logo

Kara Para Aşk 41. Bölüm izle

Özet: Hüseyin hastanede Ömer'in elinden kaçmaya çalışacaktır. Bu sırada verdiği zarar Ömer'in abisine öfkesini daha da büyütecektir. Ömer Hüseyin'i yakalamak için daha da hırslanacaktır. Ömer Hüseyin'i yakalamak için birini yem olarak kullanmaya karar verir. Bu Ömer'in kazanmasına mı kaybetmesine mi yol açacaktır? Tayyar iyileşir iyileşmez Elif'in Tayyar Dündar Vakfı'ndaki yönetim kurulu üyeliğini iptal ettirir. Ama Elif Tayyar'ın peşine bırakmamaya kararlıdır. Ömer Hüseyin'in peşindeyken Elif'in başının dertte olduğunu Mert'ten öğrenir. Ömer Elif'e yardım eli uzatırken iki aşık karşı karşıya gelecektir. Ama Elif, Ömer'in yardımını kabul etmek zorunda kalır. Eski günlerdeki gibi el ele bu sorunu aşmaya çalışırken Tayyar'ın hamlesiyle üstü örtülmüş bir sır yeniden açığa çıkar. Bu Elif'in canının çok yanmasına sebep olacaktır.
Yayınlandı: 08/04/2015
Ayisigi demiş ki;
Yeni FRAGMANDA Ömer Elif e "babanin katilini buldum" diyor. Hele sükür,hop oturdum hop kalktim ve 9 dogurdum ne zaman söylüyecek diye-:)) IRANLI PERI sanada merhaba. Ben benim stilim tarzi programlara bakmiyorum. Eminim ki Iran da kadinlar arasinda ilgi ceker bu tür priogram.
11.04.2015 - 12:51
0   0

Semire demiş ki;
Pericim! Sevgi ve saygılar.
10.04.2015 - 18:43
0   0

iranli periiiii@@@@@@ demiş ki;
selam ar kizlar ben geldim..........ben bu gece 41bolume izlicam 40 bolum cok muhtesem olmus ama ben bi sey diyorom o nedret hala nedan omere sevmiyo ke ve nedan o aske engal oliyu acaba!!!!!!!!!ben dun okudum k tuba en iye oyuncu oldu cok guzel bir kadin bance...acaba siz iste benim stylim goriyumusunuz arkadaslar!!!!!!!!!!semire cim nerde sin kac gun bu sayfa ye yoksun cok ozledim seni!!!inshalah metin ozgur olsun ve tayer ve huseyn hepse gonder omer komiser...ama en iye karakter kar para ask diziye bence omer ve elvan anne ve koto lar tayer ve husyn hadi cok konustum ben size cok seviyorum kizlar optum gule gule yani bolum gurusruz
10.04.2015 - 16:01
0   0

Ayisigi demiş ki;
ST-SANEM aynen DNA konusunda sana katiliyorum. Benim detayli bölüm yorumum HD tarafinda-:)
09.04.2015 - 16:39
0   0

st-sanem demiş ki;
bu DNA sonucunu degistirme konusu artik midemi bulandiriyor. yeter artik, dizi bile olsa biraz mantikli olun, nerde yasiyoruz biz? Huseyin DNA sonucunu degistirdi Nefret halaya Cocuk Omerin degil dedi, simdi Nefret degistirecek.sacmalik. bakalim Omer Huseyini tutuklar mi yoksa bir sekilde yine kacacak. Tayyar hastaneden cikti ve sanirim Huseyine gidiyordu. bence bu is burda bitmez hala DNA meselemiz var, Huseyinin yaptiklari ortaya cikarsa Elif her seyi anlar teste falan gerek yok,ama Levent,Nefret hala ve DNA konumuz var.
09.04.2015 - 09:01
0   0

Ayisigi demiş ki;
Son sahne abi kardesi oynayan oyuncularin performansi Engin/Burak harikaydi. Ömer sonunda nisanlisinin katili ve sevdigi kadinin babasinin katiline kelepceyi takti. Ne kadar kötü birsey aslinda,ayni ananin iki oglu ikiside kanun adami ama biri temiz digeri kirli... Haftaya dananin kuyrugu kopacak galiba Hüseyinin katil oldugunu cümle alem ögrendiginde. Ben Tayyar hasta yatagindan Hüseyini hapishaneden kacirtirir diyorum nede olsa hazirana daha cok var-:) Yada Hüseyin Ali amir gibi susmayi tercih eder..
09.04.2015 - 00:38
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler