logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 52. Bölüm izle

Özet: Gelincik yokuşundan bir Nuran Demirci geçmiş ama izleri herkeste yerini belli etmiştir. Annelerinin kaybı ile her ikisi de yerle bir olan Bahar ve Efsun ise birbirlerine daha sıkı tutunmaları gerekirken, artık önüne geçilemez bir düşmanlığın çemberindedirler. Eşinin yokluğu ile pişmanlık içerisinde çırpınan İlyas’ın acısı yetmezmiş gibi bir de kızları arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Yaşadığı bu sahte hayatı bile sahiplenemeyeceğini hüsranla öğrenen Bahar’ın yanında ona elini uzatıp aşkı ile sarmalayan yine Ateş olur ve Bahar, Ateşle birlikte baba evini terk eder. Sultan ise, ablasının emaneti Efsun’u daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırma çabasındadır. Yoluna çıkan kimseyi gözü görmez ve ilk hedefi Hülya olur. Hülya ise Efsun’u Atahan soyadından sonsuza kadar çıkaracak yeni planlar peşindedir.
Yayınlandı: 26/04/2015
Denizkizi demiş ki;
Oof be ... Yeter artik. Felaket biktirdiniz ya!!! Bu diziyi sevenler gercekten kafayi usutmusler ya!!! Ben izlerken tansiyonum yukseliyor sinirden! Cok kotu bir dizi! Ilk basladig zaman degeri vardi biraz. Ama ilerledikce sapittilat iyice. Hic akil mi yok bu hikayey yazanlarrda?i?. Boyle sacmaligi herkez yazar. Dogru durust bir yazar bulumadinizmi ya???!!! Artistler IDE bikmiyorlarmi ? Ben olsam catlardim! YETERRRRRRR!!! Ooof !
28.04.2015 - 21:50
0   0

gizemlig demiş ki;
gercekten kabak tadi verdi artik o hayat benim nuran yok dedikleri gibi sultan geldi dizi geri sarildi bu ne yav bahar var ya bu dizi bakiliyor bence bide hasret amma berbat olmus bu dizi bakilmaz artik benim yorum bu arkadaslar bakanlarada iyi seyirler b kiz olmus dediniz ya onu merak ettim kim diye allah korusun bu kadarda pes allahim seni koru cumlemizi boyle seyler gercek hayata kimsenin basina gelmesin bu dunyada zaten yavrularimiz ustune titreriz cok sukurler olsun rabim allah korusun yuce rabim boyle birsey hic bir anne yapmasin kurban olam cok kutu bir sey allah korusun can almak asla olmasin boyle seylerden koru cumlemizin yavrularini ins amin rabim sen buyuksun yuce tanrim bu dizi olsada benim kafam dur rabim tek bir kelimeyle allah korusun cumlemizin yavrularini rabim nice nice yillara yasamalrini nasip etsin ins cumlemizin yavrullarini amin ve kotuluklerden korusun ins yuce rabim seni buyuksun yuce rabim butun canlara butun yavrularimiza saglik huzur mutluk hayirli yavrlm
28.04.2015 - 01:11
0   0

KEJE demiş ki;
Kadini zorla piskopat yaptilar. Bir dizi ancak bu sekilde baltalanir. Bir ailenin fertlerini sirayla öldürerek hayatta tutmaya calisan fikirleri zihinlere yaziklar olsun,cok basarisiz. O kizida öldürdügünüz icin izlememicem artik.
27.04.2015 - 15:56
0   0

ilyz demiş ki;
Sultanlan dizi dondu tiyatroy bu son bolum sanki tiyatroya baktik senarisler bozmayin guzelim diziy yalvariyorum size hayata hep cailer kazanamas biz seirci gibi ne ders alabiliris bu bolulerden hep kotuler kazanirsa lutven.
27.04.2015 - 09:20
0   0

TC Berran demiş ki;
Iste simdi HULYA evlat katili olmasindan dolayi timarhanelik olur---Botoxlu suratini hic begenmedim. SULTAN hirsli yani paragözmüs ex PAVYON yildizi:-)))))) Onlarda maganda erkeklerin disisi olurlar. Yani malin gözüdürler ve korkmazlar --Felegin cemberinden gecmistirler:-)Diziyi basa sardilar SAKIZ gibi uzatmak ixin:()
27.04.2015 - 00:37
0   0

Mila demiş ki;
Her Pazar günleri sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümleri.Cok beğendim bu diziyi. Sırf Efsun hanımın güzel , eğlenceli ve komik oynamasından izliyorum bunu galiba
26.04.2015 - 21:51
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler