logo

Karagül 82. Bölüm 720p izle

Özet: Kenan, Kendal için hazırladığı intikam planını ince ince işlerken, kazadan sonra ilk defa yüzleşirler. Kendal artık Kenan’ın kendisi için hazırladığı cehennemin ortasında kaldığını anlar. Kendal’ın yokluğu artık Şamverdi ailesini iyiyen iyiye etkilemeye başlar. Özlem’i kabul etmeyen Kadriye ana ne kadar dirense de fabrika ödemler yapılmadığı için dayanamaz ve kapanır. Oğuz’un Narin için harekete geçeceğini öğrenen Deniz, ortalıkta tam anlamıyla bir kasırga gibi eser. Önce Narin’e sonra Baran’a içindeki he rşeyi kusar. Bu durumdan haberi olmayan Baran delirir. Konağın ortasında annesine söylemediğini bırakmazken Ebru’da payını alır. Artık yaşadıklarına dayanamayan Narin, büyük bir isyanın eşiğindedir. Tüm bu olayların tam ortasında kalan Ebru, her şeyi düzeltmek için çabalasa da her şey gittikçe iyileşeceğine sarpa sarmaya başlar ve Baran’ın okları Ebru’ya döner. Bu duruma sessiz kalmayan Ada ve Maya, annelerinin arkasında durur. Bu da kardeşler arasındaki yeni bir fırtınanın habercisidir.
Yayınlandı: 01/01/2018
Semire demiş ki;
ANnecik! Başın sağ olsun ve sevgiler. SEZZY-cim! Kocamaaaannnn öpüldün. Nasılsın? Tüm güzellikler senin olsun, caaannnııımmmm!
07.05.2015 - 17:12
0   0

anne demiş ki;
Allah razi olsun senden Gül sagol k.i.b. a.e.o.
07.05.2015 - 09:31
0   0

Ayisigi demiş ki;
ANNE bende sana basin sagolsun diyorum ve Allah geride kalanlara sabir versin dileklerimle sana ve ailene mutlu,saglikli ve huzurlu günler dilerim.
04.05.2015 - 17:57
0   0

sezzy demiş ki;
Deniz de Baran da cok saygisiz ve kustahlar. Istemedikleri birsey oldu mu yasina, basina, kim olduguna bakmadan hemen edepsizlesiyorlar, Deniz Narin.e agzina geleni soyledi, zorla parmagindaki yuzugu almak istedi, Baran gidip Oguzun camlarini yerle bir etti, anasina da, Ebru.ya da demedigi edepsizlik kalmadi. Kadriye Anayi goren de bir tek o Dogrucu Davut sanir. Kendal.in o kadar kotuluklerine ragmen onu melek gibi gosterip, Ozlem.i de, Narin.i de, Ebru.yu da anlamadan, konusturmadan infaz ediyor, simdi Ozlem ne yaparsa mustahaktir. Kenan da Kendal.in simdiye kadar yaptiklarini insallah fitil fitil burnundan getirir.
02.05.2015 - 20:33
0   0

melis demiş ki;
ANNE,sana Guzzel koylude not biraktim.canli TV ile ilgili!
01.05.2015 - 23:00
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler