logo

Kara Para Aşk 46. Bölüm 720p izle

Özet: Ömer, teslim olan Elif'i bir saniye bile yalnız bırakmaz ve acıyla parmaklıklar arkasına gönderir. İki sevgili kendilerini bekleyen zorlu sürecin farkındadır. Ömer'i dışarıda Elif'i de içerde kötü günler beklemektedir. Elif ve Ömer'in birbirlerine duydukları sonsuz aşk bütün engelleri aşmalarına yetecek gücü onlara verecek midir? Ömer büyük bir komplo içinde olduklarına emindir. Hiç bir şekilde Elif'in Hüseyin'i öldürdüğüne inanmaz. Araştırmaya başlar. Metin'e ulaşmaya çalışır. Metin ise Ömer'in karşısına çıkmak niyetinde değildir. Nilüfer'den yardım isteyen Ömer Metin'i otele çağırtır. Nilüfer'in otele gelmeden önce Metin hakkında öğrendikleri onu çılgına çevirmiştir. Ömer'in tek çaresi kalmıştır Tayyar Dündar'ın evine gizlice girip Metin'i çıkarmak. Ömer Tayyar'ın evine girdiğinde olaylar beklemediği şekilde gelişir. Metin bu kez gerçekten safını seçmek zorundadır. Metin Ömer'i mi yoksa Tayyar'ı mı seçecektir. Ömer'i bekleyen büyük tehlike nedir? Bütün bunlar olurken Tayyar Elif'in teslim olmasıyla birlikte rahatlamıştır. Planı tıkır tıkır işlemektedir. Sırada Elif'in Hüseyin'i öldürdüğünü kabul etmesi ve büyük bir buhran yaşayarak intihar etmesi vardır. Tayyar amacına ulaşmak için bütün imkanlarını kullanacaktır. Elif zorlu hapishane koşullarında bir başına ve kötü durumdadır. Tayyar Elif'i bir kez daha oyuna getirmeyi başaracak mıdır?
Yayınlandı: 13/05/2015
Ayisigi demiş ki;
Ben birde birseyi merak ettim havalar isindi artik,odun,kömüre ihtiyac yok. Peki Fatma neden hala Ömerlerde kaliyor? Bir yapisti cikmaz oldu. Hem simdi kizinin katilinin kaldigi evin oglu oldugunu ögrendi,ben Elvan anayi cok sevsemde böyle bir gercek varken o evde kalmaya devam etmezdim.
14.05.2015 - 15:56
0   0

Ayisigi demiş ki;
Kilkuyruk Levent kendi vicdanini rahatlatmak icin Baharin karanlik yüzünü Elife anlatti. Hatta tam halayi da anlatacakti ama senarist bir Ömer engeli koydu-:) Tuba nin Bahari ögrendiginde ki oyunculugunu biraz zayif buldum. Basina bunca seylerin geldigi,hapishane duvarlarinda ögrendigi bu gercege daha baska tepki vermesini isterdim. Valla Elifin yasadiklarinin yarisini yasasaydim etrafima öyle kalin duvarlar örerdim ki. Elif ise adeta kanatlari eksik bir melek,icinde ki saf ruhu ne olursa olsun hep var oluyor. Yüzük sahnesinde de Ömer Elifim bu yüzügü parmaginda görmek istiyorum dediginde o yüzügün ya Elif ya da Ömer tarafindan kizimizin parmagina girmesini tercih ederdim. Simdi bebek Fatih yolda,zaten cogumuz Fatihi cok sevdik (Sayginin oyunculugunu cok sevdim),artik Metin i iyice affeder ve bagrimiza basariz-:) Bizim akilli polislerimiz Arda,Pelin ve Ömer olaylara kisisel olarak fazla daldiklari icin ellerinde ki ip uclarini göremiyorlar. Nedret halayi Tayyarin yaninda gördü,usb yi kimin aldigini biliyorlar,birlestirin hadi artik ama. Tayyar sadece herseyi ince ayrintisina kadar düsünüyor ve herzaman ama herzaman dört ayak üstüne düsüyor. Biz bu filmi daha önce görmüstük hissine kapiliyorum devamli Tayyari izlerken,simdi psilolog da onun adami cikti. Ayy cok KABAK tadi verdiniz senarist hatunlar. Zaten psikologu ilk gördügüm sahnede gözlerinden korku filmi gibi okuyabildim "ben Tayyarin oyuncaklarindan biriyim" diye bagiriyordu. En sacma buldugum sahne akilli komiserimiz Fatihin odasina giriyor,kapisini acik birakip Tayyarinda o evde yasadigini akil edememesi. Ilk defa Tayyar bu bölümde Ömere karsi maskesiz gercek yüzünü gösterdi. Simdiye kadar ben yapmadim diyerek her türlü suclamayi kabul etmedi.Ben Asli dan biz izliyecilere bir ters köśe yapmasini istiyorum. Iyiler tarafi 1-0 öne gecsin artik. Aśktan gözü kör olmus Nilüferin Fatih,Elifin odasi ve silahi birlestiricegini tahmin etmiyordum,beni yaniltti. Ama cok fazla Nilüfer sahneleri beni iyice bayiyor.Fatih Hüseyinle ne tür bir isbirligi yapicak? Ben Hüseyinin yüzune estetik yaptirir sandim o ise ona protez bacak taktirip Hüseyini ayaga kaldirip Istanbul da kötülük imparatorlugu kuracak. Pöh pöh,ama Istanbul yinede kücük bir yer,hüseyin o yüzle görünmez adam olarak mi meydan okuyacak? Son sahne tahminim ki cogumuz öyle saniyordur Fatih Ömerin omzuna ates etmistir,cukura kendisini atmasini söyler,ilk firsatta Arda ve Peline ulasip Ömeri kurtarmalarini söyler ya da Ömerin telefon sinyalinden zaten ona ulasacaklarini biliyor. Aceleyle toprak atip Tayyara hadi hemen gidelim,daha sonra geliriz demesini bekliyorum. Ömerin finale bir kac adim kala ölecegine asla inanmiyoruz. Dizilerde neden illede final bölümünde gercekler ortaya cikar,mutlu son yazilmissa mutlu son olur. Bizim illahlah dedigimiz bu ikili senarist bari finale bir kala tüm gercekleri ortaya cikarsin ve son bölümü zaman atlamasiyla söyle minik ömerler ve minik elifler le izleyelim mest olalim. Izliyecilere armagan etseler derim...
14.05.2015 - 11:57
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler