logo

Kara Para Aşk 47. Bölüm 720p izle

Özet: Metin, Ömer'i vurup çukurun içine atmıştır. Ömer'den sonsuza dek kurtulduğunu gören Tayyar çok mutludur. Metin'le gurur duymaktadır. Oğluna ödül olarak çok istediği bir şeyi verecektir. Metin için her şey yolunda gitmektedir. Elif'in katili olarak yargılandığını öğrenen ve deliye dönen Hüseyin'i de sakinleştirmeyi başarmıştır. Ömer'in Tayyar'ın evine gizlice girdiğini öğrenen Arda ve Pelin ona ulaşmaya çalışır ve ama başaramazlar. Her yerde Ömer'i aramaktadırlar. Bu sırada bir mesaj gelir. Aldıkları mesajla harekete geçen Arda ve Pelin Ömer'i kurtarabilecek midir? Psikiyatristle terapilerine düzenli olarak devam eden Elif yanlış yönlendirildiğinin farkında değildir. Koğuşta da zor günler geçirmektedir. Elif sonunda Tayyar'ın istediği noktaya gelmek üzeredir. Hüseyin'i öldürdüğünü düşünmektedir. İçinde fırtınalar kopan Elif'i kurtaracak tek kişi ise Ömer'dir. Ömer o çukurdan sağ çıkıp Elif'e abisini öldürmediğini ispatlayabilecek midir? Nilüfer, Metin'den boşanmaya karar vermiştir. Bu hamlesi hem Tayyar'ın hem de Nedret'in işine gelmektedir. Nilüfer'in yolladığı protokolü imzalamayan Metin'in ise boşanmaya niyeti yoktur. Üstelik Nilüfer'in hamile olduğunu öğrenmiştir. Metin, Nilüfer'i kararından döndürmeyi başarabilecek midir?
Yayınlandı: 20/05/2015
Ayisigi demiş ki;
ST - SANEM PK galiba Sema ölüyor özete bakarsak-:( Gerci dizilerde ölenler kac bölüm sonra bir güzel diriliyorlar ya neyse. Semasiz keyifli olmaz. KPA ta ise Elifimiz tahminimiz gibi "hakim bey ben öldurmüs olabilirim" diyor. Yine tahmin ettigimiz gibi tanik olarak dinlenecek olan olay yeri inceleme śefi öldürülüyor. Elif hapishaneden cikamasin diye olaylar,olaylar...
25.05.2015 - 19:21
0   0

St-sanem demiş ki;
Ay kusuruma bakma AYISIGI, suprizi bozdum:( sen PK dizisini seviyorsun diye kesin izlemissin diye dusundum.
21.05.2015 - 22:36
0   0

Ayisigi demiş ki;
Merhaba ST-SANEM. Bende Saygini seviyorum,oynadigi karekteri degil. Tamam karekteri cok sevdirdi bizlere ama kac kisinin canini aldi,bacak,ayak kesti,finalde yinede elini kolunu sallayip gezmesini istemiyorum. Birde minik metin,nilüfer az birazda tayyar karisimi bebek yolda,yandik-:) PK bakmadim,tüh ne olacagini ögrendim-:)) Yok ya Semaya olmamistir birsey.
21.05.2015 - 18:21
0   0

st-sanem demiş ki;
Ben neden Fatihi seviyorum? adam oldurse de yine seviyorum ne bu ya. sonunda iyi bir seyler yapacak diye bekliyorum. Elif kesin ben yaptim diyecek ve Fatih onu kurtaracak. hadi Fatih bir seyler yap artik. AYISIGI, PK izledin mi? Poyraz gercekten Semayi vurdu mu? ben sok oldum. ama vurmadi, yok canim Poyraz yapmaz kesin plani var.
21.05.2015 - 08:00
0   0

Ayisigi demiş ki;
Malesef KPA 5 bölum daha uzatilmis,hic gerek yoktu. Ben bakmaya devam edermiyim bilmiyorum,belki sadece finale bakarim.Beyaz güvercinin Ömerin bulundugu cukurdan ucup Elifin hapishane camina konmasi güzel bir detaydi. Ayni sekilde Metinin Ömere ates ederken kursunun siyirip gectigini gösteren flashbackler begendigim bir detaydi. Hapishanede mahkumlar hele o en delisi olan Elifin parmagindan koca pirlanta yüzügü nasil almadi simdiye kadar böyle? Elif bunca zaman basina neler neler geldi,akillanmis olmasi gerekmiyormuydu? Hapishaneye Tayyarin kollarinin ulasacagini tahmin etmesi gerekirdi,ama senaristler aptal Elifi yazip duruyorlar. Psikolog bozuntusundan nasil kuskulanmaz ya? Sonra kendisine saldiran o mahkum kadindan nasil kendini savunmaz? Hani Elifimiz kick box biliyordu? Ben unutmadim ama senaristlerimiz unutmuslar-:) Ayni sekilde Ömer ve ekibide herseyden nem kapmalarini beklerdim,psikologun gecmisini arastirmalarini bekleridm. Ilk basta, beyni yikanmadan önce Elif ben o psikologu sevmedim demisti Ömer abisinden maaś baglanmadigini biliyor,abisinin hesaplarina el kondugunu biliyor,neden akil etmiyor evdekiler ne yer ne icer, faturalar ödeniyor mu? Her yer Tayyar olmus,herkesi satin almis,evrenin hükümdari mübarek. Kendisi hic aśk tatmamis hayatinda,ondan aśk a alerjisi var,Fatihin,Elifin sevdalarini kendi oto kontrolüne almis. Tayyar hayati evcilik oyunu görüyor,insanlarda oyuncaklari. Cani cekince habire insanlari öldürüyor,cani cekince hapse attiriyor,cani isteyince de organlari cikariyor. Ama Fatih e Ömer konusunda hemen inanmasina sasirdim. Normalde Tayyar yemezdi böyle numaralari. Nilüfer Fatih aśk ida devamli ayni sekilde ilerliyor,Nilüfer atarlaniyor nasil yaparsin bunu diyerek,Fatih kendisini affettiriyor,mucuk mucuk koklasmalar. Sonra Fatih yine bir hatayla geliyor,adam cok yaramaz,uslu durmaz ki. Hadi tekrar baśtan. Ama Ömer/Elif barismalari daha yavas,daha nazli,bol bol diyalog ile olurken,Fatih/Nilüfer barismasi daha hizli oluyor ve yatakta bitiyor. Hal böyle oluncada kücük Fatihin yolda olmasi normal-:)) Bu bölüm Ömer ve ekibi Tayyardan bir adim daha öndeydiler. Ama yeni fragmanda śahit olarak kullanacaklari komiser vuruluyor,kesin ölüyordur,olacagi bu hazir 5 bölüm uzatilacaksa Elif hic hapisten cikarmi? Ben haftaya Elifin olayi hatirladim ben öldürdüm demesini bekliyorum. En önemlisi Nilüfer Hüseyin gercegini biliyor,simdi ne olacak?
21.05.2015 - 01:35
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler