logo

Paramparça 22. Bölüm 720p izle

Özet: Aşık olduğu kız arkadaşı Müge’yi yalıya getiren ve onunla baş başa bir hafta sonu geçirmeyi planlayan Ozan, Müge’nin gizlice içkisine attığı ilaçla kendinden geçer. Ozan’ı bulan dedesi Rahmi Bey ona kötü haberi verir: Müge yalıyı soyup kaçmıştır. Cihan’dan Gülseren’e aşk dersi Tuzağına düştüğü Alev’in yalanını ortaya çıkarmak için her yolu deneyen Cihan, Gülseren’in kendisine inanmaması karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Gülseren’e duygusal bir konuşma yapan Cihan, “Sevmek, teslim olmaktır” sözleriyle adeta bir aşk dersi verir.
Yayınlandı: 28/04/2015
Sahra demiş ki;
Ja siz neler yaziyorsunuz burda Roman gibi. Burda dizileri yorumlamak yerine bos bos konusuyorsunuz. Lütfen yorumlari okudugumuzda biraz hevesle dizi hakkinda yorumlarinizi alalim. Bu ne böyle ask mektubu yazar gibi. Saygilarimla
22.05.2015 - 20:58
0   0

TC Berran demiş ki;
AYISIGI burada biraz müdahelede bulunmak istiyorum.Söyleki MSFIGO 'ya katiliyorum. Yani gecmiste gerekli gördügü herkesi savunmustur.Bu asla gözardi edilemez.Belirttigi gibi son savunmayi hepimiz yaptiydik.Anlamadigim yegane husus;-Seni "ASI" den beri eskiden taniyorum.Sen böyle degildin.. Yani kendi dilinden"car car CADI" :-() Ne ara degistin?? Biz KARADAYI ve DILA Hnmda beraber yorumlasmadikmi?? Ara-sira beni politik yorumlarimdan dolayi uyarirdin.Hatta arada mizah yapar gülerdik cok...Valla bu nedenlede kafam karisti:-() 100% eminim MSFIGO da ayni sekilde düsünüyordur.Hic kimse haddini asmazdi.Nehakaret ve nede alay boyutunda olurdu yorumlar.Hele senden hic duymadim. Ancak yukaridaki cümlene yine sasirdim. Tabiiki LaLemcanda bunu senden istemez.. Ayrica bugün aklima gelen bir husus; Belikde olayi cok uzatiyor ve dramatize ediyoruz.Zira cok iyi biliyorumki LaLemcnin isteyecegi en son seydir bu.Zira gecenlerde kendisininde belirttigi gibi; 1000 kez Alman Hükümeti ve Saglik Bakanligindan en yüksek grad tedavi ediliyor.Belki Gizem onu methetmek istemistir.Yani Almanlarin tabiriyle "Hut ab" bizde "sapka cikartmak" !!!!!!!!!!Hepinize sevgiler*-*
05.05.2015 - 16:20
0   0

Ayisigi demiş ki;
Msfigo bir insan kaza gecirmis diye engelli olmus diye onun her yaptigina göz yummami mi istiyorsun? Ciddi olamazsin herhalde? Sende uzun zamandan beri bu sitedesin nasil ki benimde Laleme karsi cizmeyi aśtigim anlar olmussa onunda oldu. Nasil ki Laleme laf sokusturmussam onunda oldu. Ne o ne ben sütten cikmis ak kaśik degiliz. Zaten öyle biri oldugumu iddia etmedim de. Ama Lalem fazlasiyla uzatiyor,devamli göndermeler,bana melekten tutta sari mimoza demeler falanda filan. Simdi onda öyle bir sorun varsa bana her haddimi bildirmeye kalkmasina göz mü yummaliyim? Sen beni az bucuk tanidin ben susan sineye ceken birimiyim? Degilim, car car cadinin tekiyim-:)
05.05.2015 - 14:10
0   0

TC Berran demiş ki;
Melis soruma cvp alamadim.Benim sana karsi hicbir kindarligim mevcut degil. Gecmiste bir takim farkli yorumlarimiz olmustur bazi konularla ilgili. Ancak burada olanlar kadar ne sen nede ben o boyutlara varilmadi hicbir zaman.Artilar eksi(-)leri götürür. Senin Atatürkcülügün ve Izmirli olman sana karsi negativ düüsnceye sahip olmami engelliyor.Ben hazirim ve seni bekliyorum.Imbatli selamlar ve sevgiyle kal *_*
05.05.2015 - 09:09
0   0

MSFIGO demiş ki;
Birinin yazis tarzindan onun yasinin daha fazla olmasini düsünmek bir nevi paranoyakliksa ozaman bunu düsünen bir kisinin yaptigin ne oluyor? Full paranoyaklimi oluyor acaba? Lalemin herkesi arkasina aldigini sanmak bir nevi paranoyaklik degilmi? Yorumcular kimin ne oldugunu görüyorlar. Ayrica kime bu kötülük yapilsa o kisiye yine arka cikartim. Diyelimki Ayisigina biri gelse ve ayni seyi yapsa bende arka cikardim. Ayisigi yine meseliye tam anliyamadin galiba. Gizemi sevip sevmende mesele degil. Sen halen meselenin kaza gecirmis bir insanla ugrasmanin ne kadar kötü oldugunu anliyamamissin. Bak sana kac kisi ayni seyi yazdi, sen halen anliyamadin. Ayrica sen sana sorulan sorulara bugüne kadar cevap vermedin.
05.05.2015 - 01:05
0   0

Ayisigi demiş ki;
Msfigo benim dizi yorumlarimi okumadigin o kadar belliki-:) Okumus olsaydin kac defa Gülseren karekterini elestirdigime sahit olurdun. Ayni seyi bende sana söylüyorum Gülseren karekterini sevmem yada elestiririp elestirmememin tasasi sana mi kaldi? Bak Msfigo sen kendi sevdigin insanlari kollayip korursun,Melis bile gelip kendi sevdigi yorumcuyu gelip korumus,bende kendi sevdigim yorumcuyu koruy kollarim,su an icinde Gizem bu kisi benim icin. Kendinize hak gördügünüzü baskasinada hak görseniz hic tartisma olmazdi. Hep diyorum ya birbirlerimizden hoslanmadigimiz icin birbirimizin yorumunada tahammulümüz yok! Allah en basta adminlere sonrada okuyup anlamaya calisan site sakinlerine SABIR versin.
04.05.2015 - 17:41
0   0

Ayisigi demiş ki;
LALEM cıik bütün gece uyumamissin gecenin dört bucugunda cevap vermissin. Uykuna yazik olmus-:),benide koruyucu meleklige terfi etmissin. Hadi hadi yine iyiyim. Hatta bana devamli almissin Gizemi arkana diyorsun.. Bende sana diyorum ki sende devamli almissin selini,msfigo,berrani ve semireyi arkana. Ben arada bir fark görmüyorum. Herkesin özgür iradesiyle secimi.
04.05.2015 - 16:53
0   0

Ayisigi demiş ki;
Evet psikologumuz yine karsinda ki insani görmeden,gözünün icine bakamadan teshis koymus,PARANOYA. Tabi bu teshisi bana mi Gizeme mi anlamadim. Tanri gercek hayatta beni,bizleri internet üzerinden insanlara teshis koyan senin gibi insanlardan korusun. Her insanin icinde biraz paranoya yokmudur? Gizeme 21 yasinda degil 30 undasin demekte bir nevi paranoya degil midir? Ya da Gizeme geldiginden beri yok o "cemile" dir diye düsünmekte bir nevi paranoya degil midir? Tabiki bazi özürlüler enfes tablolar yapar,heykeller,el iśleri benzeri sanat eserleriyle ugrasmayi severler. Bazi özürlüler de bambaska bir seyi hobi olarak secerler....Bunlar insanlarin kendi secimidir. Bu senin herzaman yaptigin birsey,karsindakini ezmek icin meslegini kalkan olarak kullanmak ve insanlara internet üzerinden teshisler koymak. Bazen Gülseren fanlari deyip birileriyle dalga gecmek,bazen bir yorumcuyu diślanmasi icin azmettirici olursun. Senin o karanlik yüzünü,tarafini görebildigim ender insanlardan biri oldugum icin kendimle gurur duyuyorum ve kendimi cok seviyorum. Iyiler cabuk unutulur,siz beni kötü hatirlayin. Senin karekterin benim psikolojimden daha bozuk.
04.05.2015 - 10:23
0   0

MSFIGO demiş ki;
Ayisigi mesele seni sevip sevmemem degil. Beni seviyormusun degilmi oda beni pekte ilgilendiren birsey degil ;) Lalem durdugu yerde sana kizmadi. Sana düsmanda degil. Durdugun yerde sen tartisma yarattin. Senin tam tersine ben hoslandigim karakterleri elestirmesini ve sevmesinide bilirim. Tasasi sanami kalmis? Mesele durup dururken bir insanin hastaliyla Alay Edip iyice kiskirtmak. Unutmaki, kaza ve hastalik herzaman herkesin basina gelebilir!
04.05.2015 - 09:58
0   0

TC Berran demiş ki;
SELIN'cim ve LaLemcan benim cabalarimi anlayan satirlariniza cooook tesekkürler.Ayrica bugün yazdigin ANI'nda resmen kissadanhisse gibiydi.O konuda ben hala ÖZÜR bekliyorum ve inaniyorum SELIN'cim IGNORE ile HARIKA bir aksiyon yapacaksin inan bana!!!!!Ikinizide sevgilerimle kucakliyor ve öpüyorum*_*
04.05.2015 - 08:50
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler