logo

Paramparça 25. Bölüm 720p izle

Özet: Gülseren’in börekçisinde ortalığı dağıtan ve haraç isteyen adamları Özkan’ın tuttuğunu öğrenen Cansu’nun Özkan’a duyduğu acıma duygusu, nefrete dönüşür. Cansu’yu geri kazanabilmek için her yolu deneyen Özkan çaresizlikle yanlış bir adım daha atar.
Yayınlandı: 18/05/2015
MSFIGO demiş ki;
Adminler, hep olaylari baslatan ve uzatan kisilerin yorumlarini silerseniz yada ikaz ederseniz seviniriz. Kendileride hoslarina gitmeyen (hakaret olmadigi halde) yorumlari sildirttiyorlar. Ayni hak herkes icin gecerli. ADMIN NOTU : Artık maillerden dolayı işlem yapmama kararı aldık bir süre, sebebi de çok sık mail gelmeye başladı. Ne yazık ki başı ağrıyan mail atıyor..
26.05.2015 - 00:28
0   0

Ayisigi demiş ki;
SEMIRE bu yorumunu 24.05.2015 - 15:45 madem BENIM icin yazmamissin,neden üstüne alindin diyorsun,lütfen acik yüreklilikle kimin icin yazdigini belirtirmisin? Böylece yanlis anlamalar ortadan kalkar. Ben okudum okudum o bahsettigin hanimi buradan kovmaya yönelik bir yaziya rastlamadim.
25.05.2015 - 13:11
0   0

TC Berran demiş ki;
ÖZRÜMÜ geri cekiyorum!!! zaten nezaketen yazmistim.Ortada ÖZÜR dilenecek bir OLAY cereyan etmemisti.!!! Her insan ayri bir individuumdur...Dünyada insan sayisi kadar mizac oilduguna göre bir o kadarda ELESTIRI cesidi vardir. Kimse digerininkini kabul etmek mecburiyetinde degildir ve HAKARET hic degildir. Hicbir zaman seviyemi düsürmedim ve HAKARET edip günlerce süren kavga etmedim. Esasinda kimseyle hicbir zaman kavga etmedim. Ama bakyorum bazilarinin kini hala devam ediyor.!!!!!Ayrica benim gerek MELINDA ve gerekse STEVE ile hicbir sorunum yoktu. Ben sadece Onlarda senin arkadaslarindi demek istemem neden TAHRIK olsun???
25.05.2015 - 01:23
0   0

TC Berran demiş ki;
Ayisigi bosveeeeeeeer viz gelir tiris gider !!!! Uzatananin kim oldugu ortada!!!Zaten yakinda tüm diziler tatile girecek!!!!NOKTA....Aksi takdirde Adminler girer devreye....
24.05.2015 - 21:48
0   0

Semire demiş ki;
Ben hiç bir zaman değişik nicklerle hiç bir şey yazmadım. Ama burada değişik nicklerle kimler yazıyor? Bunu anlamayacak kadar da aptal biri değilim. Ben bir daha söylüyorum. Değişik nicklerle yazacak kadar korkak biri değilimdir. Ben ne yazarsam o adama direk yazarım. Bundan çekinmem. Seninle hiç bir alıp veremediyim yok, bunu kaç defa söylemem gerek. Peki sen neden her şeyi üzerine alınıyorsun? Bunu için bir sebebmi var? Seninle hiç bir alıp veremediyim yokkkk. Buna seni inandıra bilmem için ne yapmamı istiyorsun? Başka güzel arkadaşların burdan gitmesine sebeb böyle durumlar olmadımı? Bu nedenle yeter diyorum.
24.05.2015 - 21:11
0   0

Ayisigi demiş ki;
Evet TC BERRAN sen ona bir laf anlatmaya calistin. Ben ona diziyi biraktin,face ten duyduklarini not olarak yazarsin,yazmazsin HIC birsey demedim. Baksana durup dururken detistirdigim nikimi gündeme getiriyor! Esas satasan KENDISI. Tabii gördü bakti bir kac nik üstüme geldi,hemen kendiside atildi. Corbada benimde tuzum olsun misali-:)) Ben hic kimseyi kovmaya calismiyorum ayrica. Beni yildirmaya calisan sizler ve ekipiniz ve degisik nikleriniz... Ben sadece Govhere söylendim biraz,herhalde kendisi Govher ki üstüne alindi!
24.05.2015 - 20:46
0   0

Semire demiş ki;
Cansucum! Hoş geldin canım. Sana hitaben rusca bir şeyler yazmışdım. Ama sanırım sevgili adminler anlamadıkları için ve de hakaret ola bileceyini düşünüp yayınlamadılar. Bu nedenle orda yazdıklarımı bir de türkce yazıyorum. Cansucum! Bu kadar sinirlenmene gerek yok. Lütfen sakin ol. Bazi insanlar var ki, başkalarının samimiliyine inanmıyorlar. Bu yüzden onların birilerine samimi hitaplarını hoş görmüyorlar. Bu nedenle bana göre sinirlenip onları ciddiye almaya geek yok. Səni bağrıma basıb opürəm, canım.
24.05.2015 - 20:42
0   0

melus demiş ki;
Sanirim siz ne yazdigini unutuyorsunuz.ben 2-3 bolum geriden baktim vaktim yoktu bugun seyrettim .orda melis senbde bu diziyi birakirsan erkek olacagim Demission .pekide Banane sein erkekkadiin ollmandan! Ikinizinde ozrunu Kabul etmiyorum ve Rica ediyorum benimle ugrasmayin yeter Cook Rica ediyorum adimi anmayin yeter biktirdiniz Artik !bakin guzel koyluye gelip okuduguna Gore bir son vermiyorsunuz.lutfen diyorum lutfen ! Ikinizdende Rica ediyorum ozur filan dilemeyin anmayin Benim adimi ayip Artik cocuk degilsiniz.tutturmus Baska mesguliyetler bulun hayatt bu dizi sitesinden ibaret degil.
24.05.2015 - 20:41
0   0

TC Berran demiş ki;
AYISIGI; ben konuyu kapattim ve NOKTA koydum!!!!!!!! Ayrica kendisi" BERRAN ve arkadaslari" diye Yazinca, bende kendisinin de arkadaslari vardi onu korumasi pozisyonunda demek istedim. Hala SAKIZ gibi uzatiliyor. Bundan sonra IGNORE edececegim. Kendileri konusur kendileri dinler:-))))) Sende takma kafana benim gibi yap!!! Bana söz ver; söyle 30 gün boyunca contra yapma: HOROZ KESECEGIM!!!:-))) Hatirladinmi???:-))IYI GECELER*_*
24.05.2015 - 19:58
0   0

melis demiş ki;
O degilde,beni araya araya taaa guzel koyludemi yakaladin .bilseydim not birakirdim ben su dizideyim diyee .biri gonul islerinde bulur biri guzel koylude hakikaten ozel kisilerizki takip ediliyoruz....:-D
24.05.2015 - 17:20
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler