logo

Paramparça 18. Bölüm izle

Özet: Bindiği otomobil kurşun yağmuruna tutulan Hazal o otomobilden sağ çıkmayı başarır ama artık cinayetin görgü tanığıdır ve üstelik de kimliği deşifre olmuştur. Dilara boş durmuyor Cansu yalıya geri dönmek zorunda kalır. Verdiği hiçbir sözü tutmayan Özkan artık hem Dilara hem de Cihan’ın hedefindedir. Dilara ve Cihan’dan intikam almak isteyen Özkan, Almanya’daki hapishaneden kendisini Dilara ve Rahmi Bey’in çıkarttığını Cihan’a anlatır. Ailesinin kendisine ihanet ettiğini anlayan Cihan, Dilara’dan boşanmaya kesin olarak kararlıdır ancak Dilara’nın da Cihan’a büyük bir sürprizi vardır.
Yayınlandı: 30/03/2015
MSFIGO demiş ki;
Lalem yazdigin su cümleye cok güldüm :) "Herhalde bunlar bavyera ormanlarında da falan yaşamışlar. Oralar biraz daha vahşiymiş galiba." :))) Bavyerada yasayan halklar icin denileni sende biliyorsun dimi? Onlar zaten burali degiller gibi :)))
06.04.2015 - 20:19
0   0

MSFIGO demiş ki;
Lalemcigim, benimle Selinin yorumlarinin birbirine benzedigini yazmissin. Tesekkürler. Ne mutlu bana :) Ilk baslarda Cansu cok iyimser, Hazalda kötümser görünüyordu ama karakterler oturdukca hem hatalari hemde iyi yanlari ortaya cikmaya basladi.
06.04.2015 - 14:15
0   0

MSFIGO demiş ki;
BERRAN, sen hem Ayisiginin hemde benim kendi sahsi fikirlerimiz oldugunu yazdin. Böyle birsey yokmus gibi ima ettin. Ikiside kanun disi seyler. Jobcenterde evraklar durdugu yerden kaybolmuyor, istenenerek ve bilinerek kaybetiliyor. Sirf böyle olaylar yüzünden kirasini ödemeyen hatta disarda kalan insanlar taniyorum. Bende ayni ülkede yasiyorum ve bu ülkenin güzel olmayan yanlarinida görüyorum. Isim icabi böyle insanlarla hergün tanistim. Konunun uzatilmasini istemiyorsan kendin ozaman uzatmassin, baskasina bunu diyemessin. Benim bildigim konu hakkinda yaziyorum. Türkiyede diziler cok daha uzun. Senaryolar daha uzun. Her mantik hatasina bakarsam, dizinin tadini cikartamam. Amerikan dizilerine bakarsak, hergün ya Dünya batiyor yada uzaylilar geliyor ve biz insanlara ya zarar vermek istiyorlar yada kacirmak istiyorlar ;)))
06.04.2015 - 14:09
0   0

Ayisigi demiş ki;
Kolay degil öyle her hafta 2 saat ve 10 dakikalik senaryo yazmak. Her hafta,her hafta. Dizilerde mantiksizlik herzaman var olan birsey. Tabiki bunda da olacak. Esasinda bazen düsünüyorum Hazali neden bir psikologa götürmediler diye tartismak anlamsiz. Her yorum yazan duyarli insan gibi cocuklarinla ilgilenmek ve ona psikolojik destek vermenin en dogru YOL oldugunu biliyor. Ama bu senaristin/senaristlerin secimi. Dilaranin,Cihanin,Gülseren in bir sucu yok,suclu senarist-:))) Ayni sekilde mantiksiz bir sekilde Özkanin hapisten cikmasini yazip onu diziye sokmak. Girsin ki ortaligi bir güzel karistirsin!
06.04.2015 - 12:43
0   0

TC Berran demiş ki;
Ikisi ayni seyler degil maalese:-(( "Evraklarin kaybolmasi dünya kuruldugundan beri her Ülkede mevcut. Ancak Özkana yapilan kanunsuzluk sadece MUZ Cumhuriyetlerinde olur:-)) Hemde 2 yil sonra...LaLemcanin belirttigi gibi: Issizden bile BELGE istiyorlar Almanlar....Dizide mantiksizliklar birsürü o yüzden uzatmaya degmez !! SELIN'cim seninle "NIHILIZM" lonusunda fikrini almak istiyorum. Önümüzdeki günlerde OK? Bizim tanidigimiz NEYZEN TEVFIK, NIETZSCHKE ve TURGENYEV v.s., hatta LaLemcanin "Lebling Metafizikcisi bile var "hiccilik"i benimseyenler arasinda..Zamanin oldugunda OK IYI GECELER VE SEVGILER Tüm dostlara*_*
06.04.2015 - 02:10
0   0

Semire demiş ki;
Her kese merhaba! Lalemcim! yorumun tek kelime ile super... Hala gülüyorum. Arkadaşlar! Şarkılarınız da mükemmel. Bu vesile ile büyük sanatçı Kayahanı bir daha anmış olduk. Her kese sevgiler. İyi geceler.
05.04.2015 - 19:27
0   0

MSFIGO demiş ki;
Jobcenterde evraklarin kayboldugunu ben yazmistim ve bu benim kendi fikrim degil, cok iyi bildigim ve gercek olan birsey. Cogu mahkemeler (Sozialgericht) bu vakalarla ugrasiyor. Ayrica Günter Walraff bile Jobcenterde evraklarin kayboldugunu ortaya cikartdi.
05.04.2015 - 16:23
0   0

TC Berran demiş ki;
SELIN'cim aciklaman icin tesekkürler canimm:-) Eveeet... seninde belirttigin gibi ; "Biz birbirimizi öyle veya böyle anlaririz amasonunda anlariz muhakkak. Ayrica o kadar cok gemeinsam hususlar varki. Onlrdan bir tanesi mesela sizin IKL deki matematik hocaniz hatta LaLemcaninda ayni hoca Kamuran hnm.olbilirmi???:))) Evetse ücümüzüde ayni hoca okutmus oluyor:-))))Yeni ögrendim Kuzenimden kendisi INL mezunu !!! Eveet SELIN'cim ben PRAGMATIZM'den yola ciktim o yüzden.Ancak senin aciklamn prima!! LaLemcan icin yazdigim yorum cikti sevindim.Bencede LaLemcan baslasin o tarz yazilara.Ben sana baslrda bahsetmistim. Bende bir ara denedim.Ilk geldigimiz yillardaki Almanlarla olan komik anilari benim veya cevremin veeeede Cocuklarin agzindan komik sayilabilinecek ve zekice kücük hadiseleri.. LOS LaLemcan sen basla bende pesinden gelirim:-))) Sevgilerimle öpüldünüz canlarim *_*
05.04.2015 - 15:52
0   0

TC Berran demiş ki;
Merhabalar, Sevgili LaLemcan o esprili prima yorumun cikar cikmaz ki, yatmadan önceydi ertesi güne birakmayip cok begendigimi belirten yorum yazmistim.Ancak bu saat oldu hala cikmadi:-(((( NEDEN ADMIN KARDES NEDEN??????????? Bir tek aykiri kelime dahi yoktu!! Benim yorumumu bulursaniz sevinirim. Zahmetlerinize simdiden tesekkürler..LaLemcan, basta sen olmak üzre NRW kadar herkese sevgiler ve öpüldünüz*_*
05.04.2015 - 10:44
0   0

SELİN demiş ki;
BERRAN’cım biz birbirimizi öyle veya böyle anlarız. Buna rağmen benim pragmatik sözünü senin düşündüğün gibi mefaatçilik anlamıyla değil, diğer bir anlamı olan anlamda kullandığımı açıklamam gerekir diye düşünüyorum. Bu anlam: bir konuda çözüm bulurken teorinin gösterdiği yoldan değil pratik ve o an için faydalı, sağduyuya dayanan yoldan gitmektir. Yani teorik karşıtı pragmatik de denilebilir. Bulunan çözüm teoriye uymasa bile o an ve mekanda faydalıdır. Bunun Türkçe’de tek kelime olarak karşılığı yok. Sevgiler canım. /// LaLem’cim vallahi süpersin. Yorumunu okuyup okuyup gülüyorum. Yani yazdıkların tam oturmuş ve çok eğlendirici. Bence sen bundan sonra hep böyle yorumlar yaz. Yorumların “Stern” dergisinde günün olaylarını senin gibi aktaran bir “Kalkhofer” in yorumlarına benzemiş “witzig ve humorvoll” elineve yüreğine sağlık. Çok öptüm canım.
05.04.2015 - 03:21
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler