logo

Paramparça 23. Bölüm 720p izle

Özet: Gülseren ve Hazal, içinde bulundukları taksinin düştüğü inşaat çukurunda ölüm ve yaşam arasında gidip gelirken, yalıdaki gündem bambaşkadır. Dilara, Hazal’ın okulda yaptıklarının üzerine bir de Rahmi Bey’in, at çiftliğini yakanın Hazal olduğunu söylemesiyle öfkeden deliye döner. Hazal’ı yalıdan göndermek konusunda artık hiçbir tereddütü kalmayan Dilara tam bu sırada kazayı öğrenir.
Yayınlandı: 04/05/2015
MSFIGO demiş ki;
Siteler galiba karistiriliyor : "sana hastayim, onu alma beni al yorumlarini" hic bir zaman burda okumadim. Tam tersine cogu yorumcu cok güzel ve cok bilincli yorumlar yapiyorlar. Ayrica kendine güvenen insan kendi kendini övmez, baskalari över :)
11.05.2015 - 18:55
0   0

TC Berran demiş ki;
Tesekkürler AYISIGI sagol .Aman simsekleri üzerimize cekmeyelim.Ayrica ELESTIRI ve KISISEL SALDIRI kiyaslamasindan birsey anlamadim.BEn kimseyi kiskirtmadim.Onlarin yillarca sikayet maillerine karsilik benim telefonlarim hatta msjlarim HIMALAYA kadar farkli:-))) ve bana ne alakaysa TEAMWORK u ögretiyor;-)) Son zamanlarda yazdigin Hikaye,KISSADAN HISSE ve ANEKDOTLAR Bayagi güzel.Yüregine saglik ve devam et.Bende senin kalemini fevri yazmassan begeniyorum;-))Evet haklisin cok pismanim .MELINDA nin fikriydi.Hepimizi o tesvik etti maillesmeyi.Hatta telefonlasmayida!!!Ama güzel insanlarlada tanistik.Kim olduklarini tahmin edersin :-)))
11.05.2015 - 18:20
0   0

MSFIGO demiş ki;
Ayisigi, sen artik karar ver Selini Lalemi seviyormusun. Cünkü yazdiklarinda bayagi bir celiski görüyorum ;) Bir bana kiziyorsun, mükembelsin diye, bir yandan Berranin mükembel oldugunu söylemeye calisiyorsun. Lalemin yada Selinin nasil tür insanlari sevdigini anlatirmisin bir zahmet? Ha kalemin o kadar kuvvetliyse, canim, ozaman kalemini kullan. Özcan ve Cagatay yorumlari yapilmiyor. Burdaki cogu yorumcular cok güzel yorumlar yapiyor. Bakalim ne romanlar yaziyorsun :) Sen bana nasil davraniliyorsa sizede ayni sekilde davraniyorum.
11.05.2015 - 16:34
0   0

Semire demiş ki;
Ayişığı! Merak ettiyim, kendime bile söyleyemediyim bir şey var: "YAHU SANA NEDEN KIZAMIYORUM BEN" sayfaya her girdiyimde mutlak attığın bir taşla karşılaşıyorum ve en önemlisi, o taş beni güldürüyor.:)))))) Her kese mutlaka bir şey söylemek zorundamısın sen?:))
11.05.2015 - 14:54
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ben BERRANI da KENDIMIDE kalemi kuvvetli olanlar olarak görüyorum. Bu sitede genelde söyle yorum yapilir Cagatayyyy sana hastayim,Özcannnn onu alma beni allll. Ama her ikimizde cok cok daha donalimli ve iyi yorum yaptigimizi saniyorum. Hele Berran mükemmel biri olmasaydi Selin/Lalem tarafindan bu kadar sevilmezdi... MELIS sen bu diziyi biraktiginda bende erkek olucagim-:)
11.05.2015 - 13:50
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ahh BERRAN bu sitede birisiyle site disinda dostluk kurmak istiyorsan mail,telefon gibi 16 kere düsün diyorum. Cünkü gün gelir güvenip anlattigin birsey bir gün burada paylasilanabilinir. Hele hele iś hayatindan bahsetmissen günün birinde seni iś hayatinda ayak uyduramiyorsun diye suclanabilirsin! Sanal dostluklar sabun köpügü gibidir....
11.05.2015 - 13:44
0   0

Semire demiş ki;
Melis hanım! Teşekkür ederim. Sizler sağ olun
11.05.2015 - 13:22
0   0

melis demiş ki;
herkese günaydin,bilndigi gibi ben yorum yazmiyorum.ama arada okuyorum cünkü diziyide atliyarak bakiyorum malüm bazi asiri siddet ve abartilari sacma buluyorum yakindaa devam ederse bu sacmaliklar birakabilirm coook mantiksizliklar var.sadece SEMIRE kardesim basiniz sagolsun allah sizlere ömür versin .ölüm acidir ama genc ölümü tabiiki daha acidir .sizlere sabir diliyorum.iyi seyirler...
11.05.2015 - 13:04
0   0

MSFIGO demiş ki;
YORUMLARIMI SEN SILDIN DEDIMMI? Bunu yazdimsa ispat etmeni istiyorum. Ayrica simdi o kadar sinir oldugun aysigina yazip beni kiskirtmayami basliyorsun? Hergün beni gece gündüz aradigin, o yorumcuya bu yorumcuya kizdigin icin, beni ve baska bir yorumcuyu onlara karsi kiskirtmaya calisigini hatirlatirim sana. Kiskirtmanlarina kulak asmadigima basladiktan sonra sen bana ve baska bir yorumcuya (ismini yazmiyorum, cünkü sen onun kim oldugunu biliyorsun ve sirf seni ikaz ettigi icin yorumlarini sildirttigini biliyorum) düsman kesilmeye basladin. Istedigin gibi istedigin danismana danisirsin. Belki sana yardimci olurlar.
10.05.2015 - 21:12
0   0

Ayisigi demiş ki;
TC BERAN ben herseyin farkindayim. O cok degisti,benim eskiden tanidigim kisi degil artik. Zaten ondan papaz olduk,hayeli karekter Dilarayi ölümüne savunmasi. Polemikler tabiki bazen mobbing derecesinde. Evet su an hedefte sen ve ben variz. Sen yine sanslisin digerlerini arkasina almamis.Bunu Selinin baslattigi beni diślama kampanyasinda da söyledim,sadece ben degil,kac site sakini degindi bu mobbing konusuna.Ben okyanus ötesi vatandas benle ugrastiginda kac avukata danistim,hem oturdugum ülkede hem Türkiyeden mail yoluyla. Cok zor sanal mobbingi,bu sitede olanlari ispatlamak ve durdurmak. Sana simdi sadece o üstüne geliyor ama bana kac kisiydiler,bazen insan bogulacak gibi oluyor. Teker teker gelin be kardesim. Farkindaysan ben bir yorumcunun yazdigi bir cümleye katilmazsam en son (annenin hizmetci) durumu hemen o yorumcunun avukatligina soyunuyor,haddimi bildiriyor. Bir taraftan o,diger taraftan digeri. Sen yinede daniś ama bir iśe yariyacagini sanmiyorum. Evet PK fragmanina baktim,heyecanliydi. Zaferin köstebegin Poyraz sanmasi ve merak ettigim Poyraz Aysegüle itiraf edicek mi ne amacla babanin yanina girdigini? Ben simdi seref meselesine bakicagim,oda galiba haftaya final. Tüh tamda Yigitci olmustum-:))
10.05.2015 - 21:07
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler