logo

Kara Para Aşk 42. Bölüm 720p izle

Özet: Annesinin ölümüne sebep olduğunu anlayan Aslı büyük bir vicdan azabı içindedir. İçindeki acıyı biraz olsun dindirmek için polise teslim olur. Tutuklanan Aslı parmaklıklar arasındaki ilk gününde yaptığına pişman olmuştur. Zor durumdadır. Elif'ten kendisini kurtarmasını ister. Elif ne yapacağını bilememektedir. Aslı'nın hapiste olmasına gönlü razı olmayan Ömer onu kurtarmak için Tayyar'a gider. Tayyar Aslı'yı kurtarmanın karşılığında Elif ve Ömer'deki vakıf listelerinin olduğu CD'yi ister. Elif ve Ömer ellerindeki CD'leri Tayyar'a verecek midir? Metin, Ömer'le yaptığı anlaşma gereği Tayyar'ın evine gitmiştir. Tayyar Metin'i eve almaz ve mirasından men ettiğini söyler. Metin neye uğradığını şaşırmıştır. Metin, Tayyar'ı ikna edip eve girmeyi başarabilecek midir? Metin'in Tayyar'a yaklaşabilmek için yeni planı nedir? Hüseyin yakalanmıştır ve yolun sonuna geldiğini düşünmektedir. Kurtuluşun ölüm olduğunu düşünen Hüseyin intihara karar vermiştir. Hüseyin kendisini öldürecek midir? Tayyar hala Hüseyin'de olduğunu bildiği flash diske ulaşamamıştır. Hüseyin'in konuşma ihtimali ve flash diski Ömer'e verme ihtimali onu çıldırtmaktadır. Flash diskin Ömer'e ulaşmasıyla kendisinin hapse atılacağını bilen Tayyar harekete geçer. Tayyar flash diski almayı başarabilecek midir?
Yayınlandı: 16/04/2015
TWEETY demiş ki;
OHHH CANIMADA DEYSİN ÖMER ABİSİNİ YAKALADI AFFERİN ÖMERE
25.04.2015 - 15:11
0   0

TWEETY demiş ki;
BEN DAHA BU BÖLÜMÜ İZLEMEDİM AMA BENCE ÇOK KÖTÜ ŞEYLER OLUCAK...
25.04.2015 - 15:00
0   0

St-sanem demiş ki;
AYISIGI, senin takimina gectim demene cok guldum:) belki inanmiyorsun ama ben Emir yuzunden kac bolumdur izlemiyorum, Sibeli de fragmanda gordum, son izledigim bolum Yigitin Sibel ve Emirin iliskisini ogrenmesi. Tek merak ettigim Yigit ve kizinin iliskisi. Acaba Kubra kizini bir yalanla buyutecek ve Emir onun babasi olacak, fragmanlardan cikaramadim.
18.04.2015 - 22:16
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ayol SANEM Tayyar efsunlu efsunlu-:)) Yasemin Allen basrolden git gide yan role gecisini kaldiramadi herhalde ve diziden ayrilmak istedi. Güzel bir sekilde yazilan ölüm sahnesiyle veda etti. Ama gitmesi diziye ne eksigi ne artisi olacaktir. Ben senin takimina gectim Emiri artik hic sevmiyorum gicik biri-:))
18.04.2015 - 00:46
0   0

St-sanem demiş ki;
AYISIGI, evet sorguda Huseyin konusmadi ben de tamam Tayyara guveniyor pacasini kurtarmak istiyor dedim, ama sonra kendini olduruyordu va Aliye neden beni kurtardin dedi. Yani konusmadan olmek istedi ve bu cok sacma. Ali ona kacalim dedi. Neyse bu dizide cok mantiksiz akil almayan hatalar var. Seref Meselesi dizisinde Sibel bir kursunla oluyor burda Tayyar uc kursunla olmuyor hatta kosuyor adam.
17.04.2015 - 23:18
0   0

Ayisigi demiş ki;
ST-SANEM sagolasin. Hüseyini anlamak ne mümkün,dedim ya adam pacayi kurtarma derdinde. Yeni fragmanda Tayyar bir cinayetten bahsediyor,nedir acaba? Dizi basladigindan beri Ömerin babasinin ölümünde Tayyar oldugunu hep düsünmüsümdür. Melikeye de acidim,eminim ki hic bir kadin kendisininaldatmis olan kocasinin cocugunu evinde istemez. Ömer efendi daha duyarli bir cözüm bulabilirdi.
17.04.2015 - 13:26
0   0

St-sanem demiş ki;
AYISIGI, guzel yazmissin ellerine saglik. Ben Huseyinin neden hala bu kendi gibi pisligi ele vermiyor anlamadim, sadece Tayyar onu kacirsin diye mi? Ama konusmadi ve kendini oldurmek istedi, cok sacma. Baska sacmaliklari AYISIGI yazmis zaten.
17.04.2015 - 04:36
0   0

Ayisigi demiş ki;
Burak Tamdoganin oyunculuguna birsey diyemem,adam cok iyi oynuyor. Ama Hüseyin yolun sonuna gelse bile tek derdi pacayi nasil kurtarabilirim. Ömerin onca agir lafini dinliyor,kelepceli polis binasindan iceri sokulmasina söyle bir hayiflaniyor ama yinede TEK derdi ben bu isten nasil siyiririm. Valla bu dizide hem ölümden hem her türlü suclamalardan kacmayi basaran iki kisi var oda Hüseyin ve Tayyar. Benim ablam sabahleyin vazoyu basinda kirsa ertesi gün babamin katilinin ölesiye sevdigim adamin abisini oldugunu ögrenmis olsam kafayi yerdim. Ama Elifimiz cok güclü buda bana pek mantikli gelmiyor. Ama artik bu bölümde neyse bir bayginlik gecirtti senaristler-:) CANAN yazdigina bende katiliyorum.
17.04.2015 - 01:46
0   0

Canan demiş ki;
Hüseyin göya avukatiyla görüsecekmis....ve elinde kelepcesiz odaya götürüyorlar, ve kapida kimse beklemiyor bile, hassas konulari es gecmesinler.......uzun zaman izlememistim, ama pisman olmadim izledigime...
17.04.2015 - 00:33
0   0

Ayisigi demiş ki;
Dünkü bölüm KPA Ömer Elif askini anlatan bir dizimiydi yoksa Hüseyin Ali seranadini anlatan bir dizimiydi? Durum böyle olunca devamli düsen reytinglere sasirmamak gerekiyor. Ne kanalin ne yapimcinin seyirciye saygisi kalmamis. Atv den canli televizyondan izliyenler önemli bir sahneyi kacirdilar. Oda Nedret halanin Elvan annenin evine girip kücük cocuklarin yaninda kinini nefretini kusmasi oldu. Elvan annenin madem Elif ögrenmis Elifi ariyacagim sesini duymaliyim deyip gelininin simdi uygun bir zaman degil dedigi sahneler kesilmisti. Ayni sekilde kesilen sahnede Ömer Nefret halaya ayar veriyor "Ipeke ahlaksiz teklifinden haberim var,bugüne kadar sustuysam Elifin bir ailesi olsun diye sustum" diyor. Susma Ömer Elif evinde sevecen bir hala yerine bir yilanla yasadigini ögrensin. Bir sahnede Ömer eliyle aynayi parcaliyor,diger bir sahnede eli hic bir kaza gecirmemis halde. Devamsizlik diz boyu.. Benim ilk bölümlerden tanidigim ve sevdigim Elif ve Ömer eski Elif ve Ömer gibi degiller,bambaska biri olmuslar. Bir zamanlar Ömer mezarlikta aglarken Elifte onun yanina gidip diz cöküp beraber gözyasi döküyordu. Ama simdi o pis kilkuyruk Leventi yanina almis Ömere soguk duś aldirmaya calisiyor. Kimin sucu? Senaristlerin pek tabi.. Ayni sekilde Elif babasinin sütten cikmis ak bir kasik olmadigini bildigi halde kac bölümdür ve bu bölüm babasininin bu pis islerle ugrastigini unutmus gitmis gibi davraniyor. Ömere senin yanindayim diyen Ipek e inanan varmi? Kadin Ömerle bir yuva kurmak icin zaman kolluyor. Birde patlamaya hazir bir bomba olan Elifi Hüseyine gönderiyor. Acaba Elif Hüseyini öldürür Ömerde bana kalirmi düsündü anliyamadim gitti. Tamam Elifin Ömerden Hüseyinin babasinin katili oldugu itirafini kac bölüm bekledik. Ama ben bu itiraftan sonra daha farkli sahneler hayal etmistim. Elifin Ömerin ruh halini biraz olsun anlayabilmesini,dügün günü terkedilmesinin nedenini,Yagiz yalanini. Elif ise süslenip takip takistirip Hüseyinin karsisina cikti.
16.04.2015 - 12:30
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler