logo

Paramparça 13. Bölüm izle

Özet: Cansu’nun öz babası Özkan ile buluşması Cihan’ı çıldırtır. Özkan’ın döndüğünü Gülseren’den değil de Cansu’dan duymak Cihan için yıkım olmuştur. Özkan’la yüzleşmeye giden Cihan, sinirlerine hakim olamaz ve yumruk yumruğa kavga ederler. Cihan’ın damarına nasıl basılacağını anlayan Özkan ise plan değiştirir. Hazal’ı geri verelim Dilara ile Rahmi, Özkan’ın kefaletini ödeyip İstanbul’a getirttiklerine çoktan pişman olmuştur. Dilara’nın, Özkan’ı kendilerinden uzak durması için Hazal’ı geri vermeyi teklif etmesi Hazal için gerçek bir yıkım olur.
nuray demiş ki;
gizem resmen hislerime tercuman olmussun kac zamandir yazacagim ama firsatim olmadi bi turlu beni taniyanlar kuzey ve guneyden hatirlar ayni rumuzla orda yazardim ve bu suru psikolojisi benim butun yazma sevkimi kirdi herkes birbirinin avukati yada danismani olmus kimse kendine ozgu bi fikir uretemez hale gelmis sayfalar dolusu ve ard arda gelen kinayeli ve anlamsiz kavgalari bitmek bilmez kinleri beni bunlari yazmaya itti, kavga etmek ve icini bosaltmak isteyen insanlar sanirim desarj olmak icin yorum sayfasini tercih ediyor cunku kimse kimseyi gercekte tanimiyor ve sanalda atip tutmak kolay adminden rica etmistim hatta kavgalara ve kinayeli yazilara yer vermemesi icin ama siz hala devam etmektesiniz hatta Lalem hanim sadece siz devam ediyorsunuz digerleri ya sizin kadar kinci degil yada sizin kadar bos vakitleri yok lutfen bi ara verin nefes alin ve eski yorumlarinizi okuyun niyemi cunku ben oyle yaptim
02.03.2015 - 07:35
1   0

gizem demiş ki;
son bir şey daha... SA yı oku dedin okudum. fikrimi söylemezsem çatlarım valla. çok acımasızsınız. bir insanı dışlamak, alay etmek yakışmamış sizlere. benim gördüğüm sürü halinde hareket ediyorsunuz bu hiç güzel değil. hepiniz copy paste.. hiç mi içinizden biri farklı düşünmez? birbirinin aynısı alaylar, gruplaşmalar. bence bir nefes alıp yaptıklarınızı, söylediklerinizi bir daha okuyun. SEMİRE den ümitliydim o da beni hayal kırıklığına uğrattı. aslında beş kişi falansınız. ama stop düğmeniz yok gibi. seni kaptan ilan etmişler ama kaptan selinmiş. o barışalım demiş fikir değiştirmişsin. hurra hepiniz ayışığını aramıza alalım. ne bu ya. biz beş yaşındayken falan böyle davranıyorduk. sonra büyüdük. umarım siz de bir gün büyürsünüz.
02.03.2015 - 00:26
0   0

gizem demiş ki;
sataşmayı başlatan bendim. o konuda haklısın. ama sende çok abartıyordun övmede. çok itici oluyor okuyan için farkında değilsin. neyse zevzeklikten aşkın olmaya terfi ettim. ayrıca bir de öpüldüm. rüyamda görsem inanmaz, hayırdır inşallah derdim. SA da bayağı hareketli günler yaşamışsınız. neyse sizin ayışığıyla sevdanıza ben karışmam. sataşma konusunda anlaştık. sen laf atmazsan ben de laf atmayacağım. benim derslerden fazla vaktim kalmıyor zaten. arada bir yazarım belki. sen kafana göre takıl. iyi yorumlar.
01.03.2015 - 23:28
0   0

Ayisigi demiş ki;
Offf offf yine basladin lalem arkamdan atip tutmaya. Ayol milletin beni dislamasi icin seferberlik ilani ettin. Aldin tayfani gittin bir arka sokaga-:)) Ama tayfandan kac dostun buralara ugradi. Oda yetmiyormus gibi tayfandan birilerine bana selam veriyor diye ayar verdin. Simdide ruh ikizin Selinle bu vicik vicik ayisigicim plani yaptiniz. Sen zannettin ki biz buralardan gidelim ayisigi gülsereniyle tek basina kalsin. Ama öyle olmadi. Yorumlar yine geldi. Bak Giziem e ne güzel söz veriyorsun ona satasmiyacagina dair. Hadi banada ver. Hatta yine beni ignore yap. Bak ben görünülmez olayim senin icin. Senin tarafindan yapmacik bir sekilde sevilecegime dislanmayi tercih ederim.
01.03.2015 - 23:03
0   0

LaLem demiş ki;
Gizem vatandaş, elinden geleni ardına koyma da bunu yaparken şunu da unutma, sataşan sensin. Benimde benimle uğraşmayanlarla işim yok. Neden döndüğüme gelince, seninde dediğin gibi ayışığı arkadaşımızdan kurtulmak için birlikte bu sayfayı bırakıp başka sayfaya gittik. Ama rahat vermedi arkadaşımız arkamızdan oraya kadar geldi ve o sayfayı da bu sayfaya çevirdi. Vaktin olursa Sevdam Alabora sayfasına bir bak. Anladık ki bu arkadaş bizsiz yapamıyor ve zaten benim de bu arkadaşa „hangi sayfaya giderse onunla geleceğime dair bir sözüm vardı. Ayışığı arkadaşımız birkaç kere bana bu sözümü hatırlattı. Ondan kaçamıyacağımızı anladığımız için ondan kaçmayı bırakıp onu tekrar aramıza almaya karar verdik. Geriye dönmemin başkada bir amacı yok. Dönüş yazımda da ne sana ne de başka bir yorumcuya yönelik bir sözüm var . İstersen bir daha oku. Diğer konulara hiç girmeyelim istersen. Sataşmama konusunda anlaştık ve tekrar hatırlatırım sataşan sendin ben değil. Sanada iyi yorumlar.
01.03.2015 - 22:24
0   0

gizem demiş ki;
yani şimdi yaşıtım olsan hasta mısın sen, ne içtin kafan iyi mi derdim. ama değilsin. cemile kim bilmiyorum. maraşlı eski kırığın galiba. beni onunla bununla karıştırıp durma. sana laf söyleyenleri yok şusun yok busun demekten başka bir numaran yok. ayrıca ben 23 değil 21 yaşındayım. kendimi küçültmeye yada büyütmeye ihtiyacım yok. sizler yaşınızı saklıyorsunuz. bu siteye türkiyeden girmenin binbir yolu var. sen bilmiyorsan ben ne yapayım. izmirden girilmeyen günler diye birşey yok. burada hala yasaklı bu site. ama ben giriyorum. ayrıca sen bana ikide bir laf sokmasaydın senden bu kadar rahatsız olmazdım. ama duramıyorsun. hastalık halini almış. birileriyle kavga etmezsen huzur bulamıyorsun. en son fırsatçı olup, zevzek türküsüyle taçlandım. bakalım bundan sonra senden ne cevherler çıkacak. buradan tüm ekibiniz rahatsız olduğunuz için topluca gittiniz. gittiğiniz yerde sanırım hiç biriniz mutlu değilsiniz. buraya geldiğine göre. ayrıca nerede istersen orada olursun bana ne. bana sataşma ben de sana sataşmam. yok sataşırsan da bir şekilde cevabını veririm. şimdi sana iyi yorumlar.
01.03.2015 - 21:20
0   0

LaLem demiş ki;
Evet cemile-gizem vatandaş dünya öyle hızlı dönüyor ki maraşlıları izmirli, ortaokul mezunlarını üniversiteli, 50-60 yaşındakileri 23 yaşında yapıyor ve izmirden girilmeyen günlerde bile yorum sayfalarına girmemizi sağlıyor . Ayrıca ayışığıcığıma verdiğim sözü tutmadım diye çok üzülmüştü kendisi , kaçkere bana bunu hatırlattı. Hatta hasretimiye dayanamayıp arkamızdan geçtiğimiz yeni diziye kadar geldi, inanmıyorsan sor… Bizde yeni bir karar aldık bu arkadaşımızı yeniden aramıza alalım diye ve bende onu mutlu edeyim diye onu yalnız bırakmamaya ve sözümü tutmaya karar verdim, artık o nerde ben orda. Tabii onun olduğu yerde sende olursan bir taraftan „hay ben bu kaderin….“ Derken öbür taraftan başa gelen çekilir diyeceğim. Tek amacım ayışığı arkadaşımızın mutluluğu. Onun için sende kendini buna alıştır aşkım. İkinizi de öptüm.
01.03.2015 - 14:49
0   0

gizem demiş ki;
Pişmαn oLup geri dönenLer, dönmeγi bırαkın αrtık.. Dünγα biLe sizin kαdαr dönmüγor..!
01.03.2015 - 14:02
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese selam. Bak ya... biz buradan gideli yedi yıl oldu, ayışığı hala gülseren cihan aşkını görememiş. O kadarla da kalsa bütün bölümde sadece 2 dakika 55 saniye birlikte olmuşlar. Çok enteresan, yinede fersah fersah yorum yaptığına göre dizinin bir özelliği ve bir güzelliği var mutlak. Üstelik selin ve benim başından bei iğrenç ve abartılı bulduğumuz zamanlar bu karakteri çok komik ve entersan bulan ayışığı arkadaşımız şimdi birden abartılı bulmaya başlamış. Hatta keriman karakterini tıpkı hakiki hayatımızda sık sık görülen fesat tipler diye göstermişti, çok şaşırmıştım. Hatta zavallı arkadaşım çevresinde böyle insanlarla yaşamak çok zor diye hayıflanmıştım ama çok üzülmesin diye sesimi çıkamamıştım. Çünki insan böyle bir çevrede yaşaya yaşaya negativ olur. Allahtan ben hayatımda öyle bir tiple hiç karşılaşmadım. Neyse vardır bir bildiği. Yani bu dizide herşey eski hamam eski tas : gülseren hala bir daha görüşmiyelim havalarında, keriman para, para ve para sevdasında, cihan onu bunu pataklıyor. Hazal eline imkan geçse herkesi boğacak ama gel gör ki şu anda madur, cansu zaten hep madurum havalarındaydı (bu bana birini hatırlatıyor). Rahmi, Dilara, Alper und Co. Entrika peşinde, vs, v.s. Uff şimdi ben böyle bir diziye yorum mu yapacağım. Başka çarem yok söz verdim, yapacağım, söz namustur... Neyse yeni bölüme kadar kendimi toparlarım herhalde. Herkese iyi geceler.
01.03.2015 - 01:02
0   0

Ferzane demiş ki;
Murat arkadas. fakirin ozel hastanede bulunmasinin nedeni ilk bolumde gosterildi. gulserene bi araba carpti dogum basladi, carpan arabanin sahipleri onu ozel hastaneye kaldirdi. gulseren yolda onlara devlet hastanesine goturun biz odeyemeyiz dedi. araba sahipleri de biz hallederiz merak etme dediler. iste o yuzden gulseren ozel hastanede dogum yapti ve o esnada dilara da o ozel hastanede doguma kaldiriliyordu.
27.02.2015 - 21:29
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler