logo

Karadayı 106. Bölüm izle

Özet: Feride, Nazif'ten bütün gerçekleri öğrenmiştir. Mahir'e silah çeken Mehmet Saim'i Nazif vurmuştur. Çünkü oğlunu korumak istemiştir. Mahir de bütün suçu üstüne almıştır. Feride hayatının şokunu yaşamaktadır. Ne Nazif'in yalan söyleyebileceğini düşünmektedir ne de babasının beyefendi olduğunu. Emin olmak için araştırma yapmaya başlar. Feride babasının beyefendi olduğunu öğrenecek midir? Turgut, Mehmet Saim'e Feride'nin her şeyi öğrendiğini anlatır. Babasının beyefendi olup olmadığını gelip ona sormuştur. Mehmet Saim çılgına döner. Mahir verdiği sözü tutmamış ve konuşmuştur. Cezasını çekmelidir. Feride ne olursa olsun Beyefendi'nin kim olduğunu öğrenmemelidir. Bunun için can almaya hazırdır. Mehmet Saim'in yeni kurbanı kim olacaktır? Yetiştirme yurdunda yaptıkları araştırmadan eli boş dönen Necdet ve Ayten bebeğin izini sürmeye karar verirler. Necdet elleriyle kapısına bıraktığı çocuğunu bulmaya kararlıdır. Bebeği bulmayı başarabilecek midir?
Yayınlandı: 13/04/2015
St-Sanem demiş ki;
Feride Mahirden sordu nasi ogrendin. Mahir Turgutu soyledi, Seisi soyledi ama seis babanla konusurken ben ordaydim demedi, ya da Turgutun Yusuf ve babasini yuzlestiginde onuda cagrdi ve bir cocuk onun sesini duymus demedi. Eee uzatacaklar ya, hos Ferideyi bir abtal hakim yapmislar onlara da inanmazdi ama Mahir soylemeliydi. Kerimede cani cikti Ferideye gercekleri soylemekten, hem madem kocanin katil oldugunu bile bile onu kirskirtiyor, madem kafana koydun soyle yada feride geldigi zamana kadar sus. Kerimenin Ferideden uzur dilemesi, cok kotu seyler yaptim demesi, songulun yerini soylemesi, belki de abtal hakimemiz onun yaptigini sanacak, ama hayir canim, onlar BEY EFFENDI ariyorlar, HANIM EFFENDI degil. Bakalim bu manyak adam nasil bu isin icinden cikacak. Uzatmayin allah askina, simdi 10 bolum Feridenin Babasinin katil oldugu hakikatini kabullenmesini yedirmeyin bize, Feride babasinin kalemini kirsin mutlu son olsun.
14.04.2015 - 19:47
0   0

soley demiş ki;
Kerime hanimin olmesi hem iyi hem kotu olucak Feride annesis kalacak yasasa onun da yargilanmasi gerekir bu kadar sustugu için o adama yardim eden herkesin siraya dizilip yargilanip idam edilmeli bunu da akilsiz hakime Feridenin yapmasi lagzim yuh diyorum bir hakim bu kadar mi aptal olur diiyecek baska bir sey bulamiyorum
14.04.2015 - 11:37
0   0

sezzy demiş ki;
Cani mahluk sonunda karisinin da canini aldi, seytan bu iblisin yaninda melek kalir. Bakalim Feride yine babasina toz kondurmayacak mi? Mehmet Zaim butun sucu karisinin ustune atabilir veya hirsiz oldurdu der. Soforle hizmetci susacak mi, yoksa Feride.ye herseyi anlatacaklar mi? Bakan onlari da tehdit edebilir. Dizinin sonuna yaklasiyoruz, artik yavas yavas supheler bakanda toplanmaya basliyor, bu gidisle idam fermani da kizi tarafindan verilip kalemi kirilacak.
14.04.2015 - 04:22
0   0

sedef demiş ki;
sitenizde filim kaletesi cok iyi bu dizini burdan seyretmeye cok seviyoruzzzz
14.04.2015 - 02:59
0   0

asiye demiş ki;
bitirin su filimi.feridenin kafasi o kadarmi calisiyor kos koca bir hakim yuhhh dicam artik
14.04.2015 - 02:56
0   0

asda demiş ki;
2. partta sorun war düzeltir misiniz.

Admin Notu: düzeltiliyor
13.04.2015 - 22:38
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler