logo

Karagül 78. Bölüm izle

Özet: Ebru, her ne kadar meydan okumak için yemeğe katılsa da, masanın asıl sürprizi yemekteyken gelir. Deniz yemeği basar. Tatsız bir şekilde sonuçlanan yemek sonrasında Kenan ve Kendal iş için Ankara’ya gitmeye karar verirler. Kendal kendisini bekleyen sondan habersiz, Kenan’la birlikte yola çıkar. Oğuz’un hapse girmesiyle birlikte ortada kalan Serdar ve Deniz için, Oğuz bir karar verir ve İzmir’e dönmelerini ister. Bu karar uyan Deniz ve Serdar hazırlıklarına başlar. Bunu öğrenen Ada her şeye rağmen, Serdar’ı durdurabilecek mi bilmeden peşine düşer. Ayşe’nin çalıştığı kafenin kapatılması üzerine, sonuçlarını bilmeden Baran’ın aklına düşen yeni bir fikir, bütün aileyi birleştirmek için bir adım olur. İlk adımı atan Ebru ile birlikte bütün konak kadınları yeniden birleşir.
Yayınlandı: 03/04/2015
star7 demiş ki;
Herkese merhabalar, sezzycim, annem nasilsiniz canlarim Benim, cok ozledim sizleri, muhbetimizi :-) . sezzycim saglig dolayi ila SIK-SIK gelemiyorum hayatim, kusura bakma canim, insallah iyisinizdir, bolum cok guzeldi, daha da heycanlaniyor...kendinize iyi bakin, gorusmek uzere.
12.04.2015 - 08:16
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Sezzy ve de Annecik! Benden size kucak dolu sevgiler. Ben de sizleri çok özledim. Keşke hepimizin bir arada olduğumuz günler olsaydı.Öptüm
09.04.2015 - 22:57
0   0

anne demiş ki;
Selam Ablacigim sadece senin hatirin icin burdayim bizimkiler gelmezlersede cani sagolsun ne diyeyim. Öpüldün canim. Mesut Akusta gercekten ameliyat olmus senaryo ona göre degistirilmis! Adam gercekten usta oyuncu Kendal karakterini canlandirabildigi icin milletten bircok beddua almis olmali oysaki sadece rolünü canlandiriyor, usta oyuncuya sevgilerle buradan gecmis olsun dileklerimi gönderiyorum
09.04.2015 - 16:21
0   0

sezzy demiş ki;
Annecigim, bu bolum cok guzeldi, hem sevgililer baristi, is tatliya baglandi, hem de Kenan, Kendal.i icirip bulbul gibi otturdu:)))) Kazayi da guzel yapti, bu defa Kendal.in kolu, bacagi, boynu gercekten kirilmistir insallah. Bizimkiler gelir insallah, cunku Mervemizden son ogrendigimde, bu diziyi izleyip anlayabilmek icin en basindan izlemeye baslamis, yakinda gelir belki. Ama digerlerinden umidim yok. Sen de gitme ne olur, biz yazmaya devam edelim, gelen gelir yine. Kizlari cok cok optum.
09.04.2015 - 02:58
0   0

anne demiş ki;
Selam Ablacigim demekki yeteri kadar deli olmuyorlarmis:)) kenan a yazik oldu kazadan sonra burnu kaniyor basinda cizikler var diye, ben nahos cok fena oldum bir bilsen ;) her haliyle karizma nin dibine vurmayi basariyor birde saruhan geldi bizimkiler gelmedi diye burada yorum yazmayarak Grev yapacagim ta ki onlar gelene kadar, gözlerim yollarda kaldi burnumda tütüyorlar herseferinde nerdesiniz deyipte gelmemis oluyorlar :( sadece seni selamlamak istedim semirecik seninde hersey gönlünce olsun
07.04.2015 - 22:54
0   0

zeynepozkan demiş ki;
aslında ben özlem karakterini sevdim burda birde ayrıca hakını vermek gerek ğüzel beyen.biraz duygusalal 1 dizi fazlada uzatmanın anlamı yok aslında bu arada kendal karakteriolmazszaada dizi yürümez aslında
07.04.2015 - 02:55
0   0

sezzy demiş ki;
Semirecim, merhaba canim. Ozlemisim seni:)))Saruhan hayranlari, nerelerdesiniz???!!!! Saruhan diye deli oldunuz ama sayfada kimseler yok, hadi cikip cikip gelin:))))Mervem, Annecigim, Aytencim, yunus, yagmurceyda, star bu yorjmumu okuyorsaniz gelin lutfen.
07.04.2015 - 01:17
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Sezzy! Merhaba! Tüm güzellikler senin olsun. Sevgiler....
05.04.2015 - 19:28
0   0

sezzy demiş ki;
Kendal bu defa oyle yalanci dayakla falan degil, resmen esekten dusmuse donecek, hatta daha beter. Fena kayaya tosladi bu kez:))) Kafa isi cok iyi oldu. Deniz.le Serdar da is bulmus olurlar. Gitmekten vazgecmeleri cok guzel. Ikizlerin gonul isleri yoluna girdi, simdi sira Ebru.da. O da Kenan da yakinda birbirlerinden hoslandiklarini farkedecekler.
05.04.2015 - 06:20
0   0

Hezal demiş ki;
kendalin olecegini hic sanmiyorum kotuye birsey olmaz dizi bitene kadar kendala birsey olmaz.. yemekte ozlemin haline cok guldum :) cok komik bir kadin diziye renk katiyor ;) neyse serdar ile Ada baristilar nihayet, Ebru ve Narinin iliskisinde Narinin yaklasimi hic gercekci gibi durmuyor her nekadar cabaliyorsa, Narinde sansiz kadin aslinda yazik. Oguz ile sonunda kavusun mutlu olsun bari.fragmani izledim bayagi heyacanli olacak gibi haftaya.
04.04.2015 - 05:07
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler