logo

Kara Para Aşk 42. Bölüm izle

Özet: Annesinin ölümüne sebep olduğunu anlayan Aslı büyük bir vicdan azabı içindedir. İçindeki acıyı biraz olsun dindirmek için polise teslim olur. Tutuklanan Aslı parmaklıklar arasındaki ilk gününde yaptığına pişman olmuştur. Zor durumdadır. Elif'ten kendisini kurtarmasını ister. Elif ne yapacağını bilememektedir. Aslı'nın hapiste olmasına gönlü razı olmayan Ömer onu kurtarmak için Tayyar'a gider. Tayyar Aslı'yı kurtarmanın karşılığında Elif ve Ömer'deki vakıf listelerinin olduğu CD'yi ister. Elif ve Ömer ellerindeki CD'leri Tayyar'a verecek midir? Metin, Ömer'le yaptığı anlaşma gereği Tayyar'ın evine gitmiştir. Tayyar Metin'i eve almaz ve mirasından men ettiğini söyler. Metin neye uğradığını şaşırmıştır. Metin, Tayyar'ı ikna edip eve girmeyi başarabilecek midir? Metin'in Tayyar'a yaklaşabilmek için yeni planı nedir? Hüseyin yakalanmıştır ve yolun sonuna geldiğini düşünmektedir. Kurtuluşun ölüm olduğunu düşünen Hüseyin intihara karar vermiştir. Hüseyin kendisini öldürecek midir? Tayyar hala Hüseyin'de olduğunu bildiği flash diske ulaşamamıştır. Hüseyin'in konuşma ihtimali ve flash diski Ömer'e verme ihtimali onu çıldırtmaktadır. Flash diskin Ömer'e ulaşmasıyla kendisinin hapse atılacağını bilen Tayyar harekete geçer. Tayyar flash diski almayı başarabilecek midir?
Yayınlandı: 15/04/2015
Ayisigi demiş ki;
Nefret hala ne hakla Elvan annenin evine gidip hesap soruyor? Evde ki iki kücük cocukta bu kustugu kini duyuyor. Gercekten Ömerin dedigi gibi en son hesap soracak kisi o!
16.04.2015 - 01:55
0   0

Ayisigi demiş ki;
Heyecanli bir bölümdü. Tahmin ettigim gibi Elif katilin kim oldugunu ögrendi ve herzaman ki gibi Tayyar yine 4 ayak üstüne düstü. 13. bölümde de Elif Ömere dogrulari söyleyip arkasini dönüp gitmisti,42. bölümde de Ömer dogrulari Elife söyleyip arkasini dönüp gitti...Elif son sahne de icinde ne var ne yok Hüseyine kustu. Bu adamin gercekten kendisine birazcik saygisi olsa yolun sonuna geldigini anlar serefiyke cezasini ceker ve Tayyarin ipini cekmeye yardim ederdi. Ama Hüseyin egoistin en önde gideni. Tayyara yardim eden bir hakim,savci yada üst düzeyde bir emniyet yetkilisi var. Bunlarin sonu gelmez,Tayyar bir telefonla Hüseyini Alinin kogusuna gönderdi.
16.04.2015 - 01:37
0   0

h.yusuf demiş ki;
elifi emniyet müdürü yapmak lazım
16.04.2015 - 01:09
0   0

h yusuf demiş ki;
elifi emniyet müdürü yapmak lazım
16.04.2015 - 01:06
0   0

Ayisigi demiş ki;
Merhaba IRANLI PERI. Merakla diziyi izliyorum. Kesin bu bölüm Elif babasinin katilinin Hüseyin oldugunu ögrenir. Herkese keyifli izlemeler.
15.04.2015 - 22:36
0   0

iranli PERI demiş ki;
selamlar kiz lar ne haber cok meraktiyorum42 bolum icin ben yarin izlicam .................siz nasil buldunuz yeni bolumu!!!!!!huseyn demir yakilanmis harika olmus hadi ey vallah fazla konusmicam........SEMIRE CIM VE AYSIGI SIZE BEKLEYORUM ........bye bye arkadaslar
15.04.2015 - 22:10
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler