logo

Paramparça 24. Bölüm 720p izle

Özet: Gittikleri restoranda Gülseren’in hakarete uğramasıyla çılgına dönen Cansu ortalığı birbirine katar. Üzerine bir de, Cihan ve Gülseren’in ‘yasak aşk’ haberi eklenir. Olanlara daha fazla dayanamayan Gülseren, Cihan ve Cansu’nun tüm engelleme çabalarına rağmen evi terk eder.
Yayınlandı: 11/05/2015
TC Berran demiş ki;
İnsan - İnsan biraz çocuk olmalı, bir balon gördüğünde istiyorum diye tutturup ağlayabilmeli. İnsanin bir annesi olmalı eteğini çekiştirebileceği... İnsan yolda yürürken biraz da etrafına bakmalı değişik hayatları görmek için. İnsan gecenin bir vakti yatağından fırlayıp seni seviyorum diye bağırmalı. İnsan sabah uyandığında yatağının başucunda bir gül ile bir not bulmalı: "Uyandırmaya kıyamadım..." İnsan heyecan duymalı yeni günün getirdiği ışıklar için. İnsan sinirlenmeli, kavga etmeli inandığı değerler için. İnsan arada aşık olmalı sonunda acı olduğunu bilerek... İnsan bazen de sarhoş olmalı, bir türkü tutturup sokakları arşınlamalı. İnsan anlamsızca beklemeli telefonun çalmasını belki arayan odur diye... İnsan efkarlanmalı tabi biraz da; belki hiç olmayacak şeylere sırf efkar olsun diye... İnsan ara ara kocaman olmalı dünyalar kadar; herkesi kucaklamalı. İnsan bazen kendi olmalı bazen herkesten bir parça... İnsan bazen de aptal olmalı inanmak istediği şeylere inanmalı. İnsan gerçek olmalı rüya görebilmek için. İnsan ölmeli zamanı gelince; ama zamanı gelince...
18.05.2015 - 09:34
0   0

beyza demiş ki;
Selam hanimlar, sadece burada olan karışıklıklara aciklık getirmek için yazmıyacağım dediğim halde tekrar yaziyorum, tartismak icin degil. Onun lcln yazdiklarimla ilgili sorulari cevaplamiyacagim ve bunun icin pesinen affinizi dilerim. Ben bu sitenin bir cok sayfasini yakindan takip eden biriyim. Yorumlarinizi devamli okuyorum ama yorum yazmiyorum , cünki yorum yazma konusunda pek iyi degilim. Sayfanizi bütün olumsuzuklara ve bütün tartismalara ragmen cok renkli buldugum icin kötü yorum yazmama ragmen acaba baska yazilarla ve de yorum yazmayi deneyerek bende katilayim mi derken yagmur isimli bu dizi sayfasina hemen hic yorum yapmamis bir kisinin saygi sinirlarini asan bir üslupla yorumculari elestirdigini okudum ve ilk yorumumu yazdim. Ayni gün, devamli selin hanima göndermeler yapan ve bu sefer konuyu tamamen yanlis yansitarak onu elestiren ayisigi hanima da düsündüklerimi belirttim. Yagmur, Hira ve Levane isimli yorumculara LaLem hanim hakkettikleri cevabi verdikten sonra onun yazdiklarina destek olsun diye yorum disi bir yazi koymak istedim ve 13.05.2015 - 23:13 tarihinde cok begendigim selin hanimin anne sevgisiyle ilgili bir yazisini kopyalayip buraya yapistirdim. Buna Ayisigi Hanim hemen tepki gösterdi, ki durmadan birilerinden birseyier kopyalayip bu sayfaya yapistiran bu hanimi anlamis degilim.- LaLem Hanim kendi nikini kullanarak ama ben cevap yaziyormusum gibi bu tepkiye karsilik verdi. Bende 15.05.2015 - 11:11 tarihinde bu konuda ne düsündügümü yazdim. Bu yazdigim digim son yaziydi. 15.05.2015 - 21:58 tarihli benim nikimle yazilan yazi bana ait degil. Umarim konuya yeterli acikligi getirmisimdir. Su anda yazmama kararim kesindir. Herkese saygilar ve iyi yorumlar.
17.05.2015 - 17:32
0   0

TC Berran demiş ki;
Bencede tüm olanlarin faturasini AYISIGINA cikartip onu sevinc cigliklari atarak LINC edilmesine gerek yok.Bunu SELIN'cim ve LaLemcanda istemezler zaten.Kendi gecmiste benide hedef tahtasina almisti.Nedenini hala bulamadim.Onunla en son DILA hnmda beraber yazistik.Derkan ne zaman ne ara olduysa bana karsi sade öfke besledi.Hatta bir ara"hic sevmedigini ! yazdi.Bena hala aramizda ne gactigini ve öfkesinin nedenini bulamadim.Ayrica benim tanidigimda böyle herkese sürekli kontra yapan biriside degildi.Neyse cok derinlere gitmeyeyim.Son olaylar niklerin calinmasi, SELIN'in yazisinin bu sayfaya kopyalanmasi bana tüm bunlarin tamamen baska birisinin mimarliginda oldugunu gösteriyor.O yüzden iyice emin olmadan baskalarini suclamayi birakin.Sayfaya nazar degdi diyecegim ama gecmistede cok kez olmustu.DigerSITE yorum sayfasina neden) ne maksatla bizim yorumlar kopyalaniyor?? Onuda anlamis degilim.Dün sabah erken saatlerde yazdigim yorumlar tam 16 saat sonra i.Insallah bugün erken cikar.Slm
16.05.2015 - 08:55
0   0

Semire demiş ki;
Ayişığı! Suçlanan kişi de sen değilsin, üzerine alınma . Ben burada kimsenin ismini yazmadım. Çünki diğer sitede bunu yapanın kim olduğundan kesin emin değilim. Emin olsam direk adını yazardım. Buna göre de kimseyi haksız olarak suçlayamam. Önemli olan yorumların kopyalanması da değil. Bunu hiç aldırmazdım. Ama diger sitede arkadaşlarımla alay etmek, onlar hakkındakişilikleriyle alakalı aşağılayıcı sözler yazmak. Bunu asla hoş gırmem. Bunu kim yapıyorsa, onu kınıyorum. Hakkında aşağılayıcı sözler yazılan çok sevdiyim arkadaşlarımınsa sonuna kadar arkasındayım. Senin hakkında da bunu yapan olursa, ona karşı da tutumum bu olurdu. Saygılarımla
16.05.2015 - 07:46
0   0

Ayisigi demiş ki;
Adminler lütfen bu olanlarin faturasi bana cikariliyor,suclaniyorum,CEVAP hakkimi elimden bu sefer alma.Lalem nikiyle 15.05.2015 - 00:43 ve lalem nikiyle 15.05.2015 - 01:33 yorumlari tabiki ben yazmadim. Cok istenirse adminler ispat edebilirler. Lalemin yazdigina da hic bir zaman inanmadim. Bunlari kimin yaptigi,yaptiklari hakkinda yüzde doksandokuz tahminim tabiki var. Beni neyle sucluyorsunuz,amaciniz ne sizin? Ben beyza olup selinin bir yazisini hd sayfasina kopyalayacagim,sonrada ayisigi olarak kendime(beyzaya) soracagim selinin yazisini hd kopyalamana bir anlam veremedim diye. Sonra bir kac gün sonra lalem niki olup beyza adina kendime ayisigina haddimi bildirecegim. MANTIK bunun neresinde? Zaten sizler tarafindan hic bir zaman sevilmedim bu ucuz ayak oyunlarini yapan kisi kisiler benden iyice NEFRET edilmesini istiyir,istiyorlar. AMAC SADECE BU.Ama yikilmadim ayaktayim tek bir farkla ASLA beni suclayan zihinlere selam vermiyecegim ve kaileye almiyacagim o kisileri. Ben haftalar önce adminlere mail atmistim siteyede yazmistim bazi dizi yorumlarimiz baska sitelerde kopyalaniyor diye. Ben mesela ś harfi yazarim onlarda ayni sekilde degistirlmeden kopyalanmis. Arada tek fark ben bu sitede paramparca biter bitmez kendime 100 yüz ait olan yorumumu yaparim, kopyalanan yorumum bir kac gün sonra o sitelerde yerini alir.
16.05.2015 - 00:18
0   0

Semire demiş ki;
Saygıdeğer adminler! Biz de son vermek istiyoruz, Ama nerdeyse tüm dizi sitelerinde burdaki kişilerin aşağılandığını görmek, siz de taktir edersiniz ki, hoş değil. Bu yüzden de buna son diyoruz.
16.05.2015 - 00:13
0   0

MSFIGO demiş ki;
Adminler, ozaman o sikayet edilen yorumlara bir göz atin. Kisisel saldiri varmi, hakaret varmi? Sirf yorumlari kendi üzerlerine cekiyorlar diye bu kadar zahmet verilen yorumlar silinirmi? O sikayet eden kisilerin yorumlarina birde bakin. Kimin ne yaptigi ortada degilmi? Sizinde yorulmanizi anliyoruz.
16.05.2015 - 00:11
0   0

MSFIGO demiş ki;
Adminlerinde isleri zor. Adamlar ne yapsinlar artik? Her yorumlari üzerine ceken kisiler sikayet edip yorumlari sildirtiyorlar. Adminlerde zor durumda kaliyorlar.

Admin Notu: Aynen öyle hiçbir üyeyle özel bağlantımız yok herkes eşit ancak çok şikayer geliyor artık bir son verseniz iyi olacak
16.05.2015 - 00:04
0   0

Semire demiş ki;
Ben anlıyorum. Adminler uyğun bulmadıkları yorumları yayınlamıyorlar, ama ben yinede bir daha kendimi anlatmak istiyorm. Ben birine bir şey yazmak istersem, bunu direk yaparım, hiç kimsenin arkasından iç çevirmem ve yahut bunu dolayı yolla yapmam. Hep açık kartlarla oynarım. Yaptığım her ne varsa, bunun nedenini bana soran her kese açık bir şekilde bu nedeni anlatırım. Hiç kimseye saygısızlık etmem. Beni oyuna getirmeye çalışanların oyununa gelelerek, onlara fevri biş şeyler yazıp, gerginlik ortamı yaratmam. Bimem anlata bildimmi?
15.05.2015 - 23:34
0   0

Semire demiş ki;
Arkadaşlar! Paralel sayfaya bir duyuru bırakmışım, okuyun lütfen.
15.05.2015 - 23:01
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler