logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 49. Bölüm izle

Özet: Bahar, Nuran ve Efsun’un tüm oyunlarına rağmen, yeni bir hayat kurmak için önüne çıkan her türlü engeli canı pahasına yıkıp geçmeye kararlıdır. Bahar’a en çaresiz anında yardım elini uzatan Mehmet Emir olur. Ateş ise her ne kadar yüzüğünü çıkarmış olsa da Bahar’a yardım edebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Efsun tüm Atahan ailesini karşısına alır. Edibe Hanım’a yaptıklarını itiraf etmekten başka çaresi kalmamıştır. Yalan maskesi düşünce, Mehmet Emir gerçeklerle yüzleşir ve Nuran’la Efsun’u konaktan kapı dışarı eder. Ancak bu kez Nuran ve Efsun’u Gelincik Yokuşu bile kabul etmeyecektir.
Yayınlandı: 05/04/2015
Hayat Yolunda demiş ki;
Özeti okuduktan sonra bakmaya karar verdim çünkü yine bir kaç bölüm izlememiştim. Evet bu bölüm çok güzeldi ve heycanlıydı, izlemeyenlere tavsiye ederim. Kaç bölümdür beklediğimiz aksiyon bu bölümdeydi ne ararsan vardı :)) Dizi haziranda final yapacak mi yapmıyacak mı artık bekleyip göreceğiz ama bana soracak olursanız O Hayat Benim dizisinin bitmesi dizi için hayırlı olacaktır; çünkü senaryo iyice saçmaladı, ve artık herşey yavaş yavaş ortaya çıksın diyorum. Ateşe üzüldüm ve baharı okadar çok seviyor\'ken şimdi bahar uzaklaşıyor boşuna! Hemen hemen aynı şey şimdi bahar yaşıyor kendi (üvey) ailesi katil ve dolandırıcı ve ateşe anlatmıyor! Ama ateş bahara ailesiyle olan herşeyi açıkça anlatmıştı ve bahar\'dan aynısını beklerdim! Efsun\'a bir konuda hak veriyorum kızmasına: bahar nasıl bir bekar adamın evinde kalır polis olsun olmasın! Yeni bölümü merakla bekliyorum umarım bu bölümde olduğu gibi super olur. Yeşim Ceren Bozoğlu (Nuran) diziden ayrılması bir yandan iyi ama diğer yandan iyi olmadı keşke final yapana kadar kalsaydı. Oyunculuğunu tebrik ediyorum umarım Ceren Bozoğlu (nuran) başka dizilerde yine görürüz.
08.04.2015 - 12:15
0   0

TC Berran demiş ki;
Maalesef NUranin ayrildigi dogrulandi. Dizideki arkadaslari HÜLYA ve MÜCELLA karakterinin yüzlerine tükürmesi hic $IK olmamis ...Simdi onlarda:- ya o ,yada biz...diyorlarmis!!!! Final Hazirana alinmis...
06.04.2015 - 17:58
0   0

TC Berran demiş ki;
Güzel bir bölümdü.Insani önceden cileden cikaran, sonra rahatlatan sahneler vardi.Belki Nuran VEDA edecegi icin hepsi döktürdü ve harika oynadilar.Hele Nuranin mimikleri basli basina enfesti.Peki simdi ne olacak kim girecek NURAN yerine??? Aldigi 30 kg .verecekmis önce sora Talebelerine daha cok vakit ayiracakmis.YOLUN ACIK OLSUN CEREN seni cok özleyecegiz:-))
06.04.2015 - 01:09
0   0

mimi demiş ki;
Admin, 9. parca icin private content diyor, acilmiyor. Bilginize.

Admin Notu:Düzeltildi.Teşekkürler.
06.04.2015 - 00:51
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler