logo

Paramparça 16. Bölüm 720p izle

Özet: Başarılı ve zengin bir iş adamı olan Cihan eşi Dilara ile sorunlar yaşamaktadır. Çocukları Ozan ve Cansu’nun hatırına evliliğini sürdüren Cihan bütün enerjisini işine vermektedir. Kocası tarafından yıllar önce terk edilmiş bir kadın olan Gülseren ise, İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde yoksul bir hayat sürdürmektedir. En büyük amacı tek başına büyütmek zorunda kaldığı kızı Hazal’ı iyi bir şekilde yetiştirebilmektir. Birbirlerinin varlığından haberdar bile olmayan Cihan ile Gülseren’in yolları, yıllar önce kızlarının doğduğu hastanede yapılan büyük bir yanlışlık sayesinde kesişecektir. Cihan’ın kızı Cansu geçirdiği bir kaza sonucunda hastaneye kaldırılır. Hastanede ortaya çıkan Cansu’nun öz kızları olmadığı gerçeği Gürpınar Ailesini darmadağın eder.
Yayınlandı: 17/03/2015
sila demiş ki;
Özkanla keriman dizinin en keyifli oyunculari daha fazla oynasallar daha iyi olcak serederken buyuk keyif aliyoruz basarilar dileriz0
18.03.2015 - 14:36
0   0

A.kesenci demiş ki;
Cok guzel bir dizi butun oyuncular cok guzel oynuyor dileriz uzun surer ellerine yureklerine saglik emegi gecen herkezin.
18.03.2015 - 04:36
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler