logo

Karagül 74. Bölüm izle

Özet: Fırtınanın ortasında kalan tekne batar. Fırat’ın soğuk sularından kurtulan Ebru, Narin ve Baran, terk edilmiş eski bir barakaya sığınırlar. Ancak Fırat’ın soğuk suyu ve gecenin soğuğuna karşı savaşmak zorunda kalırlar. Onlardan haber alamayan konak halkını, en çok da Kadriye’yi, zor bir gece bekler. Narin’in en büyük savaşı ise kendi içinde devam eder. Gerçeklerden haberi olmayan Baran ve Ebru, birbirlerine doludizgin koşmaktadır. Bir yandan vicdan azabı, diğer yandan korkuları Narin için çok büyük bir sınav olmaya devam eder. Kendal’ın kendisine tuzak kurduğunu bilen Oğuz, doğru yoldan ayrılmamak konusunda kararlıdır. Gülsüm’ün, Oğuz’u şikayet etmesi üzerine Oğuz, kendini Kendal’la adil olmayan bir savaşın içinde bulur. İstifa dilekçesini verir, ancak henüz bu durum, Kendal için Oğuz’a yapacaklarının sadece habercisidir. Annesine ve Narin’e karşı tavır koyan Ada, konağa dönmemek konusunda kararlıdır. Ayşe’nin yanına gitmeye karar verir ancak Ayşe’nin yurttan atıldığını bilmez. Ada’dan hesap kesmek için fırsat kollayan Şahin, kızların en savunmasız anında kapılarında bitiverir.
Yayınlandı: 06/03/2015
Semire demiş ki;
BİZİMKİLERE! ARKADAŞLAR! "ADMİNLER NOT BIRAKMIŞ, "MARAL" dizisini.ddiziizle.org -da izleye biliyoruz. Orda da yorum yapmak mümkün . Ben baktım. Ama SEVGİLİ SELİNİN böyle bir teklifi var ki, Orda dizinin bölümlerini izleyip, "Racon" sayfasında bir yere toplanıp, yorum yapalım. Siz ne dersiniz? SEVGİLİ ARKADAŞLAR-SELİN, LALEM,SEZZY, ANNE, MSFİGO, BERRAN, AYİŞIĞI ve bize katılmak isteyen her kes, cevaplarınızı PK-da yazmanızı rica ediyorum. Her kesin cevabını en kısa zamanda bekliyorum. Her kesi öptüm.
12.03.2015 - 22:10
0   0

Semire demiş ki;
Sayfada olan bütün kadınların-Yorum yapan ve de sadece yorum okuyan tüm kadınların "8MART" Dünya kadınlar gününü kutllar, tüm kadınlara hayatta başarı, ailede mutluluk ve de daha nice yıllar mesut yaşamalarını dilerim. Her kese sevgiler!.
07.03.2015 - 23:35
0   0

hezal demiş ki;
bence tek suclu MURAT burda , NARININ ne sucu var adam getirmis kucagina vermis BARAni cekip gitmis kiz cocugunun eline bebek veririsin oyalansin diye aynisini yapmislar Narin ne koca yuzu gormus ne Cocucgu olmus butun hayatini kendi olmayan cocuguna vermis onun icin askindan bile vazgceti. NArin karekterini her ne kadarda sevmesemde dogruya dogru.. Kadriye hanimda suclu Ebruya kendi anlatabilirdi neden Narine veriyor bu sorumlulugu narin bebegi kacirmamis kucagina vermisler bak buyut demisler.. ADA dan iyice sinir olmaya basladim ALLAH kimseye boyle kiz cocugu vremesin Cok edepsiz atarli. Aysede cok uzatti artik fakir genc kiz gururu ayaklari, tahminimce hazirana kadar boyle uzatacaklar konuyu. BARAN dizinin sonunda ogrenecek gerecegi sanirim.
07.03.2015 - 22:24
0   0

anne demiş ki;
Ebru Narin dayanisma icinde olduklarina alisgin olmadigimizdan fazla replik bulunamais gibi görünüyor bazi sahneler birbirine bakismayla gecmis ikisi daha önce böyle degilken replikler havada ucuyordu :P Narin gercekleri söyleyemedi ikisinin yüzlesmesi sadece Narinin Ebru yu anlamasina vesile oldu kismende Ebru Narini anladi, iki yetiskin insan bu anlasmanin olmasi icin Ebru nun bicakla yaralanmasina ne gerek vardi diyeee sormadan edemiyorum ama birbirleriyle konusmalari dokunakliydi ikiside bizde bu yeni duruma alismamiz lazim. Bizde bir bile yokken, bilmedigi halde barani canindan cok seven iki tane annesi var ne sansli biri eger gercegi durumu ögrenizse durum degisebilir farkli olur, biryandan gercekleri ögrenmesini isterken diger yandan ögrenmemesi daha iyi olur mutluluk acisindan yoksa bu isin icinde olan herkesi etkileyen aci verecek bir gercek var ortada
07.03.2015 - 14:17
0   0

Nurten demiş ki;
76 bolum de yeni bir sanacti geliyor kenani gorecegiz SAHURAN HUNEL girecek umarim EBRUYA asik olacak ogrendigim kadar dizinin birazda olsa akisini deyistiren genc geri gelmesi ilk bolumlerde frak yaratti bende çocuklari KENAN kurtarak gibi ama yine ogrenemedik gercegi Baran kavusamadi gerçek annesine henuz olmadi bu iste ne zamana kadar surecek ki yonetmen siz galiba dizinin sonuna kadar boyle devam ettireceksiniz hayret ya su deli kendal ne zaman hapisi boylayacak yayaptikca yapiyor neyse haftaya bakalim fragmanda felaketler oluyor 4 gencimiz de kaciriliyor baran yardima kosarken oda yakalanacak herkeze iyi yorumlar
07.03.2015 - 00:12
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler