logo

Kara Para Aşk 45. Bölüm 720p izle

Özet: Ömer yanan kulübenin önünde Elif'i konuşturmayı başaramaz. Elif hiç bir şekilde ona cevap vermemektedir. Şokta olduğunu düşünür delirmiş gibi kulübeye girmeye ve Hüseyin'i kurtarmaya çalışır. Arda son anda yanan kulübeden Ömer'i dışarı çıkaracaktır. Kulübe yanıp kül olmuştur. Ömer perişandır. İçinde Hüseyin'in olup olmadığını bilen tek kişi Elif'tir ve o da olay anına dair hiç bir şey hatırlamamaktadır. Elif emniyette daha büyük bir şoka gireceğini düşünen Ömer onu alıp evlerine götürür. Amacı sakince Elif'e her şeyi hatırlatmaktır. İlacın etkisinde olan Elif çok istese de tek bir şey bile hatırlayamaz. Elif'in Hüseyin'e zarar vermeyeceğine emin olan Ömer, Elif'in hapse girmesini istememektedir. Elif'i kaçırmaya karar verir. Ömer Elif'i yurt dışına kaçırmayı başarabilecek midir? Bütün bunlar olurken Nedret'in göründüğü gibi bir kadın olmadığını düşünen İpek, Tolga'yla birlikte onun geçmişini araştırmaya başlar. Nedret'in hayatında dair önemli bir sırra ulaşır. Nedret'in herkesten gizledi büyük sırrı nedir?
Yayınlandı: 06/05/2015
Ceren demiş ki;
Ufff ya Metine inanmisdim. Gercekten Ömere yardim edecek ve babasini hapise atacak diye bir umudum vardi. Ama onun tek derdi güclu olmak. Metinin iyi yönünü görmek istedim. Kötü ve katil oldugu haldi yinede sevdim. Ama aslinda o da babasindan farkli biri degil. Kim bilir kac can aldi. Gercekten yazik ........
13.05.2015 - 00:15
0   0

Serap74 demiş ki;
Saygin sosyal super oynuyor hatta ömrden bin kat daha bide niluferi oynayan adini bilmiyorum super ama elifle ömerin aski basit yansitsmiyolar bize
08.05.2015 - 08:45
0   0

ayça demiş ki;
çok sıkıcı bi bölümdü,fatihin derdi daha büyükmüş,adam babası gibi olmaya karar vermiş..5 bölüm sonra bitiyor,gitti caanımm bacak..bence biraz saçmaladılar.
07.05.2015 - 02:10
0   0

Ayisigi demiş ki;
Dizide tabiki Ömer ve Elifi seviyorum. Ama 45 bölümdür cok yordular izliyecilerinden biri olan beni. Cünkü olanlar hep ayni,Ömer Elifi aralarinda ki sevdaya inandirmaya calisiyor,Elif sinirleniyor,sakinlesiyor.. Sonra Elif Ömeri sevdalarina ikna etmeye calisiyor,ayriliyor,tekrar barisiyorlar. Ama bu bölüm beni ters köśe yapmadi. Tahmin etmistim Hüseyinin ölmedigini,sapa saglam yasiyor,sadece bir ayak eksik.Hüseyinin suratini estetikle degistirecekler herhalde. O zaman diziye Hüseyini oynayan yeni bir oyuncu gelebilir. Metinin gözü iyice yükseklerde,hirsi git gide büyüyor. Kötülükte Tayyari gecicek. Pisi pisine Hüseyinin yerine masum bir adami öldürdü Metin,adamin geride gözü yasli karisi,anasi,cocuklari kalmistir. Nedret halada beni sasirtmadi. Kadin geldiginden beri cogumuzun gözü tutmadi. Icimden hep Tayyarla bir baglantisi var bu Nedretin diye düsünmüstüm ve abisi Ahmet Denizere bir kini,kuyruk acisi var demistim. Demek ki Tayyar Ahmet Denizeri elmaslar icin öldürtme emri vermemis,emir büyük patron Nedretten gelmis. Kadin abisini öldürtme emri vermis resmen,birde abisinin kizlarina bir yilan gibi yaklasti,arqlarina sokuldu.Acaba Nedret gencliginde bir hata yapip hamile kalmis olamaz mi,cocugunuda Ahmet Denizer cocuk esirgemeye vermis olabilir ve Nedreti bir baska adamla evlilige zorlamis olanilir. Cocuk esirgemeye verilen o cocuk Nederetin devamli yaninda tasidigi Filiz olabilir. Mantiksiz buldugum bir sahnede Fatih otele karisina giderken resepsiyona benin iznim olmadan yemek verilmeyecek dedi? Nilüferi icin neden böyle bir yasak getirsin ki? Yoksa Hüseyini de ayni otelde mi sakliyor? Yok canim daha neler-:) Saygin Soysalin oyunculugu muhtesem,bizlere Metini sevdirdi. Ama Metin/Fatih finalde elini kolunu sallayarak gezmemeli,cünkü cani gibi kac insanin canini aldi. Bu bölümde Pelin beni hayel kirikligina ugratti,pöh pöh ne meslek aśkiymis öyle.
07.05.2015 - 01:25
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler