logo

Asla Vazgeçmem 12. Bölüm izle

Özet: Nur’u billboardlarda görünce neye uğradığını şaşıran Yiğit, küplere biner. Yiğit’in akıl almaz tepkileri ile billboard olayı büyürken, Elmas’ın tuzağı ise tıkır tıkır işler. Nur, Yiğit’e kendini savunmaya çalışırken oluşan bir yanlış anlama ile aşıkların arasında tansiyon iyice yükselir. Bu arada hafızası yerine gelen İclal, hatırladıklarının acısıyla boğuşmaktadır. Yiğit’in boşanmak istediğini hatırlamak, İclal’in dünyasını başına yıkar. Yiğit ve Nur cephesinde ise Yiğit’in dinmek bilmeyen öfkesi yüzünden sular durulmaz. Elmas, aşıklara son bir darbe daha vurmaya hazırlanırken, Yiğit ve Nur’u büyük bir sürpriz beklemektedir.
Yayınlandı: 30/04/2015
TC Berran demiş ki;
Dizi devam karari almis!!!! BEYAZ YALAN kaldirilmis...
06.05.2015 - 11:46
0   0

sezzy demiş ki;
Iclal, otel odasinda oglunun yaramazliklarina dayanamayip Nur.un teyzesine telefon eder ve Nur.u hemen oraya gondermesini ister, Yigit de o sirada eve geldigi icin Nur.u Yigit.le gonderirler, yolda bencin biter ve mecburen bir otelde konaklarlar, once Nur Yigit.e tavir yapar ama sonra barisirlar ve beraber olurlar. Sabah Iclal Yigit.in Ankara.ya gitmedigini bilmedigi icin cocuguna daha fazla thammul edemez ve Yigit.e eve doneceklerini, onun da Ankara.dan dogru eve gitmesini soyler, Aytul, Nur.un Yigit.le oldugunu ogrenince durumu kizina belli etmez ve durumu hem teyzeye hem de kizina karsi idare eder. Iste Nur o gece hamile kaldi:)) Aytul cok kotu bir karakter, bu kadinjn hangi dizisini izledimse hepsinde de kotu rolde idi, kaybolan yillarda da mafia idi, Yer gok aski biliyorsun zaten bazi insanlara bu rol cuk diye oturuyor. Ona da oyle.
03.05.2015 - 01:49
0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum, Sean Penn.i tip olarak hic begenmiyorum canim:))) Metin daha hos ve yakisikli, aslinda Mathew Maccoughney.den de baska birine daha cok benzetiyorum ama aklima gelmiyor, Metin cok hos, aslinda Iclal ona gore buyuk gibi gosteriyor, yani o Iclal.e asik ya, ama onun Iclal.e asik oldugu zaman Iclal.in gozu Yigit.ten baskasini gormuyormus, Aytul kizina, Yigit diye tutturdun diyor, Aytul.un de canina minnet, kizkardesinin zengin oglunun servetine kizini da kendini de ortak etmek, isi saglamlastirmak icin de zorla kizina cocuk dogurttu, MSFIGO.cum, bence annelik bambaska birsey, yani o bebegi karninda hissettigin anda baslar bu duygu, Iclal ise bencil bir karakter, kocasindan ve kendinden baskasini sevmeyen, dusunmeyen biri.Nur ne zaman hamile kaldi demissin:))) Demek ki o bolumu kacirdin sen, hani bir gun Yigit Ankara.ya gidecekti,Iclal.le annesi ve oglu da birkac gunlugune tatile gitmisti,Yigit de Ankara.dan oraya gececekti, ama Ankara isi suya dusunce Yigit eve geldi, devami var
03.05.2015 - 01:38
0   0

MSFIGO demiş ki;
Ben Aytülün Iclal istedi diye Yigitle evlendirdim demesi yalanmi yoksa dogrumu anliyamadim. Böyle annlerden nefret ediyorum. Hem evlendirmeye zorla hemde kocayi bagla diye cabuk cocuk yaptir. Bir kadin istedigi halde hamile kaldigi zaman depresyonlari girebiliyor, kaldiki Iclal gibi annelige daha hazir olmayan biri haydi haydi depresonyana girer. Su anda yakin cevremde görüyorum. Hatta yillardir bu hastalikla ugrasan anneler görüyorum. Iclale cok acidim. Oyunculugu beni etkiliyor. Nura daha cok üzülmek gerekirken oyunculugu yüzünden bir türlü olmuyor. Elmasinda oyunculugu süper. Bu kadar masum ve cok güzel bir yüze sahip olan bir kizdan insan hic süphelenmez. Aytülün kötü oldugu yüzünden akiyor.
02.05.2015 - 13:54
0   0

MSFIGO demiş ki;
Sezzy ben Metini Sean Penn'in genclik hallerine benzetiyorum. Nurla Yigit ne zaman bu cocugu yaptilar? Bazi bölümleri kacirmisim
01.05.2015 - 13:10
0   0

TC Berran demiş ki;
Bir ilave daha: ICLALIN de essinda saglikli bir ruha sahip olmadigini gördük.Severek evlendigi Yigitten hamile kalmis.Sirf EGO su yüzünden dogurmak istememis ve odalara kapatmis kendini."Ben ANNE olamam " diye dengesiz davranislar da bulunmus.Yani kaza ve hastaligindan dolayi soguk degilmis cocuguna:-() PES tüm bulara ragmen AYTÜL hala kizina kocasini tekrar kazanmasi icin vaadde bulunuyor.Anakiz Ikisids saplantili karakter.Yillarca hic sevmemis ICLAL'i Yigit simdi asik oldu ve Nuru seviyor. Üstelikte evlendi..AYTÜL Fragmanda Nur'a "AHLAKSIZ " diyor gebe kaldigi icin !!!!!!!!!
01.05.2015 - 09:10
0   0

TC Berran demiş ki;
Fragmanda Aytül dehsetli seyler söylüyor Nur'a ...Bu bölümde Iclal e Cadi Annesi yüzünden acidim.Kendininde itiraf ettigi gibi;AYTÜL zorla evlendirmis sirf paragözlu olmasaindan dolayi. Esasind ZENGIN olan ve sifirdan baslaayan YIGIT !!!!! O sadece TEYZE..Galiba birde ortak olmus Holdinge tabii kizini da evlandirinca daha fazla hisse sahibi:: Htta ve hatta ucari ogluna maas baglanmis. Yani acikcasi hepsi hazir yiyiciler ve AYTÜL "Valide Sultan " gibi hareket ediyor Ciftlikte!!! Hatta ex Varo$ Nazan bile:-() zaten davranislarindan görgüsüz biri oldugu meydanda.Ama galiba suyu isindi...Diger tehlikeli tipte ELMAS bu kizdan korkulur.Aytülü bile sollar,Ancak Yigitten ihtar aldi. Haziranda kesin karar verilecekmis FINAL'mi devammi? diye.Hikaye iyi Dizi söyle veya böyle devam ediyorda.BIZANS entrikalrini bile geride birakti ENTRIKA kayniyor dizide.Artik gina geldi.Illaki entrika, mafya veya siddet olacak..Bu Dizide kadinlar iher firsatta dayak atiyorlar. ISCI BAYRAMINIZ KUTLU OLSN
01.05.2015 - 08:57
0   0

sezzy demiş ki;
Nur hamile, Elmas.la Aytul.un planlari bu defa herhalde bebegi nasil dusurtecekleri ile ilgili olacak. Ikisi de seytanin ta kendisi, ama Elmas, Aytul.den de seytan. Nur.da hosuma gitmeyen bir sey var, surekli ust koridorda veya kapi onunde aptalca oyalanarak, hatta herseyi belli edercesine Yigit.i veya Iclal.i gozeltliyor. Onlarla karsilasinca ise sadece donuk donuk bakiyor, tek kelime etmiyor. Elmas bu defa da pacayi kurtardi ama Yigit de onun gercekten ne mal oldugunu anladi. Yigit.in yegeni Metin.i gercekten cok begeniyorum, hem yakisikli hem de temiz yuzlu. Birine benzetiyorum ama aklima gelmiyor. Galiba Mathew Macconaughew. Soyadini dogru yazdigimdan emin degilim:)))
01.05.2015 - 02:31
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler