logo

Kara Para Aşk 39. Bölüm izle

Özet: Hüseyin Ömer'in onları dinlediğinin farkında olmadan üç kişiyi de öldürdüğünü itiraf etmiş ve Metin'in tuzağına düşmüştür. Konuşmaların hepsine şahit olan Ömer deliye döner. Ve Hüseyin'in karşısına çıkar. Ömer acı ve öfke içindedir. Üstelik bütün bunları evlenmek üzere olduğu Elif'e anlatmak zorundadır. Ömer, Elif'e abisinin babasının katili olduğunu söyleyebilecek midir? Elif her şeyden habersiz kına gecesi ve nikah için hazırlanmaktadır. Ömer Elif'e gerçekleri nasıl söyleyeceğini bilemediği için ondan uzak durmaya çalışır. Elif bütün bunlara anlam veremez ama nikah günü gelip çatmış gelinliğini giymiştir. Ömer ve Elif her şeye rağmen evlenebilecek midir? Tayyar'ın Nilüfer'i öldürmeye çalıştığını öğrenen Metin ilk iş olarak Hüseyin'i Ömer'e vermiştir ve intikamının ikinci basamağına gelmiştir. Tayyar'ın karşısına çıkar ve silahını çeker. Metin bu kez Tayyar'ı öldürmeyi başarabilecek midir?
Yayınlandı: 25/03/2015
Semire demiş ki;
İranlı Perim! Bizimkiler "Paramparça"-da Selam vermek istesen ora gel.
30.03.2015 - 17:16
1   0

iranli peri demiş ki;
slam arkadaslar ben bu gece bu bolume izlicam hadi inshala tayyer bitsin bu gece ondan nefret ediyorum ........optum seni semire cim,, selam aysigiy cim sen neselsin canim benim.......acaba selin ablam nerde!!!!!ozledim onu......hadi kizlar ,,bye!!!!ozun zeman da yokmus burda bye
28.03.2015 - 10:56
1   0

emine demiş ki;
sacmalik sacmalik say say bitmez bu senaristlerle oynamasin bu oyuncular her dizi ayni katil maktulun ailesinden biriyle ask yasiyor ve sacma ayriliklar ayni seyler karadayida oldu mahir ferideden kaciyordu simdi ayni omer eliften kaciyor yeter temcit pilavi gibi ayni konular uretemiyorsaniz birakin bu isi yazik oyuncularin kalitesi dusuyor
27.03.2015 - 14:26
0   0

Ceren demiş ki;
güzel dizi, ama bence artik bitmeli ......sacmalamaya basliyorlar ve uzatdikca uzatiyorlar.
26.03.2015 - 23:47
0   0

Semire demiş ki;
Bende oyuncuların oyununa 10 puan veriyorum. Hüseyin efendi de Ömer de mükemmel. Hem bu bölümde Ömerin annesi Elvan anneye çok üzüldüm ya. Ben kıyamam ki, ona çok hoş bir kadın. Asl anne, hem de şefkatlı bir anne yüzü var. Bir oğlunun cinayetlerini duyarken duger oğlunun mutluluğunun bozulmaması için içi kan ağlasa da gülümsemeye çalışması ben fena etgiledi.
26.03.2015 - 21:18
0   0

Ayisigi demiş ki;
BÖLÜM YORUMUMUN DEVAMI: Icime dokunan sahne Ömeri in abisine senin kalbin yok mu,taś mi tasiyorsun sen? dedigi sahneydi. Gercekten Hüseyin Ömeri yasarken öldürdü. SANEM haklisin Tayyarin ölmemesi cok sacma oldu,adam dokuz canli kedileride gecti-:) Bu dizide empati kuramadigim 4 karekter var,vardi,Fatma ve kizlari Hatice,Sibel ve Bahar. Fark ettiniz mi Ömer ne zaman cakmagiyla oynasa mutlaka birsey bukuyor. Yine nitekim öyle oldu ve kuyu śimśek gibi cakti kafasinda. Elifin babasinin mezarina dügün davetiyesini birakmasi güzel bir ayrinti olmus. Genelde Elif babasini hep suclu biri olarak gördü ama bu bölüm senaristler bol bol ajitasyon yaptilar ve Elifin babasina tutumunu degistirdiler. Mezarlikla babasiyla konusmasi,babasinin saatini Ömere hediye etmesi. Elif gelinlik icinde güzeller güzeli olmustu. Hos gelinlik herkese yakisiyor bence. Hüseyinin yeni imaji icin bizimle degilsin diyorum-:) Asli Nilüfer konusunda hakliydi ama fazla evhamli bu hatun. Simdi senarist hanimlardan ikinci bir kliśe sahne bekliyorum Elif hamile olsun. Tayyar ve Fatihi oynayan oyuncularin performansida cok uyumluydu. Tayyarin korkusu ve Fatihin öfkesi ve kararli hali muhtesemdi.
26.03.2015 - 19:54
0   0

Semire demiş ki;
Her kese merhaba! Sevgili Ayişığı ve St-Sanem! Ben de bir umut diye dün gece gec saatlere rağmen bu bölümü izledim. Ama sizin de belirttiyiniz gibi tam bir fiyasko, saçmalık ötesi bir şey. Söylenecek bir şey bırakmadılar insana. Tam bir hayel kırıklığı. Sevgiler
26.03.2015 - 15:03
0   0

Ayisigi demiş ki;
BÖLÜM YORUMUM: Böyle entrikali bir ayrilik benim gözumde diziyi basitlestiriyor. Elif eninde sonunda Hüseyin durumunu ögrenecekti. Yagiz yalanina ne gerek vardi? Elifi bu sekilde yapilan ayrilik babasinin katilinin Hüseyin oldugunu ögrenmesinden daha cok yaraliyacak,yikacak. En dogrusu dügün ertelenmeliydi,zaman acilan yaralarin ilacidir. Ama senarist hatunlar cok kliśe olan,kolay,entrika yolunu tercih ettiler. Hayalimde ki senaryo Ömerin Elife bunu "abimle ilgili bir gelisme oldu,su anda anlatamam. Simdilik dügünü erteleyelim demesi olurdu. Ömer Hüseyin gercegini Elife anlatip ben yapamam,bu saatten sonra senin gözlerinin icine bakamam deyip cekip gitmeliydi. Sonra kalan 11 bölüm süresinde finale kadar zaman herseyin ilaci deyip yaralar sarilir,gecmisi gömüp gelecege el ele yürümeyi tercih edebilirlerdi...Ömerin omuzuna binen agir yükü Elifine yüklenek istemedi,bu konuda cok iyi anliyorum onu ama Ipek ve oglunu kullanarak kacmak olmadi.Elvan anne bile Ömere bugün senin en mutlu günün dedi,kulagima bayagi bir mantiksiz geldi bu sözler. Elifin Bebek sahilinde kosmasi ve o anda karsisina Ömerin cikmasi ise sacmalik ötesi bir durum. Ya Fatihin yakalanmasina ne demeli? Ne zaman mobesa kamerasina yakalandi,tanidilar ve Eliflerin evinde iceri aldilar? Senaryo dökülüyor,zaten reytinge de yansidi. Tabi k ben kac bölümdür Ömerin Hüseyinin katil oldugunu ögrenmesini bekledim ama ögrendiginde olaylarin daha farkli gelismesini isterdim. Zaten ilk sezon tanidigimiz Ömerle bu Ömer arasinda daglar kadar fark var,senaristler bayagi bir oynadilar bu karakterle. Bir umut haftaya bekliyorum Elif Ömeri elinden tutuyor benden kurtulamazsin deyip nikah masasina zorluyor-:) Engin Akyürek in oyunculugu yine muhtesemdi,abisiyle yüzlesme sahnesinde gösterdigi performans,dügün günü uyandiginda annesinin yaninda gözünden süzülen yaś harikaydi. Hüseyin cani ne kadar tatliymis anladik. Vicdani olsaydi teslim olur cezasini ceker ve Tayyari da iceri tiktirdi. Ama o kendini düsündü sadece birde yüzsüzce cicek yolladi baksen. Peline de bu bölüm kizdim Ömere söylemesi icin cesaret verecegine Ipek e adeta baski yapti bu oyun icin. Ahh Ayisigi Peline ne kiziyorsun senaristlerin bize bir oyunu bu-:) Ama senaryo ne kadar dökülse bile unutmayalim Enginin de Tubaninda cok BÜYÜK bir hayran kitlesi var. Daha gecen gün Arap hayranlari seti basip izdihama neden olmuslar-:) Birde simdi imza kampanyasi baslamis KPA ücüncü sezon olsun diye. Umarim ASLA böyle bir sey olmaz,tadinda birakmak herzaman en dogrusu... Reytinglerde yükselme olmus,tabi Ömerin Hüseyinin katil oldugunu ögrenmesiyle bu durumu merak edip diziyi birakip geri dönen kitleninde payi vardir.
26.03.2015 - 11:13
0   0

st-sanem demiş ki;
Bu senaristler ne kadar abtal. Tayyar 4 tane yakindan kursun yedi hala yasiyor.Madem Tayyarin olmesini istemiyorsunuz, bir tane kursun yesin biraz inandirici olsun. adam kac yasinda hala yasiyor. insan uzaktan bir kursunla oluyor bu nasil bir sacmalik. ya Omerin yaptigi neydi oyle. kendini adam saniyor ama her seyi sakliyor neymis Elif ve Omer olmaz artik diye mi? madem istemiyorsun git gercegi soyle evlenme. sanki Elif katilin kim oldugunu ogrenmicek.tam her sey ortaya cikti guzel oldu derken simdi de kiz ve cocugu attilar ortaya. Levent firsatdan istifade onu da ortaya atacaklar. midem bulaniyor boyle yalanlardan sacmaliklardan artik.
26.03.2015 - 08:18
0   0

Madina demiş ki;
Bu diziyi pek izlemiyordum ama bu bolum cok heycanli ve supersi ellerinize saglik yuklediginiz icin sayenizde butun dizileri burdan izliyoruz tskler emegi gecen herkese.
26.03.2015 - 01:21
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler