logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 51. Bölüm izle

Özet: Efsun, Mehmet Emir’in kendisini evlatlıktan reddetmesi ile her şeyi kaybettiğini düşünürken onu yıkan haber, Mersin’deki bihaber yaşadığı teyzesinden gelir. Ölüm, Demirci ailesinin kapısını çok acı bir şekilde çalar ve işlediği tüm günahları, sevapları ile Nuran Gelincik Yokuşu’na son vedasını yapar. İlyas, hayat arkadaşı olmadan yarım; Efsun ve Bahar ise anneleri olmadan nefessiz kalakalmışlardır. Ateş, Bahar’ın bu acı gününde bir an olsun yanından ayrılmazken aralarındaki buzlar da yavaş yavaş çözülmeye başlayacaktır. Efsun, hayatta yapayalnız ve çaresiz kaldığını düşünürken onu omzundan tutup yeniden ayağa kaldıracak el, anne yarısı Sultan olur. Baharla Efsun arasında ise asıl savaş şimdi başlar. Kazansan da bir yanının hep kaybettiğini hesap edemeden...
Yayınlandı: 19/04/2015
TC Berran demiş ki;
Gercekten SIKTI artik... Oya Basar a ne gerek vardi?Hamdi Alkana YÖNETMEN koltugu iyi geldi.Diziyi 2016 yaza kadar uzatacak SAKIZ gibi:-(((
21.04.2015 - 10:09
0   0

ali demiş ki;
Cok berbat sikici biktikya hic bakmiyicam daha
20.04.2015 - 17:19
0   0

seher_42 demiş ki;
AY yeter yaa ne uzatiyorsunuz ya bitirin artik .. cenazede az kalsin efsun söyleyecek sandim ama hemen agzini tutup susdurmalar . neden peki . ve o yeni gelen teyze nesine devam ettirecekmis bu yalani herseyi bile bile .. gercekden ginalik geldi artik .. seyirci kayb ediyorsunuz siz böyle yaptikca .. nuranin katili diye hitab etti nuran yaptiklarini cekdi sirlar gizli kalsin diye bu hale geldiler .. keske bahari vurmus olsada hasdanede kan lazim olmus olsa en azindan belki bu sekilde gercekler cikar ortaya .. ve yalani uzatiyorlar gercekelr cikinca ortaya tek bir bölümlede kapatirlar ..
20.04.2015 - 16:35
0   0

zühra demiş ki;
Sayın yönetmenim sıkıldık artık Efsunun yalanlarından bağırmalarından.Kötü örnek oluyor genç nesle.Ayrıca Oya BAŞAR da olmamış bu karaktere.Her an güldürecekmiş gibi hisetiriyor.
20.04.2015 - 12:37
0   0

o hayat benim demiş ki;
bizler sir acilsin diyoruz,siz hala yalani devam etdirmeye yeni oyuncu sokuyorsuz.ne gereyi var kendi emeginize yazik diyilmi dizi cok anlamsiz oluyor, yorulduk artik ,boyle giderse diziye bakan kalmaz.iyi gunler.
20.04.2015 - 12:28
0   0

TC Berran demiş ki;
Basarili Sanatci OYA BASAR'in neden katildigi belli oldu.Zir ayni telden calacak...Yani Nuran'in yalanini devam ettirecek.gaercek olmadigini bile-bile...Ancak HALA ile eski meselesi var galiba ??Yani önümüzdeki günlerde cekismeli gececege benziyor. SAKIZ gibi uzatmanin hemde 2016 yazina kadar gereksiz bence Izleyiciyi bayar ;-() Bölüm cok bagirmali ölünün yaninda saygisizca kavgaliar (EFSUN zaten ODUN gibi KIZ )ve kiskancaliginin disa vurusu yani icin-icin Bahari kiskaniyor yalanindan dolayi.Güvenlikci BEYZA ile evlenirse Beyza ona SIR'ri anlatir ins.!!HASRET cok saftrik Yardimcisi bile farketti ama Hasrette "TIK" yok!!! Efsunun aglarken söyledigi sözlerden."Benim tek Annem di" demesinden....Silahla BAHARI vurmasida icindeki kinden dolayi Nuranin katili diye bahane edip ortadan kaldirmak.Fragmandan haberi olan varmi?? Iyi Haftalar..
20.04.2015 - 11:13
0   0

Sahib demiş ki;
Herşey ortaya kıksın artık azerbaycandan izleyen herkes bunu isteyir
20.04.2015 - 09:06
0   0

Yasoya demiş ki;
Yaso'cum, Diziyi izlemeyi birak istediigin sekilde bitir kafanda.Ben Keremcem icin izliyorum yoksa bes para etmez bir dizi.
20.04.2015 - 01:26
0   0

yaso demiş ki;
her şey ortaya çıksın sıkıldık artık Bahar gerçekleri öğrensin dizi uzadıkça sıkıcı olmaya başladı,hep aynı terane sayın yapımcı artık diziyi uzatmanın manası yok sonuca gelin artık
19.04.2015 - 23:42
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler