logo

O Hayat Benim 55. Bölüm 720p izle

Özet: Efsun ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgide gidip gelirken, diğer tarafta Fulya ikizlerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Mehmet Emir büyük ikilem içindedir. Efsun’un yanında mı kalacak, yoksa ikizlerine hamile olan Fulya’nın yanına mı koşacaktır? Mehmet Emir’in bu konudaki tavrı ailesinde ciddi tartışmaların doğmasına sebep olur ve tansiyon yükselir. Efsun, kendini biraz iyi hissedince, doktorların tüm itirazlarına rağmen tedavi gördüğü hastaneden kaçar gibi ayrılır. Hülya ve Efsun kozlarını paylaşmaya kalkınca Bahar hiç beklemediği bir harekete maruz kalır. Evde tırmanan gerilim Mehmet Emir’in, kız kardeşi Hülya ile ilgili çok ciddi bir karar vermesine neden olur. Sultan, Efsun’un moral bulması, kendini iyi hissetmesi için, gelincik yokuşu komşuları ile birlikte pikniğe kararı alırlar. Piknikte güzel ve neşeli saatler geçirilirken Mehmet Emir, Efsun’un doktorundan şok edecek bir gerçek öğrenir. Biricik kızı Efsun’un, kimsenin tahmin etmediği ciddi bir rahatsızlığı vardır ve en kısa zamanda önlem alınmalıdır. Mehmet Emir, Efsun’u uyarmak için telefon ettiğinde belki de çok geç kalmış olacaktır.
Yayınlandı: 01/01/2018
TC Berran demiş ki;
Nurten Kardes OYA BASAR iyi bir Oyuncudur esasinda.Neden sevmedin?? Rolünden dolayimi eee NURAN da kötülük sembolüydü ama basariliydi. Aglama sahneleri abartiliydi hele SAKINE'nin düsünülecek olursa EFSUN onlarin hepsine cemkirir ve alay ederdi.O kdar aglamalri fuzuliydi. Zaten ayaga kalkar kalmaz yine eski cemkirici haline büründü.ANAN TURP BABAN; SALGAM NERDEN OLDUN NEBAT SEKERI misali!!! Ondaki bu kibri anlayamiyorum. HIc meydana cikmayacakmis gibi davraniyor. Nitekim cikmak üzre ama SULTAN cadisi cözüm bulur.Nede olsa Nuranin kizkardesi. Hamdi Alkan dayanamadi PIKNIK sahnesinde göründü.Ne kadar cok kilo almis azdaha tanimiyordum:-)))
19.05.2015 - 16:47
0   0

nurten demiş ki;
Son bölümlerinde kararimi vermeye baslamistim ve suan ilk parcasinini bile bitirmeden bu diziyi birakiyorum.O babalari olacak uyuz ,sorumsuz ,tembel ,ise yaramaz sakalina sacina bir makas ve tarak vurmayan pis adami görmeye tahamülüm kalmadi :( teyzeleri olacak hainlik abidesi sevimsiz kadina girdiginden beri zaten iyice kalite denen birsey kalmadi .ya artik insanlari enyai yerine koymaktan vazgecinde tadinda birakin herseyi iyice kabak tadi veriyor bütün dizler kac dizidir birakiyorum insanlarin sabrini tüketiyorsunuz ..
18.05.2015 - 12:20
0   0

sezzy demiş ki;
Efsun.un iki bobregi de iflas etti, en yakin aile fertlerinden doku ve kan ornegi alinarak uygun bobrek bulunacak, bu demektir ki, Efsun.un, Hasret.le Mehmet Emir.in kizi olmadigi ortaya cikacak, cunku Atahanlarla Hasret.in hicbirinin doku ve kan ornekleri Efsun.unkiyle uyusmayacak. Icimde uc bolumdur hissettiklerim dogruysa Efsun SultN.in kizi, pavyona dustugu zaman hamile olunca , Nuran.la Ilyas.in cocuklari olmadigi icin onun bebegini alip Sultan.i bebgi bir daha gormemesi kosuluyla uzaklastirmislardir. Senelerce Sultan.la NurN.in gorusmemesi ve Ilyas Sultan.i gorunce o kadar sinirlenmesi, Sultan.in, butun isini evini birakip Efsun.un yanina yerlesmesi, onu yeniden zorla MehmetmEmir.e kabul ettirip baristirmasi hep o yuzden. Bence Efsun, Sultzn.in kizi, belkide adNan bobregi Efsun.a o verecek.Yonetmen Hamdi Alkan da ilk defa piknik sahnesinde rol aldi, o nolum de guzeldi:)))
18.05.2015 - 03:44
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler