logo

Karagül 76. Bölüm izle

Özet: Çocukların kaybolduklarını öğrenen, Ebru, Narin ve Sibel, Elif’in de yardımıyla onları bulmak üzere yola çıkarlar. Selçuk’un vurulduğunu bilen Şahin, diğer adamları da geri çağırır ve hesabı kesmek üzere geri döner, ancak Şahin ve adamlarını hiç tahmin etmedikleri bir son beklemektedir. Sibel ve Ayşe arasındaki gerginlik, Ayşe’nin büyük bir kırılma yaşamasıyla birlikte son bulur. Ayşe konağın ortasında Sibel’in annesi olduğunu haykırır. Kardeşini, kendi kazdırttığı mezarın başında ölü gibi bulan Kadriye, hayatının en büyük pişmanlıklarından birini daha yaşar. Sırtında taşıyarak yola kadar indirse de, Fikriye için çok geç olma ihtimali büyüktür. Oğuz, Serdar’ın, Kendal’ın adamları tarafından öldüresiye dövüldüğünü görünce Kendal’ın ofisini basar. Yaptıklarından tereyağından kıl çeker gibi sıyrılan Kendal Oğuz’un üzerine gitmekten vazgeçmez. Ancak Kendal’ın haberinin olmadığı şey, Kenan’ın, yarım kalan hesapları kesmek üzere son derece kararlı bir şekilde, yola çıkmış geliyor olmasıdır.
Yayınlandı: 20/03/2015
Semire demiş ki;
Ya. Sezzy-cim! Ne olur sen de arada-sırada bize katıl. Özlüyorum, ama Öptüm
27.03.2015 - 00:07
0   0

Semire demiş ki;
Canım SEZZY-cim! Doğru sizin için çiy tavuk bile yerim. Ama sana çok zahmet vermişim be abla.. Ellerine sağlık bu kadar zahmet verdiyim için de özür dilerim. Bayağı interesan bir konusu varmış. Bundan sonraki bölümlerini izlerim. Öncekileri de artık tatilide felan izleye bileceyim. Öptüm canım
24.03.2015 - 13:53
0   0

sezzy demiş ki;
Kenan.la Kendal ve Murat babalari bir kardestirler. Murat bunu biliyordu ama Kendal bilmiyor, Kenan annesi kotulesince Istanbuldaki mallarini ve is yerini satip Halfeti.ye doner. Kendal.a da yaptiklarini odetecektir, nitekim fragmanda Kendali basi gozu yarilmis gorduk:)))) Demek Kenan hemen kollari sivadi:))) Baran.in, Ebru.nun oglu oldugunu sadece Kendal, Kadriye Hanim ve Narin bilmektedir. Hezal, dizi Saruhan.in gelisiyle daha guzel oldu, Ebruyla Kenan arasinda ask baslayacak, Kendal Kenan sayesinde bol bol dayak yiyecek, hepinize sevgiler.
24.03.2015 - 05:24
0   0

sezzy demiş ki;
Yorumun devami, Ebru da gidecek yeri olmadigi icin ikiz kizlari Maya ve Ada ile kucuk oglu Mert.i de alip Murat.in ailesinin yanina gider, basta Narin ve Kendal olmak uzere hic kimse onlarin gelisinden memnun degildir, ama zamanla Ebru mucadeleci karakteri ile kendini Nar7n ve Kendal disinda herkese sevdirir. Oldu bilinen Murat kurtulur ama yedigi kurek darbeleri ile beyni hasar gormus yuttugu sular nedeniyle cigerleri iflas etmistir, kendini gostermeden ailesine yardim eder, ama sonunda ortaya cikmak zorunda kalir, Ebru, Murat bunca zaman saklandi diye hasta oldugunu bilmeden Murat.a cok kizar ve bosanmak ister, Murat fenalasir ve olur. Ama kimse Kendal yuzunden oldugunu bilmez. Kadriye hanim ise genc kizken ablasinin kocasi ile iliskisi olur, hamile kalinca birsey anlasilmasin diye ordan kacar,ama seneler sonra kanser olup olecegini anlayinca ablasi Kadriye ile yuzlesmek icin oraya doner,Kadriye gercegi ogrenince onu affetmez ve konaktan kovar,ama onun fenalastigini ogrenir.
24.03.2015 - 05:15
0   0

sezzy demiş ki;
Semirecim, cok tatlisin, sen bizim icin ciy tavuk bile yersin:)) Gelelim sorularina, kisaca ozetleyim, Murat (Ozcan Deniz) Ebrudan once teyze kizi Narin.le imam nikahiyla evlendirilir, Istanbul.daki isleri idare etmek icin Istanbul.a gidince Ebruya asik olup evlenir, Ebru Baran.i dogurur ama Murat.in babasi bu evlilige tek sart kosar ve Bebek dogar dogmaz oldu yalaniyla Ebru.dan alinip Narin.e verilir, Murat seneler gecince oglu Baran.i da yanina alip diger uc cocuguyla ve gercek annesiyle buyutmek icin Halfet.e gelir. Ama Kendal engelli ogluna vermedigi sevgiyi Baran.a verip onu oglu gibi buyuttugu icin ne onu ne de Murat.in hakki olan payini vermek istemez, nehirde kayigin icinde kavga ederler ve Murat nehire duser, kurtulup kayiga cikmak istedikce Kendal bas7na kurekle vura vura bayiltir. Oldu sanip herkese Murat.in intihar ettigini soyler, bunun uzerine Ebru oraya gelir, Murat.in isleri bozuldugu icin Istanbulda evleri de butun mal varligi da hacizle satilir, devami var:))
24.03.2015 - 04:59
0   0

Hezal demiş ki;
SEZZYcim sen bize takil :)) keske Berranda gelse buraya.. bak yuzuk isinide ben anlamamistim acikladigin icin tsk ederim,, demek kadriye hanim onun icin kenanin eline bakti ,,vay bee desene Kendal iyice delirecek..haftaya cok guzel bir bolum geliyor galiba ;)) yeni bolumde gorusmek uzere sevgiler optum
24.03.2015 - 02:32
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Sezzy-cim! Ben "KARAGÜL"-un yayınlanan son bölümü izledim. Ama anlayamadığım çok konu var. Örneğin Baran Ebrunun oğluysa, bu çocuğu Ebrudan nasıl saklamayı başarmışlar. Kenan neden annesiyle bile bunca yıl görüşmemiş. Kadriye kız kardeşı Fikriyyeye ne yanlışı yapmış? ve. s. Önceki bölümleri izleye bilirmiyim bilemem. Ama sizin için buraya geleceyim. öptüm
23.03.2015 - 20:15
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Semire.cim, ben paramparcayi malum tartismalar nedeniyle coktan biraktim. Tartismasiz guzel yorumlar olan sayfa istiyorum. Birsuru dizi onerdiler ama hangisine gittikse olmadi, toplanamadik, ben tekrar Paramparcaya donmek istemiyorum, ama sen arasira da olsa burda bize selam verirsen cok sevinecegim canim. Tek burda yazmiyorum, Kara Ekmek, Kara Kutu, O hayat benim, Asla vazgecmemde de yaziyorum. Hezal.cim, fragmanda tam anlayamamistim, Oguz komutan mi yoksa Kenan mi Kendal.i bu hale getirdi, demek Kenan hizli giris yapti:))))) yakinda ask da baslar, dinsizin hakkindan imansiz gelirmis derler, artik Kendal oyle istedigi gibi ortalarda asik atamaz:))))) basbelasi geldi. Kenan.in parmaginda babasinin aile yuzugu var saniyorum, Kendal onugorunce de kuduracak:))))
23.03.2015 - 18:23
0   0

Semire demiş ki;
SELAM SEZZY-cim! Ya.... hep buralardasın, ama bize uğramıyorsun. Kıskanıyorum, haberin olsun.:)))) Canım, mutlaka biliyorsun kanal D-nin dizileri siteden kalkdı. Biz eski KPA-çılar "Paramparça"-ya geri döndük. Sen de bize katılırsan, çok sevinirim. Canım! Ben henuz "Karagül"-ü izlemeye vakit bulamadım. Malum ya burada "Novruz" bayramı. Gerki İngilterede havalar hep bulutlu, ama yine de "İlk bahar"-ın gelişini müjdeleyen ve de bizlerim çok önem verdiyimiz "Novruz" bayramıyla ilgili seni ve Anneciyi candan kutluyorum ve nice güzel ilk baharlara diyorum. Öpüldünüz.
22.03.2015 - 13:05
0   0

Hezal demiş ki;
Sezzycim kendali oyle sekil yapan kenan ;)) kenanin eline koluna saglik :) sevgiler
22.03.2015 - 06:56
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler