logo

Karadayı 108. Bölüm izle

Özet: Mahir sevdasının yardım isteğini geri çeviremez. Kaçacaktır. Bunun için de bir yol bulacaktır. Mahir Feride'yi tehlikeye atmak istemez ama Feride kararlıdır. Feride ve Suna adliyede her şeyi ayarlayıp Mahir'i kaçırmayı başarırlar. Savcı Adnan ikisinin tedirgin hareketlerinden şüphelenmiştir. Mahir'in kaçırıldığını öğrendiği an Feride'nin işin içinde olduğunu anlar. Mehmet Saim'e söyler. Mehmet Saim Feride'nin Mahir'e yardım etmiş olmasına çok öfkelenmiştir. Cezası neyse çeksin der. Adnan Feride'den şikayetçi olacaktır. Adnan Feride'nin Mahir'i kaçırdığını ispat edebilecek midir? Bu sırada Feride ve Mahir, Vedat'ın bankaya sakladığı delilin peşine düşmüştür. Banka müdürüne ulaşmaya çalışmaktadırlar. Belgin ise Vedat'ın ablasından Vedat'ın ölmeden önce bankaya gittiğini öğrenmiştir. Mehmet Saim'e bunu söyler. Mehmet Saim, Vedat'ın gidebileceği bankaları araştırmaya başlar. Feride ve Mahir, Mehmet Saim'den önce delile ulaşabilecek midir? Feride babasının annesinin katili olduğunu ispatlayabilecek midir? Turgut, Necdet'e bebeğinin kendisinde olduğunu söyler. Mehmet Saim'i öldürmesi karşılığında bebeğini vermeyi teklif eder. Necdet Turgut'a evet diyecek midir?
Yayınlandı: 27/04/2015
reantn demiş ki;
103. bolumde Feride Mahire Bebeklerin ikiz oldugunu, fakat birtanesinin oldugunu, digerinin hala yasadigini soyler ve sevinirler. Simdide Mahirden Feridenin hamile oldugunu sakliyorlar... Bu ne is ya!!! 103. bolumden 108. bolume kadar ne degisti ki?
02.05.2015 - 13:51
0   0

st-sanem demiş ki;
yine cok guzel bolumdu, simdilik arika gidiyor umarim sonu kotu olmaz, izledigimize deydi bir son olsun. simdi Necdet bakani vurmasin Mahirin ustune kalsin;( Belki Feride oralardan gidecek ve Mahir hapisten ciktiktan sonra Feride ve kizi onun karsisina cikacaklar ve bu senin kizin diyecek Mahire. Feride Mahirin aci ve hasret cekmemesi icin ona hala hamile oldugunu soylemedi,o zaman boyle bir son olabilir. bu dizinin oyunculari harika yollari acik olsun.
28.04.2015 - 23:10
0   0

sezzy demiş ki;
Feride.yle Mahir suc aletini alarak buyuk bir is basardilar, ama insallah bassavci da katil bakanin adami degildir, ya da onun kurbanlarindan biri olmaz. Ben Seyisin yamuk yaptigini sanmiyorum, mutlaka Turgut.la ilgili bir plani vardir. Feride, hamile oldugunu Mahir.e soylemeli. Bunca yildan sonra Karadayi, sona dogru yaklasirken daha bir heyecanli olmaya basladi.
28.04.2015 - 03:15
0   0

Nurten demiş ki;
dizinin bitmesine az kaldi 117 bolumde fina.l umarim sonu iyi biter butun yolsuzluklari çozerler ve suclular hapisse gider ve asilacaklar asilir
28.04.2015 - 02:39
0   0

Nurten demiş ki;
oh çok sukur ne bolumdu ama hayretler için de kaldim bir dahisin feride buyuk basari sana mukemmel bir plan hazirlamissin haftaya ip çekecegiz ya git gide dizinin bolumleri mukemmel oluyor ya. Ben de ferideyi oyuna getirecekler delil elden gidecek mahirde hapisten kaçti nasil olsa ve nejdette beyefendiyi vurur ve mahir e suçu attarlar ve asarlar diye çok korkuyordum ya haftaya cok super olacak iyiki farkli sunmuslar ya hey babam hey :)
28.04.2015 - 02:37
0   0

gurbetci43 demiş ki;
super bir bolumdu.diziyi bitirecekler galiba dahada guzellesmeyi basladi fazla uzatmadan asin su bakani,savci emniyet mudurunu biktik artik.
28.04.2015 - 01:45
0   0

halo demiş ki;
ferıde tezgagı ıyı kurmus haftaya cok guzel olacak sanırım
28.04.2015 - 01:08
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler