logo

Karadayı 105. Bölüm izle

Özet: Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.
Yayınlandı: 06/04/2015
Ademcan demiş ki;
Feridenin babasini ögrenmesi tabiki bu bölüme damgayi vurdu. Ancak aklima takilan birsey daha var. O da Necdet. Bir ara neredeyse aciyacaktim, ama bu bölümde gördükki, ayaga kalkar kalkmaz, tas kalpli oldugunu ispatlayip kendi öz canini yetimhaneye birakti. Hadi Ayten herseyini birakip cocuga bakmaya karar verdi anladim, ama nikah meselesi cok sacma geldi, arti bebegi bile önceden gidip almamislar. Yani ne diyeyim daha
08.04.2015 - 22:08
0   0

Ademcan demiş ki;
Bebek Necdetin sag kolunun yaninda. Adam demisti zaten, ufacik bebek birakilmaz falan. Feride ne yapar? Ilk önce babasina gidip hesap sorar, orasi kesin. Inanmasi güc cünkü, Feride her zaman önce sormustur, kime olursa olsun. Artik Mehmet Saim ne diyecek bakacagiz. Feride Mahiri yargilamak üzereydi, istemesede yargilayacakti. Babasina da pek aciyacagini düsünmüyorum. Ama Feridenin babasini yakalatmak icin ugrasacagini da bi sekil düsünemiyorum. Hayirlisi :-)
08.04.2015 - 22:04
0   0

sezzy demiş ki;
OLEYYYYYYYY:)))))))))) Cokkkkkkkkk uzun zamandir bekledigimiz gercek ortaya cikti. Feride o SEREFLI!!!!!!!!!!!Kasim kasim kasilan babasinin, silah kacakcisi, , mafia basi, katil beyefendi oldugunu ogrendi. Bakalim suclarini ispatlayabilmek icin bu sirri gizli tutabilecek mi???? Iyiki bebegini aldirmadi, zaten tahmin edebiliyordum. Bu bolum harikaydi, gelecek bolum daha da guzel olacak, Ayten de ayagina kadar gelen san, sohret ve parayi eliyle itip harika bir insan oldugunu gosterdi. Amaaaa BEBEK NERDEEEE??????
07.04.2015 - 20:49
0   0

elone demiş ki;
nihayet Feride gerçeği öğrendi. bakalım fragman çıkana kadar merakla bekleyeceğiz Mahir hapishaneden nasıl kurtulacak ve bence Yasinin duyduğu bu sevkiyatla ilgili suç üstü yapacaklar ve buna Feride de yardım edecek ve böylece babasının yargılanmasını sağlayacak gibi geliyor bana..
07.04.2015 - 14:52
0   0

st-sanem demiş ki;
Feride bu bolum nasil bir oyunculukluk sergiledi. muhtesem ustu, hele son sahne var ya yuregim agzima geldi,kalbim nasil atiyor, simdi biri gelecek ya da Nezif baba sozunu soylemeden olucek diye nasil korktum, hic beklemiyordum ama ne guzel oldu. her sey ortaya cikti. ama simdi ruya olmasin diye dua ediyorum. bu bolum cok ama cok guzeldi. Gercekten oyuncular harika. Feride, Mahir ve Nezif babanin oyunculugu bu bolum yikti gecti . yollari acik olsun.
07.04.2015 - 02:47
0   0

vusal demiş ki;
mahbushaneye mahbus giriyor HOS GELDIN diyorlar bir az sacmalik deyilmi bu?
07.04.2015 - 02:05
0   0

Nurten demiş ki;
super bolumdu çok sukur bekledigim an geldi oley dizinin tadi doruk ta artik gelsin çozumler feride nasil yuzleseceksin bu asil mafia babani nasil yargiliyacaksin kaçakciliginin hesabimi desem tatillik dagasimi desem ne desem bos her yolsuzluk var bakan babanda gorelim seni haftaya gerekeni yap hele su diyer savci delisinin durumuda ayni turgut vsre varda var bu sepe yikilactir umarim hepiside hapisi boylar ama su kesin bakan asilmali; haftaya ip çekiyorum fragman olsada bir ip ucu gorsek zaten 9 bolum kaldi o zamanda kadar çozulsun artik feride ile mahir mutlu olsun bizlerde sevinelim ama drama dizi olduguna gore benim pek umidim yok umarim yanilirim
07.04.2015 - 01:44
0   0

MSFIGO demiş ki;
Son sahnede hem Feride hemde Nazif baba cok güzel oynadilar.
07.04.2015 - 01:09
0   0

soley demiş ki;
Nihayet uç sezondur beklenen bu aksam Nazif baba tarafindan açiklandi dananin kuyrugu koptu Feride bakalim ne yapacak? sevgili babasini babam bile olsa yargilarim demisti gorelim bakalim neler olacak
07.04.2015 - 00:49
0   0

ÜMİT HATAY demiş ki;
Diziyi uzatmak için olmadık saçmalıklara boğuyorlar. Tabiiki bu arada seyirciyi ne yerine koyuyorlar hiç kimse düşünmüyor... İnsan bu kadar cahil olabilirmi :-)))
06.04.2015 - 23:50
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler