazdiklarimi goremeyince yazayimda icimde kalmasin dedim birde su sayfaya girdigimizde surekli cikan reklamin neden kapatma yeri yok refresh yapiyoruz defalarca reklam gitsin diye..birde sayfanizi SIK SIK virusten temizlerseniz iyi olacak tskler
24.01.2015 - 19:36
0   0

Kenann demiş ki;
Sayin Admin, Hiciv de bir elestri seklidir. Illaki, dizi soyle sacma, karakterler soyle boyle diyerek elestri olmaz! Lutfen yapilan yorumlarda kufur ve kavga yoksa kafana gore gonderdigimiz yorumlari cope atma!
24.01.2015 - 18:46
0   0

Mehpare demiş ki;
gecekten bikttikkkkkkk
24.01.2015 - 16:30
0   0

senem demiş ki;
Ya ben insanlari anlamiyorum burda kocasi elinden alinan Narin sesi cikmasin diye eline barani verdiler.Zaten garibimin anasi babasi ölmüs yani teyzenin yaninda bir siginti olarak büyümüs. Ama Ebru sanki gökten gelmis bir melek tamam oda bilmiyormus Muratin evli oldugunu ama basindan beri Narini kiskanc bir kadin Ebruyu ise sabirli olgün gösteriyorlar coooook sacma ben bir kadin olarak Narin hakli diyorum.Üstüne simdide Ebruyu bicakladi yok böyle bir sacmalik Kendal dururken Narin???????
24.01.2015 - 14:22
0   0

öğrenci demiş ki;
Gerçekten sıktı Narin'in rolü diziyi uzattıkça konularda da saçladınız.
24.01.2015 - 13:34
0   0

Kenann demiş ki;
Cuma aksami birsey yok diye sikintidan izleyim dedim, 5. partta bayilmisim, kolonya falan ayilttilar yeni bir dizi var ona bak dediler Kara Ekmek diye onu seyredince kendime gelmisim, sonra doktor yasakladi bu diziyi :-)
24.01.2015 - 12:04
0   0

anne demiş ki;
Sanki dizide bir katilimiz eksikti zaten Narin in saptantili halinden gina gelmisti simdide onu katil yaptiniz tam oldu
24.01.2015 - 07:07
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler