logo

Kara Ekmek 15. Bölüm izle

Özet: Ömer ve Canan'ın eve gelişiyle yalıda sert rüzgârlar esmeye başlar. Bir taraftan Semra'nın intikam isteği, diğer taraftan Ömer'in hamleleri yalıdaki herkesi karşı karşıya getirecektir. Hale para, Semra intikam derdine düşerken, Asiye, Canan yüzünden kıskançlık krizine girer. Mine ve Ali'nin evlilik kararları suya düşmek üzeredir. Mine için bitmiş olan aşkı diriltmek için Ali sıra dışı yollar deneyecektir. Çetin ve Asiye arasındaki bütün kartlar açılır. Asiye, Çetin ile ilgili kesin kararını vermek üzeredir. Çetin'i büyük bir sürpriz beklemektedir.
Yayınlandı: 01/05/2015
SerAp74 demiş ki;
Suuuupeer heyecanli hersey var bu dizide❤️
03.05.2015 - 20:22
0   0

sezzy demiş ki;
Asiye nihayet Cetin.i sevdigini itiraf etti, Mine.nin de Ali.yle barismasina sevindim, Ali iyi cocuk, zamanla o asabi, kiskanc halleri duzelecektir. Yalniz bana sacma gelen bir sey var, kac ay oldu, Asiye hamile oldugu halde hala, daracik jeanler, pantolonlar, etekler giyiyor ve karni dumduz, sonra birdenbire sisirecekler, bu durumu gercege uygun bir sekilde yapsalar cok iyi olacak, yani biraz karni ciksin, sonra da yavas yavas buyutsunler. Omer.le sevgilisi durust degiller, o nedenle hala ona isinamadim. Buyukanne ise tam bir seytan cikti, baska ev tutmalar, gazete kupurlerini keserek mektuplar gondermek, sanki bu isten buyuk bir keyif aliyor, onun icin oyun olmus gibi. Hale.nin, Selen.le tekrar dusman olmasi cok kotu, insallah isten cikan hemsireyi bulup, ona para verenin tipinitarif ettirirmde durum ortaya cikar.
02.05.2015 - 13:20
0   0

ismail demiş ki;
en güzel ve komik bölümlerden biriydi.çetinin mimikleri süper ve doğal. bu dizi hakettiği yerde değil nedense. diğer diziler çok sıkıyor aynı sapları ve seneryoyu döndürüyorlar. bu dizinin kurgusu değişik ve süprizlere açık.böyle genç yeteneklerin de önü açılmalı
02.05.2015 - 04:06
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler