logo

Paramparça 25. Bölüm izle

Özet: Gülseren’in börekçisinde ortalığı dağıtan ve haraç isteyen adamları Özkan’ın tuttuğunu öğrenen Cansu’nun Özkan’a duyduğu acıma duygusu, nefrete dönüşür. Cansu’yu geri kazanabilmek için her yolu deneyen Özkan çaresizlikle yanlış bir adım daha atar. GÜLSEREN’E ÇİÇEKLERİ KİM YOLLADI? Özkan’dan bir türlü yakasını kurtaramayan Gülseren cephesinde ise isimsiz çiçek, sessiz telefon gibi tuhaf durumlar olmaktadır. Bunlara şahit olan Cihan’ın canı sıkılır. Cihan, Gülseren’den şüphelenip şüphelenmemek konusunda tereddütte kalır.
Yayınlandı: 18/05/2015
TC Berran demiş ki;
AYISIGI o benzetmeye gülmüssün ama bak GERCEK!!! Kimse 1. elden yasamadan ordan burdan duyduklariyla kimseyi TÖHMET altinda birakamaz..Bir zamanlar burada esen firtinalardan kimse bahsetmiyor.Sadece aba altindan sopa gösteriliyor. Ben aciklmami yaptim.Hatta seninle ilgilide yaptim.Kölndeki 19 Mayis SÖLENINDE Ümit Koca Sakal "HORMONLU IS ADAMLAR" ve vic ik VICIK Ekranlari islatan yazar ve Medyatörler" benzetmesinide cok tuttum:-)) Bundan böyle bir anda LODOS la gelen saldirida bulunan ve nikleri calanlara DETONE degil "HORMONLU YORUMLAR"diye benzetme yapacagim. SELIN'cim ve sevgili LaLemcan bilirler bizim LISE'deki EDEBIYATIMIZ'da (NIHAT SAMI BANARLI)ögrendigimiz "TESBIHTE HATA OLMAZ" !!!!Sana iyi seyirler PK icin.SEVGILER Herkese*_*
27.05.2015 - 11:24
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ayrica güzel söz ve hikayeleri biraktim,mutlu olsunlar. Zaten oda zamanimi aliyordu,arayip icime yatani bulacaksin,cogu kartlarda oluyordu özlü sözlerin,oturup yazacaksin,yada hikayeler sadece büyük harfle yazilmisti,tek tek oturup yeniden yaziyordum. Cünkü kopyalayip tümü büyük harften olusan yaziyi gönderirsem, okuyuca hakaret olarak görüyorum. Artik hikaye ve özlü söz yok benden,böylece en POPÜLER yorum olmak isteyenlerede firsat dogdu. Zaten devamli devamli en popüler yorumda senin ismin gecerse bir gün gelir meyva veren agac gibi MUTLAKA taślanirsin... Ben bunu bilirim ve bunu söylerim..
25.05.2015 - 13:26
0   0

Ayisigi demiş ki;
TC BERRAN yaz tatilinde burasi süt liman olur ama eylülde yine süt limanlik biter. Sende biliyorsun ki i degisik nikler,bir kaybolup gelen giden nikler cok eskiye dayaniyor,nefretleri cok büyük,ASLA gececek gibide degil. "Yandan dolma tüfekler" lafin beni cok güldürdü-:)) ve cok dogru bir laf.
25.05.2015 - 13:16
0   0

MSFIGO demiş ki;
Bende BIM varim. Maralda olur tabiiki ;) Selincigim, her yazdigina katiliyorum. Senaristlerin tam ne yapmak istediklerini anlamis degilim. Bir yandan kötü tam kötü, iyi tam iyi oluyor, sonra karakterler gri gösteriliyor. Gülseren zaten dört dörtlük bir anne degildi. O an patlamasini bende böyle algiladim. Hazali bile o oyunlara alet ettiler diye patladi. Gülserenin mahcup mahcup hallerinin yapmacik gelmesinin nededi sudurki Nurgül bugüne kadar degisik rollerde oynadi ama gendelde rolleri atesli bir kadin, cesur sahneler, hicte ezik olmayan kadinlari oynadi.
25.05.2015 - 12:06
0   0

TC Berran demiş ki;
Semirecan, Kizim icin dileklerine tesekkürler .Ancak TGB bir DERNEK = TÜRKIYE GENCLIK BIRLIGI !! Kizimda "Hamburglu Türk Gencleri " yani TGB nin uzntisi ayni prensip ve GEZI ruhun sahip hepsi PRO ATATÜRK!!!! Sen son zamanlarda cok stressli ve alingansin ne oldu sana??Cok efor harcayip kendini paraliyorsun. Sanal olaylarla cok ciddiye aliyorsun.Yarin Rüzgar baska yönden eser ve isin rengi degisir.Sairin dedigi gibi "ODA GECER!!!" AYrica Hayatin akisina birak. Ayrica sen burda yenisin. Burda gecen olaylar en az 3-4 senelik belki daha bile eski. Öyle sonradan ögrenmek olay i "YANDAN DOLMA TÜFEKLER GIBI YAPAR!:-))Takma kafana o kadar önemli degil. YAZ TATLINDEN sonra SÜT LIMAN olur ortalik.Bu kez cok degisik niklerle hikaye, siir ve sohbetlerimiz hedef alindi. Sanki bir merkezdenmis .Ama ilk kez degil gecmistede "kadinlar kahvesine " birkac kez benzettiler...Ben yazip fikrimi belirttimSevgiler:-)) Sevgili SELIN'cim sanada tesekkürler canimmm.!!!TGB dileklerin icin ben YORUM yazdim.Izmir sevgisi kadar öptüm seni Izmirlim*_*
25.05.2015 - 10:39
0   0

Semire demiş ki;
Selinciğim! Tamam. Bakalım digerleri ne diyor? MSFIGO-cum! Hani sen geçenlerde "Bir İstanbul masalı" -na taşınmayı kabul etmiştin ya, teklif hala geçerli. Sen geliyormusun?. Sevgiler.
24.05.2015 - 23:50
0   0

SELİN demiş ki;
LaLem’cim tezahüratına teşekkürler. Bende senin yorumun için bilmukabele diyorum. Yazım hataları konusunda haklısın ama bunun özenle değil zaman kıtlığıyla ilgisi var. İki arada bir derede oturup birşeyler yazıp hemen gönderiyorum. Neyse bundan sonra daha dikkatli olurum. Farklılık konusunda eline su dökemem. Bu haftaki yorumundaki inci özkan için yazdığın: „Saçmalık makinası olarak ortada dolaşıyor „ cümlesi. Birde nedir senin şu oğlunla alıp veremediğin kuzum. Okuyanda çocuk değil monster sanacak. Bir ara anlat bakayım neden böyle seni kahırlandırıyor bu çocuk. Bence senin kızların çok uslu olduğu için oğlunun her yaptığını büyütüyorsun. Assolist yorumu sırası bu hafta BERRAN’cımda yanlış hatırlamıyorsam. /// SEMİRE’cim ben BİM e varım. Herkese iyi geceler.
24.05.2015 - 23:02
0   0

Semire demiş ki;
Lalemcim! Hoş geldin. Ben eğer "Bir istanbul masalı"-nı izlemediyseniz tatil için oraya geçelim diyorum. Olmazsa, mutlaka bir yaz tatili başlayacak, ama genelde tatil dizileri komedi türünde oluyor. Ama BİM haketen de güzel bir dizi. Ben de öptüm, hem de kocaman
24.05.2015 - 21:17
0   0

LaLem demiş ki;
Semire can seline yazdığım satırlardan sonra yazdıklarım sana hitaben di ama hitap yazmayı unutmuşum. Tekrar ewdeyim: burada bululşuruz veya yeni başlayan dizilerden biriyle idare ederiz. Herkesten öneri bekliyoruz!
24.05.2015 - 21:12
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Selin cim bana tezahürat yapma bazılarının karnı ağrıyor diyorsun, diyorsunda bende böyle güzel bir assolist yorumundan sonra wow demezsem bu sefer benim hem karnım ağrıyor, hemde başım . Ne olacak şimdi ? Yine farklı bir tarz buldun dimi. Yalnız son zamanlarda fazla yazım hatası yapıyorsun, bu da bana sayfamıza özen göstermediğini gösteriyor. Hani benim yanlışlarıma sen nasıl takılıyorsan bende takılyorum, gözümü ve gönlümü tırmalıyor yanlışların. Biraz daha özen lütfen! Bu arada anlattığın fıkra acı ama gerçek. Bu nedenlede daha da acı. Bu fıkrayı duymamıştım. Yazdıklarının hepsine,doğru okudun hepsine katılıyorum. Daha önce değişik değerlendirdiğim haraçcılar olayında gülseren in cihandan yardım istememesi konusunda yazdıklarına da katılıyorum. Ben olaya başka bir gözle bakmıştım ama siz haklısınız, yani sen ve senin gibi düşünenler. Buldun yine gülseren e uygun bir şarkı. Bakıyorum bilmediğin arabeskte yok hani. Okuyanda seni arabesk uzmanı sanacak. Neyse yine bütün hata ve eksiklerine rağmen herzamanki gibi top on bir yorum olmuş. Eline sağlık. Öpüldün selincim. // Buradas yazışmaya devsm edebiliriz mesela. Veya yeni başlayan bir diziye geçeriz. Ama iyiki sordun, bu konuda herkesten bir öneri bekliyoruz. Sende öpüldün .
24.05.2015 - 20:57
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler