logo

Paramparça 19. Bölüm 720p izle

Özet: Ozan, babasının doğum günü hediyesi olarak aldığı otomobil ile büyük bir kaza geçirirken aynı saatlerde Gülseren ve Cansu’nun da başı derde giriyor. Gülseren boşanıyor Özkan’dan bir türlü boşanamayan, gördüğü şiddet ve baskı nedeniyle intiharın eşiğine gelen Gülseren bu kez Cihan ve avukatı Yıldırım’ın yardımıyla Özkan’dan boşanıyor. Ancak yine de kurtulamıyor.Çünkü Dilara ateşle oynuyor! Cihan ve Gülseren’den intikam almak için Özkan’ı şoför olarak işe alan Dilara, Cihan’ın çok sert tepkisiyle karşılaşıyor; Cihan, Gülseren dışında her şeyini kaybetmeyi göze alıyor.
Yayınlandı: 07/04/2015
Ayisigi demiş ki;
Yeni FRAGMANDAN anladigim kadariyla Hazal ahiri atese verdigini Gülseren görüyor. Bakalim susacak mi Gülseren? Kötü kalpli Rahmi dedeligi bile hak etmeyen adam devreye Cihanla Gülsereni ayirmak icin bir KADIN sokuyor. Hazali psikologa götüren yok,kiz evde bayiliyorda hastaneye kaldiriyorlar. Ehh artik oraya gitmisken bir psikologa da gösterirler umarim. Ben haftalar önce yazmistim Dilaranin narsist ve borderline özellikler tasidigini. Bence öz kizi Hazalda da bu özelliker var. Yanlis hatirlamiyorsam zaten genetik bu rahatsizlik. Merak ettigim simdi ben yada baska bir izliyeci teshis koyuyor ya acaba senarist ana kizda bir kisilik bozuklugu düsünerek yazdimi yoksa öylesine reyting tavan yapsin diye mi birseyler yaziyor? GIZEM ve MELIS güzel bir hafta sonu dilerim.
11.04.2015 - 00:16
0   0

melis demiş ki;
Benin face gelmis fragman.cansu ozkandan suoheleniyor ahiri yaktigndan ozkana araba carpiyor. Cihan bir ksadini tutuyor sanirim kizkardesi.kizkardesi dedimde bence ozkana sevgili olmasin ilerde:-) eh biraz taniyoruz senaristler.yani bildik hikayeler...
10.04.2015 - 23:35
0   0

melis demiş ki;
Olursun olursun gayret et .Zeki bir kizsupin BAK dizi karekteri yorumunda Gugel yani insanlari iyi tanimsiyorsunda tabiiki sanirim cok gencsin fakulteye gittigine Gore .yani haytta yasayan insanlar kadar tabiiki fikrin azdir.misal,dilaranin bunu jeden yaptiklari ha ben olsam yaomazdim katiyyen diyemem .yani yssamadan bilinmez AMA bunun benzerini yasayanlanlar in an daaha kotulerini yapanlari duydum.dilara herseyi parayla hallediyor bazilari baaska sekilde.yani dedigim gibi ben Bild bilemem ayni sey basima große onun icin ben dilaraya bir sey diyemem ha hatalimji hatali.Börde senaristlere hiiiic guven olmaz AMA hikaylerin hepsi gehen Jemen aynidir.ha BAK Lara parda Gugel biraz gerilim onu seyredecegim saat 22 ye kadarn.herkese iyi geceler.babannin tesviki guzeelnbirinin desteklemesi daha cokcok guven verir.
10.04.2015 - 21:58
0   0

gizem demiş ki;
bazı yazarlardan etkilendiğimi söylüyor babam. deneme düzeyinde şimdilik. onları saklıyorum. zamanla daha iyi olurum umarım. fazla vakit ayıramıyorum yazmaya. hala gramer hataları yapıyorum. umarım ileride daha iyi şeyler yazacağım.
10.04.2015 - 21:24
0   0

gizem demiş ki;
bence hazal dikkat çekmeye çalışıyor. yüzünde dışlanmışlığın hüznü var. acı çekiyor. nereye ait olduğunu bilemiyor. kerimanın kötü etkisiyle zengin hayatı çok önemsiyor. gülserene bence dilara kendisini istemez, geri gönderir diye yaklaşmıyor. çünkü dilara gülserene olan nefretini her fırsatta dile getiriyor. ben de cansunun dilarayı hiç aramamasını anlamıyorum. sonuçta 15 yıl annelik etmiş. hazal kadar boşluğa düşemez. hazalı kimse istemiyor o evde. ozandaki değişim birden olmadı. zaman içerisinde babasının ve annesinin yaklaşımlarını görüyor. annesinin gülserene yaptıklarından bazılarını da gördü. babasından daha çok anlayış ve yakınlık görüyor. cihan bazı yönlerden iyi bir baba ama anne otoriterisine çocukların önünde dilarayı küçümseyerek çok zarar veriyor. kişisel savaşlarında çocukları uzak tutmaları lazımdı. melis kısa öyküler yazmaya çalışıyorum. ama şimdilik bazı yazarlardan
10.04.2015 - 21:17
0   0

melis demiş ki;
sebebide sanirim SEMIRE sana yazmistim türk dizilerin degismez kurali ,fakir olan masumdur caresizdir zengin olan zalimdir her kötülgü yapar.yani yesilcam tarzi hep ayni konu hic baska türlüolmuyor .bak burda hemen anladim ozanin kiz arkadasi fakirya dilara istemiyeck onlarda gülsrene yakin olacak iste buraya yazdim.yani bu konular ezberlendi artik.sonunu belli ettiler arada ufak hikayeler eklemeler derken sürer bir iki sezon.bak sen dilara neleeer yapacak özkan neler yapacaaak milleti cileden cikartirlar artik dilara özkan nefretiyle.onun icin komedi en iyisi mantik olmuyor keyyifle izlyorsun.ben ege dizisi izmirli oldugumdan güzel köylüyü seviyorum brde ask yeniden oda keyifli.aile dramlari icimi karartiyor.cansu arkadas cok güzel bir sey yazmis cansu neden annesini aramiyor ?o kadar emek vermis yetistrmis dadiyla büyüsede terbiyeli hanim yetistirmis at yarisina hazirlamis.hazal basi SIKISTIKca gene gülsereni ariiyor ya cansu unuttu gitti anneyi.neyse herkese iyi aksamlar basarilar
10.04.2015 - 20:49
0   0

melis demiş ki;
herkese merhaba.gizem yazindan anladim edebiyatin kuvvetli arada ufak ufak hikayeler yaz anilarini nor et ilerletebilirsen belli olmaz bir gazetesde köse yazari olursun.hayatinda basarliar dlerim dizye az yorum yapsanda önemli degil tekte olsan fikrini yaz yorum akadasin olmasada seyredenler okuyabilir.bak senin hazal hakkinda yazdiklarini cok begendim hersey üstüste geldi kendini dislanmis hissetti tenis olayi arkadan cansunun basarisi kendini bir hic hisstti aslinda cok aci cekiyor ben kiamiyorum üzüüyorum o kiza herkes kizsada ben üzüldüm.cansunun keyfi yerinde ohhh babasi villayi aldi o evde kac gün kalablirdi?hemde görgüsüz halayla.hazal sofrada kime konusmak istediyse adam yerine koymadilar.evet biiiip sesi geldigne göre gencler küfür etti sanirim artik ne dedilerse.bilmem iste biraz dehsetli geldi ama.kendine iyi bak .ben arad br göz atarimben dizilere baslar birakirim bana güven olmaz kafama göre dizi olmuyorki sebebide
10.04.2015 - 20:38
0   0

gizem demiş ki;
SEMİREcim, merhaba canım. beğendiğin için teşekkür ederim. yazma işi şimdilik hobi. lise ve üniversite sınavlarında çıkan soruların bazıları yoruma dayalı sorular. bir de metinler uzun oluyor. fark yaratabilmenin ve daha çok soru çözebilmenin anahtarı en kısa zamanda soruyu anlayabilmekten geçiyor. onun için bizimkiler edebiyata çok önem verdiler ve beni yönlendirdiler. sonra bende çok sevdim okumayı, yazmayı. diğer tarafa arada göz atıyorum. bazı yorumları okuyorum. burası benim için daha iyi. dilimi pek tutamıyorum biliyorsun. akıllı uslu burada yazarım arada. sende selam verirsen sevinirim. kendine iyi bak bacım. sevgilerimi yolluyorum.
10.04.2015 - 19:36
0   0

gizem demiş ki;
melis şişeyle vurmadan önce o genç eliyle gülserenin yüzüne doğru tokat hareketi yapıyor. gülseren eliyle ittiriyor. ve bu arada kendi aralarında şiddete başvurmayla ilgili konuşuyorlar. gülseren bunun üzerine şişeyi kırıyor kafasında. ortam da hareketliydi. testi kırılmadan tokat attı bence.
10.04.2015 - 19:14
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Gizem! yazdıkların çok güzel. Bence kesin olarak yazar olmalısın. Bu işi çok güzel yapa bilirsin. Ama diger sayfada yazmamana üzüldüm. Hatırlıyorsun Gülserenin savaşcı yüzünü görmek istiyorum gibi bir şeyler yazmıştım. Benim istediyim bu. Sürekli mıy-mıylanma değil. Ben hep karakterleri gerçek hayatla kıyaslıyorum. Örneğin ben erkek olsaydım, Gülseren gibi birine asla aşık olmazdım. Bana göre ne kadar çok zor hayatı olsa da,mücadeleci deyil, Şimdi karşısına Cihan çıkmasaydı, durumu nasıl olurdu acaba?! Bağırıp-cağırmakla hiç bir şey elde edemez. Öptüm.
10.04.2015 - 18:41
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler