logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 46. Bölüm izle

Özet: Ateş hayatı boyunca uğruna savaştığı bedeli Atahanlar'a ödetmeye başlamıştır. Edibe’nin hapse girmesi ve Atahan Holding’in üst üste gelen skandallarla itibarını kaybedip krize sürüklenmesi, derin yaralar alan Hülya’nın daha da saldırgan bir düşmana dönüşmesine sebep olur. Ateş bu savaşta kendi ödeyeceği bedellerin henüz bitmediğini, Bahar’ı kaybetmekle yüz yüze kalınca anlar. Bu intikam savaşlarının ortasında sevdiği adamla ilgili büyük bir hayal kırıklığının içine düşen Bahar ise asla beklemediği, çok daha ağır bir gerçeği keşfetmek üzeredir. Yusuf Ağa’nın akıbetiyle yüzleşme vakti gelmiştir! Bahar hayatının korkunç sırlar ve yalanlarla çevrili olduğunu en acı şekilde öğrenecektir.
Yayınlandı: 15/03/2015
TC Berran demiş ki;
Nuran karakteri diziden ayrilmis!!!!!!!!! :-()
19.03.2015 - 21:23
0   0

TC Berran demiş ki;
Durup durup patenaj yapiyorlar. Efsun komiklik yapayim derken utanc verici gülünc oluyor.BAYDIIII..artik.Yine küsmek yine basa dönmek..ATESIN ailesini katletmekle hayatini cocuklugunu gencligini velhasil hayatini calmislar hala zeytinyagi gibi üste cikiyorlar. Baharda dahil kimse ATESI anlamiyor. Onlar Katil Anneleri hapise girdigi icin Ki, coktan haketti bu cezayi.Nasil intikam yemini ediyorlar ATESE karsi...Baharinki ucuz kahramanlik...Atahanlar resmen herseylerini kaybetmeli bence Edibe ölmeli Fulya tekrar Klinige cok bagiriyor herkes kulaklrimi tirmalaniyor:-((
16.03.2015 - 13:43
0   0

o hayat benim demiş ki;
yorulduk,usandik beklemekden..Baharin Memetemir beyin kizi oldugu ne zaman acilacak bence hic dusunmeyin bir an once sirr acilsin yoksa tadi kalmaz bosu-bosuna cabalamiyin .
16.03.2015 - 07:59
0   0

sezzy demiş ki;
Bahar artik Yusuf Agayi kim/lerin oldurdugunu biliyor. Teraziyi tartmaya baslasin artik, Annesini, babasini oldurup cocuklugunu, gencligini mahvedip onu annesiz, babasiz tek basina birakanlardan intikam almak istedigi icin o mu kotu yoksa para, malk mulk ugruna onun hayatini elinden alip onu gercek annesinden, babasindan uzaklastiran Nuran mi, Ilyas mi, yoksa Efsun mu, hatta onlarin yalanlarina ve suclarina ortak olup susan hala mi daha kotu????!!!!!! Tabi bunlarin hepsini henuz Bahar bilmiyor, ama sirf Yusuf Agayi oldurduklerini bilmesi bile onlar hakkindaki dusuncelerini degistirecektir.
16.03.2015 - 04:23
0   0

Milana demiş ki;
Olan time Bahara oluyor ya com uzuluyor ama mukemmel oyuncu kadrosu bayiliyorum
15.03.2015 - 22:04
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler