logo

Karagül 81. Bölüm izle

Özet: Kasım ve Özlem’i bulan Sabri’nin bıçağı yine Özlem’in sırtındadır. Özlem’in başına geleceklerden habersiz otele geri dönen Kasım, Sabri ile burun buruna gelir. Artık ikisi de hesaplaşmanın son noktasındadır. Ölümüne bir kavgaya girerler. Özlem abisinden kurtulsa da ne yapacağını bilemeden dolanır ve kendisini Kendal’ın odasında bulur. Artık Kendal’ın ve mal varlığının kaderi Özlem’in vereceği karara bağlıdır. Diğer yandan işçilerin gitmesiyle birlikte üretimi duran fabrika, Kadriye ve konak kadınlarının özverisiyle makinaları yeniden çalıştırır. Ancak hiç birinin asıl krizden henüz haberleri yoktur. Deniz’in zorlamasıyla Oğuz ve Elif’i aralarındaki yakınlaşmaya şahit olan Narin için kadınlığının en zor günleri başlamıştır. Narin’e göre sevdiği ikinci adam olan Oğuz’u da yine bir başka kadına kaptırmak üzeredir.
Yayınlandı: 24/04/2015
sezzy demiş ki;
Sevgili Semirecim, hosgeldin canim, ben de seni cok cok opuyorum, buraya gelip bizi selamlayarak annecim ve beni cok mutlu ediyorsun canim, sevgilerrrrrr.
27.04.2015 - 04:13
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Sezzy ve Annecik! Sımsıkı sarar, yanaklarınızdan öper, en derin içdenlikle sevgilerimi sunarım. KOOOOOOCAAAAMAAANN ÖÖÖÖPPPPÜÜÜÜLLLDDDÜÜÜNNNÜÜÜZZZZ!!!!!!
26.04.2015 - 21:42
0   0

anne demiş ki;
Kenan Özlem Kim tutar sizi öpüldünüz karagül canlar siz birtanesiniz
25.04.2015 - 14:31
0   0

sezzy demiş ki;
Kadriye Hanim, ozlemin tek bir kelime etmesine bile musaade etm3den ona hemen o....... damgasini vurdu, Melek oglu Kendal!!!!!!! iyilesince Ozlem.den hesap soracakmis, Kendal.dan hesap soracak o kadar com kisi varken oglunj sorgulamayip birden azizmis gibi davraniyor. Yakismadi Kadriye Hanim, hakismadi, Ozlem.i izlerken icim acidi, Melek cok guzel yapti ve Ozlem.in acisini paylasti, ona destek oldu, Kenan sayesinde Ozlem elindeki gucun farkina vardi, simdi butun kozlar Ozlem.in elinde, ona yapilanlarin acisini cikaracak, dinsizin hakkindan imansiz gelir derler, Kenan da Ke dal.in hakkindan gelecek, fragmani izledim, Baran da Oguz.un kizi da Narin.e yukleniyorlar, ustelik Baran, annesine yardim etti diye Ebru.yu da sucluyor.Cocuklar akillarinda anne, babalarinin kaderine hukmetmeye calisiyorlar, birbirini seven iki yetiskin insana nasil mani olabilirler ki????!!!!!
25.04.2015 - 04:31
0   0

Hezal demiş ki;
fragmani izledimde Deniz ne saygisiz ne Terbiyesiz Narinin parmagindaki yuzugu cikarmaya calisiyor bu hakki kendinde nasil goruyor babasina hicmi saygisi yok .Baranda Oguzun evini tasliyor :( Ozlem alisveriste :) bu dusumlar ozleme yariyacak ;) Melek yaslarda ahh melek hicmi aklin calismiyor kizim senin. Sabri gibi bir adamin neyine asik oldun ahh akilsiz melek. onumuzdeki hafta i daha heyecanli bir bolum geliyor..kendalin gelmesi diziye renk katdi,,Kasim icin ben uzuldum belki degisecekdi belkide kendine tanidigi bu son bir sansti olmadi simdi yillarca hapis yatacak sabrinin yuzunden..
25.04.2015 - 03:55
0   0

Hezal demiş ki;
ozlem abisinin onune kurbanlik koyun gibi oturdugunda soylediklerine cok agladim canin cikmasin ozlem . bu nasil bir oyunculuk ..gercektende bu bolum cok guzeldi ozlemin fabrikaya gelisi muhtesemdi ;) ozlem go girl kim tutar seni ;) ozlem simdi hepsinin burnundan getirecek basta kadirye hanimin ;) cok begendim bu bolumu Kendal gun gelicek olum icin yalvaracak yaptiklarinin cezasini fazlasiyla cekecek..
25.04.2015 - 02:58
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler