logo

Kara Para Aşk 46. Bölüm izle

Özet: Ömer, teslim olan Elif'i bir saniye bile yalnız bırakmaz ve acıyla parmaklıklar arkasına gönderir. İki sevgili kendilerini bekleyen zorlu sürecin farkındadır. Ömer'i dışarıda Elif'i de içerde kötü günler beklemektedir. Elif ve Ömer'in birbirlerine duydukları sonsuz aşk bütün engelleri aşmalarına yetecek gücü onlara verecek midir? Ömer büyük bir komplo içinde olduklarına emindir. Hiç bir şekilde Elif'in Hüseyin'i öldürdüğüne inanmaz. Araştırmaya başlar. Metin'e ulaşmaya çalışır. Metin ise Ömer'in karşısına çıkmak niyetinde değildir. Nilüfer'den yardım isteyen Ömer Metin'i otele çağırtır. Nilüfer'in otele gelmeden önce Metin hakkında öğrendikleri onu çılgına çevirmiştir. Ömer'in tek çaresi kalmıştır Tayyar Dündar'ın evine gizlice girip Metin'i çıkarmak. Ömer Tayyar'ın evine girdiğinde olaylar beklemediği şekilde gelişir. Metin bu kez gerçekten safını seçmek zorundadır. Metin Ömer'i mi yoksa Tayyar'ı mı seçecektir. Ömer'i bekleyen büyük tehlike nedir? Bütün bunlar olurken Tayyar Elif'in teslim olmasıyla birlikte rahatlamıştır. Planı tıkır tıkır işlemektedir. Sırada Elif'in Hüseyin'i öldürdüğünü kabul etmesi ve büyük bir buhran yaşayarak intihar etmesi vardır. Tayyar amacına ulaşmak için bütün imkanlarını kullanacaktır. Elif zorlu hapishane koşullarında bir başına ve kötü durumdadır. Tayyar Elif'i bir kez daha oyuna getirmeyi başaracak mıdır?
Yayınlandı: 13/05/2015
gizemli demiş ki;
slm arkadaslar kara para ask baktim 50bolume harika gercekten daim derim ya gercek er yada gec ortaya cikar helal olsun omere ardaya peline huseyin demiri mahkemeye getirdi ya bunu gercekten herkes yapamaz tm dizide huseyin omerin abisi amma helal olsun yani elif kurtuldu ve cezasini bulur huseyin artik ben karadayi asla unutmam cunku super finaldi yani bekledimden iyi oldu suclular ceza evine bazilarida oldu yani kisaca isterimki mutluluk icinde bitsin diziler kara ekmek sezona ariliyor amma umarim semra hanimdan cetin bebegi alir yani asiye ve cetin mutlu sezonaayrilsinlar ve minede umarim taylanla olur cunku uvey annesi cok fena kadin ali ali diyor baska bir sey demiyor neyse yorum valla simdilik cok farkli oldu amma mutlu bitten dizileri cok seviyorum napam
20.06.2015 - 00:27
0   0

Ayisigi demiş ki;
Bir diziyi senarist/senaristler nasil katledere izliyecilerin cevabi: Kara para ask 3 .bölüm reytingi totalde ve AB grubunda ikinci sirada muhtesem yüz yilin ardinda. 46. Bölümde totalde dizi 21. sirasinda AB de ise 12 sirada.
14.05.2015 - 12:57
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler